Чалга vs. другите стилове

• 188 522
  • 3 342
  •   1
Отговори
Абе я да чуя няколко мнения сега: по какъв музикален стил си падате и по-специално слушате ли чалга. Аз лично съм универсален. Слушам всичко и нищо не е способно да ме изкара извън релси. Както се казва "музикална к**ва".  Mr. Green
Женската пък си пада твърдо метъл и често имаме конфронтации по темата.  #2gunfire
Но ми прави впечатление, че чалгата всеки я мрази, ама всеки я слуша...

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 09:47 от Редактор*

# 1
Мило е блекар, аз съм към малко по-лекия жанър, пр. симфоник,паган,амбиент... И не, чалга не моем понасяме и двамата! Само като мине покрай нас нЕкой, дето му подскача колата от силата на "пеенето"на поредната "дет мнооого е страдАла, щото я оставИл" (не знам как стоят в колите си тези хора, тия децибели са усмъртяващи) , и ми се обръщат вътрешностите. А мило изпада в словесни излияния, от които Мадона би се изчервила (е, само ако детенце не е с нас, иначе си прехапва горната устничка и нещо си мърмори под мустак)

# 2
  • Tам през Атлантическия океан
MилУто слуша хард-кор , язе рок-метЪл , джаз понякога  Mr. Green

Не мразя чалгата но не я слушам целенасочено  Wink не съм павила на проблем и муцки  ако някой до мен слуша  Sunglasses стига да не ми се наложи продължително да слушам де  Rolling Eyes

# 3
Слушаме рок.  чагла не слушаме,но честно да си кажем сме ходили и то само двамата и няма такъв смях! ние много се забавляваме по скоро да гледаме каките и да ги обсъждаме, гадно от нашата страна,ама... Мъжо има едни малки сладки слушали,с които не се разделя и дори на чалга няма проблем кво кънти Mr. Green . а за тия от колите и безумно силната "музика"  Sick Sick Sick

# 4
It's only pop-folk... box

# 5
Що се отнася до тия с колите, и аз много-много не ги адмирирам. Чудя се как не им стават мозъците (ако изобщо имат такива) на чорба вътре. Иначе познавам един дето си е наблъскал жигулника с колони и се чува сръбско от два километра. Кола за 200 лева - апаратура за 2000!  Laughing

Само Славия и музика от Югославия!  Joy

# 6
Heavy metal or no metal at all!!! За чалгата -среден член! Mr. Green

П.С. Само "железните" и пого мания! Hug

# 7
  • Насред хаоса
Всякаква музика слушам, слабост ми е ретрото от 90-те и част от 80-те.
А чалгата я намразих отдън душа, откакто в ранните години на демокрацията култов хит стана *Радка пиратка*. Откъдето минех, все това дънеше от тонколоните.  Sick

# 8
Heavy metal or no metal at all!!! За чалгата -среден член! Mr. Green

П.С. Само "железните" и пого мания! Hug

Че метълите сте уникални змейове, това е вън от съмнение! Но не бих се кефил особено на текстове с основна тематика: ножове, кръвища, отрязани глави и т. н.
Иначе тук-там има някои парчета дето ловят ухото, ама само тук-там
 Twisted Evil

# 9
А чалгата я намразих отдън душа, откакто в ранните години на демокрацията култов хит стана *Радка пиратка*. Откъдето минех, все това дънеше от тонколоните.  Sick

Лошо няма! И аз му се кефя на Ретрото. Но на подобни партита ходят толкова посетители, че на дансинга можеш да паркираш камион.  Shocked
А чалготеките се пукат по шевовете. Ама после всеки казва, че не слуша поп-фолк.
Как стават тия фокуси не ми е ясно!  Thinking

# 10

Лошо няма! И аз му се кефя на Ретрото. Но на подобни партита ходят толкова посетители, че на дансинга можеш да паркираш камион.  Shocked
А чалготеките се пукат по шевовете. Ама после всеки казва, че не слуша поп-фолк.
Ами как - с козия крак!  Joy

Явно в БГ има много мазохисти и мразат ушите си, та ходат по чалготеките да ги измъчват. Гениалниа ми мозък това измисли. Иначе аз слушам сичко без рап. Не обичам рапа, ДИСКОТЕКАДЖИЮ  Close Close

# 11
Тенк Ю Вери Мъч за компетентното ти мнение, ШАРАПОВ!

А като стана въпрос за рап, съществува следната констатация:

Когато на гаден човек му е гадно - слуша РАП
Когато на гаден човек му е готино - слуша ЧАЛГА
(и обратно)
Когато на готин човек му е гадно - слуша БЛУЗ
Когато на готин човек му е готино - слуша РОК

tooth

# 12
  • Насред хаоса

Ми знам ли ... Аз поне съм ходила в клубове, където се пуска всичко друго, само не и чалга. И се пръскат по шевовете. От друга страна пък, забелязала съм, че в дискотека като се пусне чалга, не се спира. Народът пощръклява. А такива кат мен са принудени да се изнесат.  Tired

# 13
Съгласен.  thumbsup Ама това важи по време на ваканции или когато се случат няколко почивни дни подред. Тогава по дискотеки ходят и тези, които по принцип не излизат много често. И може да видиш тук-там пълна не-чалготека. Докато фолк-клубовете не се влияят от това. Те просто привличат Сульо и Пульо. Снощи например обувките ми станаха на магистрала от настъпване  Close

# 14
  • Насред хаоса
Те просто привличат Сульо и Пульо. Снощи например обувките ми станаха на магистрала от настъпване  Close
Joy Joy Абе друго си е да ти врътнат някой кючек върху обувките.  Laughing
В нашия град пък преди има-няма месец отвориха чалга-дискотека.  Close Дано поклонниците на чалгата си ходят само там вече.

Общи условия

Активация на акаунт