Рицарки на бялото кантарче - майска, празнична

• 26 554
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Привет.  Hug
Аз пък на последък закусвам ягоди. Но какво обядвам и вечерям нама да ви казвам.  Whistling ooooh! Усещам, че някой скоро ще риве  bowuu
Инак, вчера и днес заслужена почивка, на гости ни идваха стари приятели и изкарахме мнооооого хубаво. Не казвам колко бира изпих, не ме питайте.  Embarassed
От утре мисля да се стягам, че ще пратя на кино всичко, което направих.  ooooh!
Пуки, много хубави мисли за  теб, скоро да се изправиш на крака.  Hug
За Рм на Пинки също. За бъбреци, освен бира да препоръчам, ама топла  Crazy И има един чай билков, по вашите ширини не зная как ще го намерите, сега ще го издирвам.
Ето го:

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 22:49 от Ена

# 376
Ена, много ти благодаря, ще накарам някой да ми изпрати няколко кутиий от Бг, тук такъв няма.
Той днес е по-добре, дано да се е разминало, че е много гадна работа.. Аз съм добре, ММ и той е по-добре, ама сега пък Пикла се е вкиснала, не знайно защо... абе писна ми бееееее, все на някой му е нещо, то от тях за мене няма време аз да се поглезя малко...Аман...  Пуберски истории.... Сега ще се съсредоточа, и ще си измисля и аз някоя лиготия, да видят те колко е хубаво!  ooooh!

# 377
 Cry Не съм спала ... тази седмица ми беше важна, но така като гледам ще се замъкна на работа само колкото да им кажа какво да правят и да си довърша едно - две неща и после на невролог.
Нерва целият играе, вече официално не мога да стъпвам на пръсти, а това е признак , че има прищипано.Не мога и да си вдигна кракът по високо от 20 см в легнало положение.

Взех си милгама N , пия мидокалм и диклофенак дуо - това от предният път, като бях закъсала.

Изкарах цяла година без да легна на легло от предното боледуване, доста се бях успокоила.
От глупост стана всичко, климатика в кръстта и хайде пак ходене по мъките.

# 378
    Добро утро! Желая ви прекрасна седмица и само хубави емоции Hug

# 379
Добро утро милички !  Hug  Желая ви приятен понеделник и една страхотна седмица!!!
Пуки, не знам какво да кажа..  Много се надявам скоро да си добре и изобщо да не се стига до лягане на леглото отново...скорошно оздравяване, да дойде като с магическа пръчка !  Hug
  хей Каш, 5 дни до морето, чета аз.... Laughing    да направиш много снимки, от сега да кажа ! Хич да не се връщаш без снимки!  И да покажеш новият морски маникюр ! /преди да тръгнеш де../
Ох, по стар наш си обичай, днес е Понеделник... Joy  И какво правим тогава? Ами стягаме се , от днес сериозно....та и аз така... Joy

# 380
      Аааааа , аз съм стегната от миналия понеделник  Laughing

Добро ви утро Heart Eyes

И днес ходихме до градината.
    Даже малко по-нататък.
    Задобряваме  Laughing

В събота сутринта ни сбара пазача. Shocked
    Няма пушка , само тояжка. Joy
    Днес ни чакаше под черешите , само за да ни каже да си хапнем спокойно.  Laughing
    Май ни е харесал  Mr. Green
    Пък и цял ден самичък в тая пустош , сигурно му е скучно  newsm78

Аз като съм уморена от ходенето и една череша не ми се хапва от дървото.
    Но пък си напълних два джоба и това ще ми е за деня.  Naughty
    Не съм се отказала да плодувам днес.

Мога спокойно да се похваля , че за седмица съм смъкнала точно кило и половина  Party

И от мен хубав ден  Hug

Мариетка има нужда от добра мисъл днес.
  Важно и е .
  Много .

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 09:00 от Айя

# 381
Добро утро  Hug Прегръдки и цалуфки   bouquet
Закусих един плод,сега пия кафе и имам да гладя,та се мятам,докато мъничката още не е писнала  Wink,че очаквам включване,а ако намеря време повече
  Мариетка има нужда от добра мисъл днес.
  Важно и е .
  Много .
Стис Wink

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 09:54 от Щък

# 382
За Мариетка, един голяям палцестис! Всичко да и е по мед и масло, за каквото и да иде реч!  Hug Praynig Много хубави и успешни мисли и изпращам !
Браво Айче, ти си сюриозен и водиш 1 обиколка с предният понеделник, и браво за сериозното минусче, кило и половина е супер за 1 седмица! Искам и аз.... Blush
Пукиии, кажи, че вече и ти си добре, дано невролога да ти е помогнал ,ако вече си ходила!  Hug
Хайде идвайте и другите, да ви изчета и да си лягам.... Laughing, че да спя спокойно...

# 383
   Палец за Мариетка и от мен Peace

# 384
Привет и от мене!
Мариети, страхотни снимки на дечицата, живи и здрави да са! И вие ч че да им се радвате!
Палци и положителни мисли за днес - всичко ще е наред!

Пуки, бързо оправяне най-напред и с всичко да св справиш!

Имам прегрешения от снощи , ама аз съм си виновна!
Сега съм на бача и пак съм с тричава палачинка и домати и краставици!

# 385
... стискам палци за Мариетка  Hug
С такива слънчица около нея, трябва всичко е да е на 6   bouquet

Добра седмица, рицарки!
Как сте? Пуки?
Аз бивам, като изключим че не се харесваме с кантара ... Имахме
малко приключение с рожбето вчера - пътувахме с нея за разход-
ка и ни свари лятна буря. Стиска тя зъби, и аз стисках. Направих-
хме нещо като 2 в 1 - хем се повозихме, хем поплувахме ... образ-
но казано. Лошото е единствено, че не се разходихме, но за смет-
ка на това си накупихме много книги - докато чакахме дъжда да
отмине в една книжарница. Реално от книжарницата джобът утъ-
нява по-битер от МОЛ-а  Joy Обаче има бонус - от книга разбрах-
ме как се търсят цветни феички, та после имахме с какво да си за-
пълним времето  bowuu Ох, а ще тръгваме първи клас, моля ви
се, с все подготовка по феичките и елфчетата, и птичките, кои-
то предупреждават тез същества, че ги търсим  hahaha и оставени-
те за примамка полски цветя ... Вярно, че след всичката тази при-
казност се пожелават светли сънища, щото за беля и змиите оби-
тават същите полянки и дупки, пък рожбето много се страхува от
тях  Joy  Разказах си, па ми олекна ... ей с такива жизненоважни
работи си напълних вчерашния ден  Hug

# 386
Ехоооо Hug

Палец за Мариета, Пуки да оздравява по-бързо!

За Пинки - има ли билкови аптеки при вас?
Гръмотрън съм я пила за песъчинки в бъбреците. Казвах й магийката ми. Чудодейна билка за бъбреци, а ми я беше казала позната с проблеми в тях. Подсетихте ме да си направя едно лечение, хем за бъбреците, хем да сваля тези досадни 10 кг.  Crazy
гръмотрън - Ononis
корени от гръмотрън - Radix Ononis   Peace

И аз закусвам с плодове. Друго нищо не правя за сега.

Асса,  Grinning

# 387
 wavey

Прелитам да ви пожелая спорна и успешна седмица на всички, във всяко отношение! Peace
Да стисна палец за Мариетка - всичко ще бъде наред!!! newsm10 hug
Пуки, дано днес си по-добре вече!!! Да те напускат болежките и да не се връщат! Peace

Девет режимни дни са в историята, днес десети такъв! Със сигурност съм с кило и нещо по-лека, но понеже в началото винаги варирам, а и не се премерих преди да почна Embarassed ooooh!...та ще се меря след още една седмица и ще видим какви съм ги свършила! Wink

Пиле Peace, Ассе, разсмя ме....моята никога не би се заинтересувала от подобно нещо Thinking...сега сме на вълна кеч ooooh! ooooh! ooooh!

Hug ви всичките и изчезвам.....

# 388
това с кръста е мн тежко. И невролог трудно помага. И операция не помага, абе веднъж имаш ли проблем с гръбнака, цял живот си си така, и да се залежаваш повече от ден е зле, умерен спорт и плуване както прави Пуки и пазене на топло... и аз съм с проблеми в кръста, но не чак като нейните и проучвам

мисъл за мариет

http://juliapulia.wordpress.com/ - Корсата тук пише

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 12:55 от Шарена Сол

# 389
  • ГОре на черешата...
Айче  Hug!
Палците ги оставете за утре, отлагат се...по този повод отивам да ям сладолед Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт