Звездни компромати-102

• 63 300
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • Bayern
Малко  снимки  на звезди без грим и фотошоп-

Тайра   Бенкс

Мариша Томей  с лек грим ,но без ФШ

Мегън ФОКС

# 437
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много хубава кожа има Мегън Фокс, красива е без грим Heart Eyes. Мариса Томей също е прекрасна...

# 438
# 439
  • София
Този нов хит ми направи деня  Joy Тотална откачалка!

Майли  Сайръс  и пак
Рене  Зелуегър
Бийбър масажира крачето на Селена
Кейт  Мос
Кели Кларксън и Сийл пеят националния химн на Инди 500
Катрин Зита  Джоунс облечена малко в стил Банева
Никол  Шерцингер  Heart Eyes

# 440
  • Бургас
Леле,задника на Азис ми изглежда по-приятен за гледане,даже не ми се закусва вече.Изгледах клипа без звук,ама сигурно не съм сгрешила че не го пуснах.Тоя клип ще си го пускам като много ми се хапва сладичко-веднага ще ми минава.

# 441
  • Варна
Деянчо вече не е интересен. Нито провокира, нито изненадва. Да беше ни спестил сексуалните намеци и голото си дупе, може би щях да го харесам. Що така изпростя!? А беше много готин преди години.

# 442
Сара Джесика Паркър в Ню Йорк, 31 май
Кейт Мос и дъщеря си в Нотинг Хил

http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 443
# 444
Леле,задника на Азис ми изглежда по-приятен за гледане,даже не ми се закусва вече.Изгледах клипа без звук,ама сигурно не съм сгрешила че не го пуснах.Тоя клип ще си го пускам като много ми се хапва сладичко-веднага ще ми минава.
Ох , как си издържала да го изгледаш до край..? Аз не можах - ама много е гнусничко   Sick
И за да не е спам  http://vij-me.com/bg/lifestyle/45-lifestyle/906-j-los-ex.html

# 445
  • Балчик
Joy клипа е правен с подръчни средства у дома , може би сам си го е снимал , аз не вярвам
да има нормален човек да му се навие да твори подобни изпълнения.

# 446
Малко  снимки  на звезди без грим и фотошоп-
Мегън ФОКС

100 % има намеса тука. Меган Фокс има леки дупчици по кожата на лицето, освен ако не го е оправила , де. Но според мен снимката не е 100 % натурална. По-скоро има грим.

# 447
Ест, че има намеса. Вижте шията и вижте бузите. Разлика голяма.

# 448
  • Русе/София

100 % има намеса тука. Меган Фокс има леки дупчици по кожата на лицето, освен ако не го е оправила , де. Но според мен снимката не е 100 % натурална. По-скоро има грим.

С просто око се вижда,че има фон дьо тен,коректор,руж,спирала,и веждите също са поуправени.Но гримът е много добър.

# 449
Joy клипа е правен с подръчни средства у дома , може би сам си го е снимал , аз не вярвам
да има нормален човек да му се навие да твори подобни изпълнения.
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Стига бееее, народа съвсем изтрещя  Shocked Shocked Shocked
Как може... Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт