Рицарки на бялото кантарче - майска, празнична

• 26 555
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Отказаха да ми сложат и двете инжекции ... сложиха само едната , а лидокаина не искали да рискуват - лекар само можел.
Ходих в един спешен център, но явно на смяна само мед. сестри има. Tired
Нищо не ми отпусна, тръгна по целият крак и нервите вътре играят, дори видимо се вижда.

Прибрах се и лежа - майка ми дойде да ме гледа, отделно имах час за маникюр и педикюр , дойде в нас да ме направи жената.
Беше ми неудобно да й кажа , че отменям , но и тя самата като ме видя доста се стресна.
Та сега колкото и да ви е смешно може да не мога да ходя , но затова пък съм идеално саонирана с бели маргаритки на бонбонено розов фон. Rolling Eyes
Поне , ако ще влизам пак в болница да не се излагам .

# 361
Пуки, да се оправяш, какиното, че не  едобре така.Пожелавам ти го бързо!

# 362
Мерси ... най ми е криво , че може би няма да мога да замина.
Да оставим на страна парите за самолетен билет и т.н.
А какво да кажа, че за това пътуване си мисля от февруари, защото се омъжва една от най - добрите ми приятелки.
Това ми е най - малкият проблем предвид колко е сериозен проблема с гръбнака.

Има само едно преимущество - не ям, нямам желание и сили.
Лежа с писи то , периодично го свалям , защото ме боли и като премине пак си го взимам.  ooooh!
НО без него ще полудея.

# 363
Пуке, а какво ти е точно, извинявай, но аз не знам.Ако искаш да споделиш де...

# 364
  • New Zealand
Пуки, бързо се оправяй! Hug Не си отписвай заминаването, понякога стават чудеса, точно когато най- малко ги очакваш. Мисли позитивно! Simple Smile
Аз съм циклична от днес, вчера изядох света Crazy Правих реване, та не му простих, фъстъци...
Ели, браво на теб! Само така! Peace
Каш, как съм се размечтала и аз за море, но няма. Тук започна зимата Crazy
На всички останали Hug
Момичета, вчера се замислих от колко години съществува темата и че май аз съм най- старата, останала тук/ което не е за хвалба де/ Crazy Спомних си с какъв ентусиазъм създадохме преди години Съмишлениците...и ми е чудно какво се случва сега с Тристания, Бебчето, Дика...

# 365
О, да.... аз с Тристания си пишех, но много отдавна не съм я срещала по нета...надявам се да е добре... Hug  Ама и аз съм ветеран, но се радвам,  че все още съм тука,сред всички вас..Чувствам ви толкова близки... Hug   Не си представям да не влизам в темата,дори и да си постигна мечетаните 39 кг, пак ще съм си тук...
Днес тук е много слънчево и топличко и се радвам на времето, утре пак ще е така...после дъжд..но това да е... И аз съм гладна винаги по време на цикъл, и то все ми се яде и по много...какви са тези хормони, и моменти , не знам ...но си ги имам. Като мине МЦ ,пак ще съм си ОК.

# 366
  • New Zealand
Нещо с теб много ни се засичат циклите, Пинки Simple Smile Как успяваш да удържаш Ламята? Crazy Аз днес такава поразия направих, че драйфах накрая от преяждане!!!! Sick

# 367
Да ти кажа, от както позаслабнах , някак си контролирам количествата,  или ако количеството ми е по-малко, то пук е по-калорично..От както съм в МЦ, си ям каквото ми се яде, не съм се ограничавала, защото нещо не ми се получаваше..а и сега ми е пак някакъв нервозен период, и реших,че няма да го мисля,докато не приключа. НО : се меря на кантара,макар и не всеки ден , и нали си знам колко качвам по време на цикъл, не се тревожа, за сега съм ОК.  То не може непрекъснато за всичко да се ядосваш...И там си има приоритети,защото иначе ще ти избушат тапите...След 2-3 дни,като приключа, пак ще си яхна кантара и режима... Не съм яла толкова сладки неща, както преди, но си позволявам пълнозърнест хляб,  малк картофки, е, и по нещо сладко,ама малко ! Може би ,защото си набивам в главата,че ако искам да ям, мога да си ям, нищо не ми е забранено, и така, не ми се иска чак пък толкова да изям нещо определено..Аз съм на периоди, имам моменти,когато не мога да стартирам диета, не знам защо, ама не става..После ,като ми дойде музата, съм толкова сериозна, че не можеш да ми вкараш нищо в устата,което не ми влиза в програмата...отказвам гостита,питиета, абе отивам май в другата крайност..но резултатите тогава са ми страхотни.. Някакъв странен баланс има, вече и не го мисля даже...Изобщо ми се иска да не мисля напоследък , ако може за ниииищичко.....

# 368
  • New Zealand
Браво на теб! Радвам се, че си намерила баланса! Peace

# 369
И това ще мине.... Joy

# 370
Привет и от мене!

Пуки, миличка, много ме притесни, това за глюкозамина е вярно, мама си го пие непрекъснато и от време на време пие и диклак, той лекува възпаленията, но ако се взема продължително влияе на кръвната картина, освен това аз на мама й вземам диклак за мазане от 5% , за да не взема непрекъснато хапчетата!
Но ако те боли много си вземи от хапчетата за няколко дни и после се мажи, това не ти отменя ходенето при лекари и други неща и нещо друго се сетих - купих ме един рууски уред за процедури - Витафон се казва, виж го в нета - аз от там го намерих и той помага също!

Аз съм горе-долу , полу ми мина яда от петък!
На Пинки - мъжът да се оправя и той, а ти ще се оправиш и ще ходиш на сватбата! Ще видиш!

Пращам много позитивни мисли за всички!

# 371
Върнах се от селският туризъм.Видяха беба,порадваха и се,а сега предстои РД-то на баткото.Пък за дечицата незнам какво да ви кажа.Такива са душички,че не мога да не ви ги покажа  Wink Hug
Бързам да направя салата,докато мъжете ги няма,а Калина спи.
3-ти ден съм на разделното.Мъжу ме посъветва да се меря чак в петък.Та тогава ще кажа резултати  Simple Smile

Пуки ,ами то от тоз отворения хладилник  Grinning
Оправяй се Wink

# 372
   Привет-мривет! Много съм отпочинала, уикенда беше страхотен! Заредена с нови сили за последната работна седмица преди морето. Вчера разходки, днес бяхме извън града на страхотно място. Тишина, спокойствие..вечерта завърши шумно с приятелите ни на хубаво заведение. Ех, стопли се и ми е хубаво Heart Eyes

Пуки, желая ти бързо възстановяване. Hug Пращам добри мисли, дано се изпълнят очакванията ти.
  Щък , успех с разделното и аз ще се меря в петък че съм на един стар режим, тоз път ми е много лек..резултатите са бавни, ала трайни.
Пинки, пращам добра мисъл и за твоят мъж Hug

Нямам сили за писане повече, утре вечер се надявам да се включа след маникюра и стъклен дом. Ще ми рисуват рибки тоз път в духа на отпуската. Жал ми е да изтрия предното че не е мръднало месец и половина, ама ще трябва. Ноктите ми са станали ужасно дълги.

Лека и ви обичам!

Имам 5 кила череши от на ММ бабата..ауу, чисти и без дръжки. Какво ли ще закусвам тия дни Joy

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 21:48 от Кашарел

# 373
       Днес изкарах на череши.
       Не беше предвидено , мислех утре да е , но така се получи.
       Татито пържи каракуди на сайванта , които лично улових вчера.
       Аз съм се скътала в къщи с книжка и едва удържам фронта. ooooh!

В тъмни зори съм ходила по селските сокаци да карам колело.
       След като си изпратих гостите , се юрнах пак с колелото до съседното село да пия кафе с приятелки.
       После ходихме на дълга разходка с кучките.
       И как след всичкия тоя зор да се набухам с пържена риба.
       Няма пък.

Уморена съм и физически и емоционално.
       Ама съм доволна , че цяла седмица вече устисквам фронта с храната.
       Въпреки найсетте манджи дето сготвих тия дни.

Това ми беше отчета  Laughing

За Пуки добра мисъл  Hug

Пък малките Щъкчета , колкото пъти вляза и ходя да ги гледам.

# 374
Пу пу, Grinning
И така.Спят мъжете изкъпани,малката щъкла и тя.Приключих с 3-тата пералня и смятам да оптегна гърбеца,че се поизморих.Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт