SUPERNATURAL – It’s gonna be a long summer hellatus

• 29 602
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Salt and Burn може ли да си крадна едно от гифчетата, които си пуснала, че отдавна
го издирвам за подпис с такова хубаво качество?  Flutter

Eто още снимки на Мишата със секси тоалета :

Ахх, какин сладък!  Laughing Трябва да му се признае, че добре е съчетал дрешките и цветовете  hahaha

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 23:52 от Amaris

# 601

Ахх, какин сладък!  Laughing Трябва да му се признае, че добре е съчетал дрешките и цветовете  hahaha

и позата  Peace  Joy Joy Joy

Солти и аз ще си скрадна едно гифче  Whistling .... т.е. вече го направих.

# 602

и позата  Peace  Joy Joy Joy

Позата е един път!  Laughing И тя му се признава  Joy

# 603
Salt and Burn може ли да си крадна едно от гифчетата, които си пуснала, че отдавна
го издирвам за подпис с такова хубаво качество?  Flutter

Естествено.  Hug

Бичи,езичето на Тренера, ах, езичетоо...  Heart Eyes

Преди малко гледах 17 епизод на 4 сезон - It's a terrible life - в който бяха Дийн Смит и Сам някой-си-там и не помнеха, че са ловци и Дийн каза, че родителите му се казват Боб и Елън, а сестричката му - Джо, пък Сами каза, че току - що се е разделил с годеницата си, Мадисън. Първия път не съм обърнала внимание, обаче сега ми стана много миличко, не знам и аз защо.  Heart Eyes

# 604
 smile3502
Добро утро Simple Smile Кафенце за разсънване с пожелание за хубав и успешен ден Simple Smile

И малко снимки от Джаред. Туитнал ги е преди 5-6 часа. Ама колко е хубаво, че вече си го имаме в Туитър-а  Flutter
  Laughing

# 605
  • гр. София
- Не. Ще ни трябва само един вид трева, но той расте почти навсякъде наоколо. Също и листата - Трябва да изградим отново мястото за огъня – каза Хербьорг, оглеждайки заградения с камъни кръг, останал от предишната вечер. Някои от камъните се бяха разцепили.
- Jeg skal gjøre det. Jobben min – заяви Бьорн и се зае да намества здравите камъни един до друг.
- Какво каза? – попита Сам.
- Че той ще го направи, че е негова работа – обясни Хербьорг.
- А ние какво да правим?
Тя вдигна рамене.
- Каквото искате. Свободни сте до довечера.

За да уплътнят времето Сам и Дийн решиха да се поразходят малко. Тръгнаха напосоки из гората с бавна ленива крачка.
- Ще подивеем вече в тая гора! – мърмореше Дийн, търкайки с длан наболата си брада. – Никоя мадама няма да ме погледне така брадясъл!
Сам го изгледа иронично.
- Защото тук е пълно с мадами....
Дийн изпъшка и не го удостои с отговор. Какво ли пък разбираше това хлапе! Имаше пред себе си жена, готова да му се отдаде, а не предприемаше нищо! Човек би си помислил, че във вените му не тече кръвта на Уинчестър.
Прекараха почти целия ден излежавайки се на сенчеста полянка. Напоследък рядко им се удаваше възможност да помързелуват затова сега се възползваха максимално от това. Спомняха си разни ловни истории и случки, разказваха си за различни хора и чудовища, които бяха срещали през живота си. Дийн току вмъкваше в разговора по някоя любовна авантюра.
Върнаха се при колибата в късния следобед. Бьорн беше приключил с оформянето на огнището и сега дялкаше поредната пръчка, седнал в тревата и облегнал се на едно дърво. До него беше голямата му чаша, от която се вдигаше пара.
- В колибата има сандвичи и кафе – каза им Хербьорг. – Идете да си вземете, очаква ни поредна тежка нощ.
- Tusen takk – отговори Сам и се усмихна.
Хербьорг го изгледа с блеснали очи и ъгълчетата на устните й се извиха леко нагоре.
- Vær så god – каза тя. – Започваш да научаваш норвежки, а?
- Малко. Поне това, което е в разговорника.
Когато влезе в колибата Дийн му каза подигравателно с пълна със сандвич уста:
- Това свалка на норвежки ли беше?
- Нищо подобно – обясни спокойно Сам. – Просто аз казах „благодаря”, а тя „моля”.
- Това, интелектуалците, сте голяма работа – той сръбна от кафето и продължи да дъвче енергично. – Докато си кажете всички тия умнотии и любезности и на двамата ще ви мине мерака...
Времето до смрачаване прекараха в увиване на трева на снопчета. Хербьорг я беше набрала и всички заедно трябваше да правят снопчета от по девет тревички. Пипкава, но наложителна работа. Най-трудно това беше за Бьорн – огромните му пръсти непекъснато изпускаха тънките стръкчета. Дийн го наблюдаваше как при всеки неуспех свива гневно устните си и опитва отново.
Когато най-накрая всичката трева беше направена на снопчета Хербьорг донесе глинена купа, на дъното на която имаше наредени листа, взе ножа на Бьорн и с върха му направи малък разрез на дланта си. Тъмната кръв бликна на мига и се застича в купата. След малко тя подаде ножа на Сам и му обясни:
- Порежи се в основата на дланта, внимавай да не засегнеш вена.
Не след дълго листата в купата бяха покрити с кръвта на четиримата. Можеха да пристъпят към ритуала. Тъмнината се спусна, изпълвайки гората с всякакви звуци. Нощните птици излизаха на лов и крилете им почти безшумно се движеха из въздуха. За разлика от предишната вечер сега навсякъде около колибата имаше светулки. Хиляди. Приличаха на малки искрици, изхвърчали от ударена с пръчка жарава.
Хербьорг нареди снопчетата трева по камъните, ограждащи огнището, а Бьорн запали огъня. След като горя известно време, Хербьорг измъкна от него една пламтяща клечка и докосна с нея кръвта в купата. За огромна изненада на Сам и Дийн тя се запали. За първи път виждаха кръв да гори.
Хербьорг държа купата в ръцете си около пет минути, надвесена над нея и нашепвайки неразбираеми слова, а после с едно рязко движение изля съдържанието й в огъня. Вдигна се червен дим, посред който почти веднага се показа огромен еднорък мъж. Бьорн изхълца от изненада.
- Тир!!!
Хербьорг погледна появилия се мъж. Лицето й беше строго, почти сърдито.
- Как се случи така, че Тир, богът на почтената война и героичната слава, синът на Один, открадна неговото копие? Как най-славният воин се опетни с този позор?
Тир свъси вежди.
- Коя си ти, за да ме питаш това? Една прокудена валкирия! Дори не си валкирия, вече си човек.
- Независимо каква съм – отвърна хладно тя,- аз те призовах и сега си в моя власт. Докато не ми отговориш на въпроса няма да те пусна да си отидеш.
Той се размърда из пламъците, които, както изглеждаше, не му вредяха по никакъв начин, и посочи към липсващата си ръка.
- Заради това. Нали знаеш кой ми го причини? Искам да убия Фенрир. Този проклет вълк отхапа ръката ми и не мога да го оставя ненаказан.
- Можеш просто да използваш меча си – каза му Хербьорг.
- Меч! – изсумтя презрително той. - Само копието на баща ми е способно да причини страданието и болката, които Фернир заслужава.
Сам мислеше трескаво. Името Фенрир му се струваше познато, но от къде? Дали не беше чел нещо за този вълк? Или в музея имаше изложен експонат, свързан с него? Изведнъж в съзнанието му сякаш проблесна светкавица. Да, разбира се! Остров Люнгви, дървото Игдрасил, листото, което спаси Дийн. Сам отново погледна към бога в огъня. Беше огромен, мускулест, силен. И здравата му ръка беше огромна също. Какви размери би имал вълк, способен да го осакати така? А Хербьорг беше успяла да го накара да я пусне да премине през портата между световете. Спомни си как изглеждаше, когато му донесе листото за Дийн. Дали Фенрир я беше наранил по някакъв начин? Гледайки едноръкия гигант, пред който дори Бьорн изглеждаше дребен, Сам осъзна цената на постъпката на Хербьорг, когато му помогна да излекува брат си.
- Къде е копието?  - попита Хербьорг заплашително. – То не ти принадлежи и трябва да го върнеш.
- Когато си свърша работата ще го върна – каза й Тир.
- Къде е?!
- При мен. Сега защо не ме пуснеш? Казах ти всичко. Ако искаш копието ела и си го вземи. Скоро вече няма да ми трябва.
Тя го гледа напрегнато в продължение на няколко секунди, след това направи странен жест с ръка. Огънят изчезна, а заедно с него и богът. Обърна се към тримата мъже и каза:
- Знаем при кого е копието. Само трябва да го вземем.

# 606
го издирвам за подпис с такова хубаво качество?  Flutter

Естествено.  Hug
Благодаряяя  Hug

bichito новия ти подпис е страхотен, но ми причинява сърцепляс!  Laughing Имам нужда от ветрилце  Laughing

# 607
Ех, че ни е модна икона Градинарят бееееееее  Joy   Ветрилцето как му се съчетава с якето и колана. А маратонките са само за акцент  Mr. Green   Ама и поведение вади ха ха ха Сити, хич не я съжалявай патронката, за такъв мъж знаеш ли колко подове съм съгласна да излъскам  Joy   Покрай колената й, разгледах и тоалета й - хареса ми определено. А за шапката против слънце на Джаред просто нямам думи  Joy 

Бела, как мина разговорът за Еразъм  Joy  Розе, букет за наградата за Белс  Grinning

Загадката на Импала ми е непосилна newsm78

Дженсън така брадясал и лейдито му в оранж не са ми по сърце. Абе на тях много им пука за моето мнение, но да си кажа  Grinning

# 608
разговорът за Еразъм завърши подобаващо... Wink

и от кога оргазъм е неприлична дума и не се изписва  Embarassed

напротив трябва да се изписва .. тоест изпитва по няколко пъти на ден Simple Smile  Blush
ех, мечти...  Crazy

а какво стана със загадката на Импала, май никой не позна... много трудна бре!  newsm78

хайде че и аз съм харесала една да ви пусна....

# 609
 Joy Така си е - няма по-прилична дума.

Жокер номер 2 - не е от Сезон 6.

# 610
Здравейте!
Скивайте Себастиан Роше с дълга косица  hahaha

Това от някакъв сериал Roar.

И едно яко слашовско гифче  Blush

# 611
Леле, какъв як гиф. Бях без очилата и първо ми се видя, че този с бялата риза е Сам и тъкмо да охна, но после фокусирах JoyСебастиан е страхотен, как не вкараха героя по-рано в сериала... и с този акцент - чудно.

Добре де, Аморе, ако не е от 2.03 снимката, да не е от тези кадри, дето ги дават в началото на всяка серия. Лично аз се предавам за тази загадка Grinning

Видях една нова снимка на J2 (за мен е нова де)

# 612
Страх ме е за 'Миша' - 'Себастиян' така се засили "към" него Joy . Ох Crazy ! Въх Flutter !

Добре де, Аморе, ако не е от 2.03 снимката, да не е от тези кадри, дето ги дават в началото на всяка серия.
Не. Но въпросът е един път Hug - и тези кадри са от някой/някои предишни епизоди, нали Grinning ?

Лично аз се предавам за тази загадка Grinning
Обичам Mr. Green .

# 613
сега.... явно е от втори сезон... Номерата са старите, а в трети бяха сменени...

обаче от коя серия....

отивам да мисля

и аз все си мсиля, че е от втори сезон - трета серия, като те подкараха отново... от там трябва да е, ама казахте че не било.

# 614
Не. Но въпросът е един път Hug - и тези кадри са от някой/някои предишни епизоди, нали Grinning ?
Ах, не, значи е от тези кадри, така ли? Трудно разбирам днес Joy Не, казвам ти, двойно се предавам, това е Crazy

Общи условия

Активация на акаунт