Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво беше общото мнение за финала на сериала?
Защо някои участници бяха разочаровани от финала на сезон 6 на Supernatural?
Какво предизвика промяната в Кас в последния епизод?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво беше общото мнение за финала на сериала?
Финалът на сериала предизвика много дискусии сред феновете. Мнозина оцениха силната драма и изпълненията, особено тези на Дженсън и Джаред. Въпреки това, някои бяха разочаровани от развитието на героите, като Кас, който беше превърнат от положителен герой в отрицателен. Някои фенове изразиха надежда за различен край на сезона, но признаха, че сценаристите вероятно са избрали най-подходящия път за развитие на историята.
-
Защо някои участници бяха разочаровани от финала на сезон 6 на Supernatural?
-
Какво предизвика промяната в Кас в последния епизод?
Участниците в дискусията обсъждат причината за промяната на Кас в последния епизод на сериала Supernatural. Те предполагат, че той може да е „прекалено друсан“ от погълнатите души и следователно се е трансформирал. Някои теоретизират, че той може да развие зависимост към „приемането“ на души. Освен това те са объркани от внезапната трансформация на Кас и очакват повече разяснения в следващия сезон.
-
Защо някои фенове не харесват Лиса в сериала?
-
Какво е мнението на феновете за развитието на героите в последния сезон на сериала?

, с "Craig" 300 годишен и ...
да ми го покажеш и на мен летото като си дойда ....
Оххх Джаред
Егати за един куфар 
Честито
Забелязахме, че те нямаше, така че трябва да сте си изкарали повече от добре.

), Corin Nemec (брат'чеда; първо участие ли ще му е
? не помня да съм гледала клипчета с него), Chad Lindberg (Аш), Richard Speight Jr. (Трикстър/Гейбриъл), Matt Cohen (ех, горещи спомени с тялото му
; всъщност ще се проведе втория джем сешън за отбрани фенове с него и Дженсън - аwwww...; ще има и караоке с Ричард и Мат - въх!, и пее; отделно са обичайните концерти на Стив и Джейсън Ман).
капучиноооо 

- и ти отговарям подробно.
). Джейсън има и участие в шедьовъра ‘The Plight of Clownana’ (2004) – кратък независим и извънредно нискобюджетен проект, в които е участвал и Дженсън като изпълнителен продуцент и актьор.
: заради някоя и друга многопикселна снимка, от по-напредналите ми стига погалване по волана, покрива или предния капак, а с най-напредналите може да се стигне до рязко превключване на скоростите или леко пошляпване по багажника или заден калник.