Звездни компромати-102

• 63 297
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Пффф, тоя трябва да го забранят със закон.

# 451
  • На морето!
Joy клипа е правен с подръчни средства у дома , може би сам си го е снимал , аз не вярвам
да има нормален човек да му се навие да твори подобни изпълнения.
Този тотално изтрещя. Всяка простотия и провокация има своите граници, които той преминава много вулгарно. Преди да се появи с неговите клипове, бях убедена, че никой не може да ме погнуси и отврати повече от Азис, но ето- имало кой.

# 452
http://thecsperspective.com/2011/05/25/tlc-returns-to-stage-on-american-idol/
TLC,  помните ли ги? Колко са се променили... в статията има и клипче от участието им в Америкън Айдъл

# 453
Много ги харесвах и ми беше много мъчно, когато Лефт ай почина. Sad

# 454
  • София
А тя от какво всъщност почина, че нямам спомени?
Аз също ги харесвах!

# 455
А тя от какво всъщност почина, че нямам спомени?
Аз също ги харесвах!

Катастрофа с превишена скорост.

# 456
 Автомобилна катастрофа. Горе долу по едно време с Aaliyah.

# 457
Lydia Bright - риалити звезда с рокля като на Кейт Мидълтън.  Dailymail правят сравнение не в полза на Лидия.
ето я пак
Кейт  отново

Анелия пак
Една като всички останали чалгарки, а преди имаше нещо в нея, благодарение на което я намирах за различна.

# 458
Валери и Николета снимат клипа за нейната и на Ванко песен.

# 459
Само на мен ли ми се струва, че много грозно й висят силиконите?

# 460
 Британският лейбъл за шоколадови изделия "Cadbury" си прави реклама на гърба на Наоми Кембъл, като я иронизират в ето тoзи постер. Наоми е подала жалба с/у тях като ги обвинява в расизъм, понеже я сравняват с шоколад....

# 461
Валери и Николета снимат клипа за нейната и на Ванко песен.
И тя ли ще пее ooooh!

# 462
 Да, пее Simple Smile

# 463
http://mp3.dnes.bg/news/2011/06/01/Valeri_Bozhinov_geroy_v_debyu … _si_Nikoleta.8706
Ето още снимки от мейкинга на клипа на Николета Joy А както се вижда там е и Карбовски, който дейно се занимава с никлетиния имидж. Валери си купил ферари да не останат по-назад от Алисия, а?

# 464
И после пишете за Алисия, да я преживеела тази Николета, най- накрая, а то цялата четворка не може да се преживее.

Общи условия

Активация на акаунт