SUPERNATURAL – It’s gonna be a long summer hellatus

• 29 700
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Обаче забелязвате ли как с всеки изминал сезон,финалите стават все по-добри.

Много съм доволна  Party да можеше целият сезон да беше такъв.

Лека Дейна   Hug Импалка, Бичито и Инчето изчезнаха по леглата май  Hug
Изтеглих си вече 21 серия,може да я повторя даже докато качам да качат и 22  Crazy

О,да и отивам да видя кво става в тумбалалайката  Simple Smile

# 31
Хм, интересен финал.
Лека нощ на всички, беше ми приятно във вашата компания.
Лягам за 3 часа и после ме чакат 200 км.
Ciao Hug !

# 32
Добро утро  Hug

Аз още не мога да си кажа заглавието след снощи, а тази сутрин като влязох в LJ ме посрещна тази "прекрасна" новина... Все едно ми трябваше още вселенски сдух...

# 33
  • # супернатурална #
Добро утро! Да закусим  Laughing

Радвам се, че финалът ви е харесал, направо изтръпнах като ви четох постовете от снощи! Дано да ме разтърси, но за цялостен ефект ще си чакам субс.

Не знам дали четете коментарите в Замунда, аз съм се попикала от смях с тийновете. Направо са като развален телефон  Joy Нямало да има 7-ми сезон, защото в реалния живот Дийн бил на 30+ (като че ли в СПН е юноша бледен, ама явно много им младее) и искал да има деца.  Laughing

# 34
Здрасти, Галче! *закус*  Crazy

О, да, коментарите в Замунда като цяло са уникални. Их, значи, не можаха да се разберат тоя човек има ли деца, няма ли... голяма мистификация настана.  Laughing Айде гледкай, че ме сърбят ръчичките да обсъждам, напират ми едни змии и гущери зад зъбите...

# 35
  • # супернатурална #
Пускам си 22, за нея вече има субс, а за 21 - не. Какво ще кажете да фиксираме час за обсъждането

# 36
Здравейте, свръхнатурална компания  Hug   Страхотна закуска и кафе, както винаги мммммм! Набавих епизодите и чакам субовете, ще устискам Папи да ги качи. Обаче си спретнах кофти изненада - докато проверявах какво е това 21 и 22, и 21-22   Sad   видях ненарочно финала. И сега съм на палци до излизане на субовете.

СитиHug  ей голяма си фурия! На кола и на колело си неудържима. Пращам моджо за бързо изцеление   Hug 

# 37
Събудих се със смесени чувства, дърпам от Замунда двата епизода за повторно гледане и едва след това ще коментирам.
Едновременно съм ядосана (заради финала) и заинтригувана какво ли ще има по-нататък.
За душата на Сам май нищо не казаха - гадове!

# 38
Субтитри от къде мога да дръпна?

# 39
Субтитри от къде мога да дръпна?

Тук, но са само за финала, за 21 още няма...

Девойки, снощи ви изоставих тук, но нямах сили и да пиша, предпочетох да гледам съсредоточено Laughing
И двата епизода са чудесни, а Дийн и Сам и Кас - о, да, развълнуваха ме много. Краят е доста интересен...

Приятен път на всички, които ще пътуват и слънчев ден. Аз излизам, но не с колелото Joy
Благодаря за моджото, мисля, че действа. Цунки Heart Eyes

# 40
Apocalyptic city благодаря ти много мила Heart Eyes

# 41
Запис и от мен в новата тема със субтитрите за 21-ви епизод Grinning Аз ще гледам чак утре финалето, ама това не ми попречи да се наспойлирам яко и да ми е още по-трудно да издържа до утре Laughing

# 42
Хубав ден на всички Simple Smile
Какъв финал беше само, уоу. Сега остава да изтърпим до септември,
което ще е трудната част мисля  Laughing

# 43
Момичета, да кажете кога ще коментираме, че аз съм меко казано  Shocked Гледах снощи онлайн и после не мога да заспя  Joy

# 44
 Hug

Сега ставам  Laughing сутринта не можах да заспя до 8  ooooh!

Сега като закуся от Галето,пак ще гледам  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт