SUPERNATURAL – It’s gonna be a long summer hellatus

• 30 302
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Ако трябва да съм съвсем точна, финалният епизод ми хареса до последните няколко минутки - с новия Бог Кас. 'Айде нЕма нужда. Такива главозамайвания и авторитарни изпълнения са като шляпване по д***то за анархичната ми натура Sunglasses . И сега какво? Трябва да го убием Rolling Eyes или да отнемем силата му? Точно това ще ми е интересно от есента, защото сценаристите, вкл. любимият ми Крипки, задълбаха твърде много в доста хлъзгав и несигурен терен, и не знам как ще се измъкнат.

# 121
Хайде аз на свой ред да ви поздравя с една песен, която тези дни не ми излиза от главата

А бе финала .... аз друго очаквах. Че Карули и Кас Ще постигнат това което искат, но КАс ще е прецакан, че даже и ще го утрепят .... , но да си кажа и този финал ми хареса.
Сега това което ме тормози е да разбера как се чувства Сам?, Какво му е в главата? Наистинали Кас ще позволи сам на себе си да стане по лош и от дявола? и такива ми ти въпроси.
А ние като фенове винаги ще искаме още и още ... и още ... Добре, че Крипке стъпва отново на рул мястото  Peace

# 122
На мен ми хареса финала,защото може би беше неочакван за мен  Simple Smile

Сега това което ме тормози е да разбера как се чувства Сам?, Какво му е в главата?
Peace

# 123
  • Разпиляна във въображението
Колкото до финала на шести сезон, 'не знам как трябва да е, но и така не е' Laughing . Дори не знам как исках да свърши, но нещо не му - или ми - достигна Rolling Eyes . Обаче ще ми е интересно да видя какво ще стане в следващия сезон Grinning .

Значи не съм сама. Ух, успокоих се. Не смеех да кажа на глас, че нещо в този финал ми липсваше, а то не било само при мен така.

Не си сама. Има и други. Аз съм от недоволните.

# 124
Добро утро.
В канала на тази девойка има доста клипове от AEcon2 и не са с лошо качество.
http://www.youtube.com/user/pedi1a#p/u

'Създай герои, които всички да обикнат, и после ги мъчи, мъчи' - хубаво, де, ама аман вече!
Много хубаво казано.

И нещо от конвенцията Grinning

Fan: “How would you describe yourselves?”
Jared says it’s hard to describe so instead he described how he wants to be.
Jared: “I want to be generous…”
Fan: “Shorter!”
Jensen: “Yes”!
Jared: “I don’t want to be shorter, but I want to be generous, loyal and… genuine.”
Jensen: “You are, buddy.”

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 09:55 от Apocalyptic city

# 125
  • гр. София
Едно не разбирам обаче - защо всички толкова много мразят Лиса ? На мен пък ми е симпатична. Ако се поставя на нейно място, не мисля, че би било лесно да живееш с мъж като Дийн. И въпреки всичко тя го търпеше през цялото време , без да му задава въпроси. Когато обаче Дийн се появи в ноща " леко вампирясал ", нямаше как Лиса да си мълчи. И си беше  права жената. Все пак тя знаеше, че той е ловец на демони и не виждам защо Дийн не й обясни тогава , че е на път да стане вампир. Просто мисля, че тя няма никаква вина в сериала и не разбирам защо толкова я мразят. И аз ако бях на нейно място и с дете, на първо място бих го напуснала само и само детето да е в безопасност.    

Това ме подсети, че вчера пропуснах да кажа какво мисля за премахването на Лиса.
Ами не ми хареса. Трябва ли сега да има още един повод, заради който Дийн да страда (и покрай него и Сам, тъй като единият брат никога не е е безразличен за болката на другия) сякаш няма достатъчно други неща, които да го тревожат? Човекът не е създаден да бъде единак, човекът е социално същество и има нужда от някой до себе си. Различните хора ни дават различни неща. Това, което Сам може да даде на Дийн като негов брат и най-близък човек, е различно от това, което една жена може да му даде или един приятел. Мисълта, че някъде там има някой, който мисли за теб, който се тревожи за теб, който те обича (макар и по свой си начин) винаги е утеха в трудни моменти. Мисълта, че не си безпътен, че има при кого да се завърнеш макар и поради начина ти на живот това за момента да изглежда невъзможно, дава сили и те крепи, когато цялата помия на света се е изсипала на твоята глава.
Дийн може да е сваляч и женкар, но не се знае дали под тази черупка не крие мечтата за нещо по-сериозно, желанието за ежедневна топлина и ласка, които епизодичните преживявания никога не биха могли да му дадат.
Може би се хваща за това, което знае, че може да има винаги и по този начин се опитва да задуши мисълта за това, което всъщност иска повече от всичко - нормален живот и нормално семейство. Защото дори и най-коравите типове имат нужда от пристан.
Може би Дийн до такава степен е успял да стъпче копнежа за семейство, че дори е успял да убеди себе си, че това, което има - Сам, Боби, Кас, убиването на чудовища, животът на път - му е достатъчно. Но всъщност не е. Този копнеж си е някъде дълбоко в него и е жив. И сега с премахването на Лиса ще изплува на повърхността, за да му покаже колко самотен е всъщност и колко е празно сърцето му.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 13:47 от Зимна роза

# 126
  • Buffyworld
Много си права, Бичи, я да им се скараме! Wink

Хм, попаднах на едно много интересно сравнение между сезон 6 на СПН и сезон 6 на Бъфи - удивителни прилики, наистина: http://io9.com/5804810/

А ако това клипче не успее да ги привлече, не виждам какво би могло: http://www.youtube.com/watch?v=IOGhdwQudiA&feature=player_embedded
Гледам го вече за 4-5 път и не мога да се спра.

Много ти благодаря за този линк- за сравнението между 6 - ти сезон да двата любими ми сериала . Никога не се бях замисляла за това . Много ми хареса, особено  частта " Sleeping with the enemy " , както и " The character develpoment " .  Благодарности големи за този линк  Hug
 Може би не случайно доста актьори от Бъфи и Ейнджъл бяха гостуващи звезди в Супернечъръл.

# 127
  • Buffyworld
Зимна роза, не виждам какво Лиса е виновна в случая за душевните терзания на Дийн ???  newsm78

# 128
  • # супернатурална #
Добър ден.  :lol
Вижте какво отмъкнах от Инчето (с нейно разрешение, де  Laughing)

_Buffy_  ,  Hug
Не съм Розето, но да си кажа по темата. Ми виновна е, много. Вярно, че  видяхме отлична игра от страна на Дженсън по повод терзанията на героя му относно Лиса и дЕте, ама мен поне най-ме трогват когато страдат един за друг, а не за някакви незначителни женки Laughing  (Затова много ме дразни и Мадисън, щото милото много страдА за нея, направо не мога да я трая  Crossing Arms , въпреки че благодарение на нея се насладихме на чудесни кадри)  Казвам незначителни, защото на фона на цялото им нелеко битие такова прозаично семейно - битово страдание малко ми бледнее. Съжалявам ,че ще цитирам Ботев, което може би е крайно неуместно, но за него се сещам в момента - "Мила ми Венето, после родината най-много обичам тебе". Има мъже, които не са родени за тривиална любов. Може, както каза Розето, да са скътали някъде дълбоко бляна по дом и жена, но също толкова дълбоко в себе си знаят, че това няма как да стане - да са отдадени силно на кауза и на семейство. А и да си признаем, няма жена, която ще е доволна от второто място в сърцето на любимия си. А колкото за образа на Лиса, не ми хареса, защото не беше силен и интересен женски образ. Наистина не разбрах какво мъж като Дийн би намерил в жена като нея. Освен детето, което въпреки, че не е негово, придава завършен образ на въжделенията му по семейството. бих приела да си загуби акъла по Бела или демонката с червения потни, дори и по Джо, ама Лиса - айде нема нужда - майка, домакиня - ми тя е като нас, бе, нищо особено  Laughing

# 129
utre si idvaaaaam
niamam tarpenie da gledam seriite i ay da se vpisha s komentar i da vzema da napuskam malko snimki

celuvkiiiii za vsichki

do skoro

# 130
  • # супернатурална #
 hahaha AECON2 Jared on a horse

Белс, липсваш  Hug

# 131
Bella, връщай се по-скоро Wink

Тоя Дженсън е го изям! Heart Eyes Как се гъбарка с Джаред само! Wink

Ей - най-нарая намерих картинка - идеално олицетворение на предстоящото лято:

# 132
  • Buffyworld
Добър ден.  :lol
Вижте какво отмъкнах от Инчето (с нейно разрешение, де  Laughing)

_Buffy_  ,  Hug
Не съм Розето, но да си кажа по темата. Ми виновна е, много. Вярно, че  видяхме отлична игра от страна на Дженсън по повод терзанията на героя му относно Лиса и дЕте, ама мен поне най-ме трогват когато страдат един за друг, а не за някакви незначителни женки Laughing  (Затова много ме дразни и Мадисън, щото милото много страдА за нея, направо не мога да я трая  Crossing Arms , въпреки че благодарение на нея се насладихме на чудесни кадри)  Казвам незначителни, защото на фона на цялото им нелеко битие такова прозаично семейно - битово страдание малко ми бледнее. Съжалявам ,че ще цитирам Ботев, което може би е крайно неуместно, но за него се сещам в момента - "Мила ми Венето, после родината най-много обичам тебе". Има мъже, които не са родени за тривиална любов. Може, както каза Розето, да са скътали някъде дълбоко бляна по дом и жена, но също толкова дълбоко в себе си знаят, че това няма как да стане - да са отдадени силно на кауза и на семейство. А и да си признаем, няма жена, която ще е доволна от второто място в сърцето на любимия си. А колкото за образа на Лиса, не ми хареса, защото не беше силен и интересен женски образ. Наистина не разбрах какво мъж като Дийн би намерил в жена като нея. Освен детето, което въпреки, че не е негово, придава завършен образ на въжделенията му по семейството. бих приела да си загуби акъла по Бела или демонката с червения потни, дори и по Джо, ама Лиса - айде нема нужда - майка, домакиня - ми тя е като нас, бе, нищо особено  Laughing

Аз всъщност не съм разбрала поста на Роза. Розе , извинявай ! Съгласна съм с теб.  Hug

Но по принцип не мисля, че Дийн би си паднал по жена като Джо . Това е жена, която води абсолютно същия начин на живот , като него. С такава жена може да има много силно и искрено приятлство, но чак пък любов - не. Нали знаеш поговорката, че противоположностите се привличат. Аз мисля, че в началато Дийн си е паднал по Лиса, просто защото е красива . А след това и заради Бен разбира, се. Аз все още не намирам време да седна да гледам последните две серии и до сега не съм разбрала, че Бен не е негов син. Винаги, до момента съм мислела, че е . Опитвайки да си представя Дийн с жена до себе , си го представям точно с жена като Лиса, която както казваш ти не е нищо особено. Просто красива, нормална жена и грижовна майка. / а и не  е като да не е показвала воля и характер, все пак тя го заряза / . С някоя секси демонка или ловец би могъл да има краткотрайна умопомрачаващ връзка, но не и сериозна продължителна връзка. За да има такава, не би трябвало да е с човек , който е като него.

# 133
Бъфи, Бен не му е син. Поне Лиса в началото отрече (половинчато, ама отрече), а и после отново повдигнаха въпроса за това и на втори път се оказа, че не е негов син.
Хареса ми обаче на финала как се заиграха с темата отново. Уж "обсебената" Лиса каза това, което феновете очаквахме рано или късно да чуем - "Той е твой син", макар че после се оказа, че демонът в нея лъже... е, поне го чухме, макар да знаем, че не е така.
На мен пък идеята "задомен и с жена и дете, за които да се грижи" никак не ми се връзва с първично-ловната натура на Дийн. Нали заобичахме сериала заради ловците и случаите, в които попадаха, а не заради вероятостта да ги гледаме някъде как косят моравата зад къщата....
Лично мнение.
Аз по-скоро се чувствам радостна, че така приключиха историята с Бен и Лиса. Мацката беше готина в 3 сезон, но завръщането й в края на 5-ти не крия, че не ми се хареса особено - разводнява историята на сериала със странични неща.

# 134
И аз питая такова "топло" отношение към Лиса  Mr. Green  Обаче нещо ме гложди и ми нашепва, че пак ще ни я покажат в 7-ми сезон.

Честит петък, макар и след толкова празници петъкът си е петък  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт