Рицарки на бялото кантарче - майска, празнична

• 26 550
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Палците за Мариети ще стискаме утре. Hug
Пуки, имам проблеми с кръста, ама чак като теб не съм я окъсвала. Искрено се надявам всичко да отмине бързо и да не минаваш пак през този ад. След написаното от теб бързо- бързо изключих климатика...
Аз след доста четене се навих на многодневата. И за да не ме саботира шеф- готвача в къщи    chef /майка ми/, навих и шеф- готвача да я кара с мен. Разпечатах туй- онуй от темата за 90- дневната, днес я караме на разтоварване преди старта- краставици и леки неща...
Утре ще докладвам дали сме стартирали /дано да няма фалстартове  Mr. Green/
Слънчев и усмихнат ден на всички ви!  Hug

# 391
    До сега устисках на череши  Laughing

От тук нататък не знам.
    Къде си е тя още  Confused

Най - хубавото , което установих е , че като си ям само черешите, не ми се подува търбуха , както когато са в комбинация с друга храна.
    От много време си имам някакъв колит и плодовете и зеленчуците не са ми най-комфортната храна , ако и да са полезни.

И защо темата е на втора страница , а , А ?
    Какви ги вършите , че да си мълчите ?

# 392
Тихичко ядем
Само режимни нещица

# 393
Имам повишение  на кантара.. още съм в цикъл и се надявам да е от това, но веднага взех мерки... Днес съм педантично сериозна, да видим утре как  ще е, но както и да е тази седмица ще свалям каченото. аз си се отпуснах покрай този цикък, бач неща насмотах.. Не е трагедия де, но аз нали не искам да виждам и грам нагоре, а все надолу...  и сега щурмувам яко от днес.. Брей значи, малко да се поотпусне човек и давай кантара като невидял се връща на обратно...Това е, цял живот ще е така, само пазене и контрол, особенно, да знаете ,че след една определена възраст, направо става страшно,ако не се контролирате !  Не,че съм станала на 100 години, като гледах вчера едни сминки на Клаудия Шифър, ... ми тя е на 40 в момента, направо.....клечка си е, не яде ли тази жена?  Ама и младичка изглежда... то и фотошопа не спи, ама все пак..  да е жива и здава, изглежда супер, поне на снимката,която видях....ако я намеря ще ви я покажа... ПилоФерчето на момата много ми хареса....http://www.fanpix.net/picture-gallery/claudia-schiffer-picture-17053191.htm

# 394
    Плетена дрешка не смея да облека от сума ти време.
    Ама иначе съм ги наплела  Laughing
    Стоят и чакат, някой друг живот  Laughing

Добро утро Heart Eyes

Черешите си казаха думата  Party
   Кантарев и той .

Под 80 съм вече.
   Слагам второ минусче.

Нахлузвам спортния кат.
   Гълтам кафето на две , на три и поемам  running

# 395
Добро утро  Hug
Пинки за съжаление плетените неща на дебели хора не седят.
Аз продължавам с режима,търся си и център за тренировка.а в къщи каланетиката Wink
Не се наспах и сега пия кафенце Rolling Eyes
Стис палец  Wink

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 07:47 от Щък

# 396
Ти пък къде видя при Рицарките  "дебели хора"..?   Joy   + това, аз докато ги изпета ще съм млада пенсионерка в супер шейп.... Joy,  Аз така си лекувам нервите , не,че ми се носи плетено, въпреки,че тук като свие студ и да видиш как бързо намирам в какво да се вмъкна... а и още нещо, станала съм толкова зиморничева, че и лятото мога да се понеса с някой плетен миндил... Joy   отивам да си сгъна прането  после пак ще намина...

# 397
  • в резерват
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  - за Мариетка

# 398
... добра мисъл и от мен за Мариетка  Praynig

Как сте? И аз пак с увеличение  Thinking Засега си мисля, че ми е ясно
от какво е, ама ... Замислям се да си пусна пак изследвания, като мина-
лата година.
Записах рожбето първи клас ... Големи вълнения, но приятни, много
приятни за всички, цялото семейство. Много харесваме госпожата, на-
дяваме се да са добри дечицата в класа.
Туй то. За многото работа ... ясно, нищо ново.

# 399
Ехоо и от мене!
Първо - палци за Мариетката!
Нямам прегрешения, ама и килата са си същите - 59!
Днес съм почивка и сега почвам физа, ще пробвам майи аз някакъв бърнър, на времето Л- карнитина много помогна, ще видим! Това ми се върти в главата!

# 400
И аз пак да кажа , за Мариетка, всички палци де що имам, стискам!   Hug
Изведнъж тази вечер нещо ми стана тъжно...ама ей така от нищото всякаш, не е за нещо определено...ами за много неща...и  сега се опитвам да не изпадам в такива настроения,защото е много лошо.  Отивам в подсъзнанието да чета...и да почвам веднага да мисля позитивно...

# 401
Мариети, палцестис и добра мисъл и от мен!
Ассе, страхотни вълнения са тези... Предпорволашки тръпки- невероятни и за родители и за деца  Hug А да не говорим с какви бясни оборти се затичва времето след това- ето- сякаш вчера беше първолак, пък всъщност си имам почти шестокласник Crazy
Айче, браво за втория минус!
Пинки, защо така минорно? Много ти се радвах на енергията, която струеше от постовете ти напоследък... Какво обърна настоенията така радикално?
Аз съм с мисъл, че стартирах многодневната. Ако не друго, поне двете ябълки омахах до тук.  Моля някой да ми подвирква по- регулярно да пия вода. Щото не го правя без напомняне ooooh!

# 402
   Добра мисъл и палец за Мариетка и от мен Heart Eyes Peace

Много работа имам, чета ви..имам и минус, добре съм Hug

# 403
  • София
Здравейте момичета-кокичета   bouquet

Не съм се скрила в блога, просто е още едно място за писане, Солчице благодаря ти за милите думи. Не пишех, защото си имам лична драма, която вече за щастие отминава.

Хванала съм се да режимувам, не че има кой знае какъв потресающ ефект, ма поне ламята е озаптена  Mr. Green

Палци на Мариетка  Peace

Мисля ви, колкото мога ви чета и такам! Честитих наум на всички, чиито празници изпуснах и се радвам на хубавите Щъкчета пупу!

Мисля да се връщам да пиша, пък да видим ... ще го намеря ли вдъхновението или не ... знам само, че живота продължава и ние трябва да го живеем, кокото и да не сме съгласни с някои неща, които ни се случват... и ... затова да вземем да се нахилим а?

# 404
Здравейте момичета ...
Преди обяд докато си чаках резултатите от ядрено магнитният резонанс на гръбнака се успокоявах четейки тук.
Ако ви кажа, че съм добре ще излъжа, но определено съм по зле психически пред физически.
Имам лека пареза на десният крак долу, не мога да стъпвам на пръсти и ме опъва така да се изразя.
При предното боледуване въпреки двата месеца на легло така и не ми направиха ЯМР, защото изследването е скъпо и като цяло в България лекарите са се превърнали в администратори.
Никой не говори за превенция, никой не ти обяснява нещо.

И така взех нещата в мои ръце, първо си уговорих час за какъвто и да е невролог - нямах претенции. После настоях за ЯМР и обясних, че ще си платя.
Този път не ми обясниха, че било излишно - всъщност нищо не ми казаха.
Вчера бях на невролог, днес сутринта минах и на ЯМР.
Е имам си така чаканият резултат - не разбирам, но дотам да прочета, че пише дискова херния - разбрах.
Нови връзки за среща с добър невролог - надявам се след седмица.

Общи условия

Активация на акаунт