Звездни компромати-102

• 63 360
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе/София
Алисия и Ники Михайлов са снимани заедно - доказвало се, че имат връзка.
http://www.sportal.bg/news.php?id=306841

Много са ми сладки! {}{}{}
Голяма сага стана.

# 271
На мен пък ми е много интересно как Боби ще приеме Алисия.Едно време не харесваше Николета ,защото видиш ли била еротичен модел - имаше една фотосесия на кръст за Playboy , никой не я знаеше коя е ,конкурса  Playmate изобщо не беше толкова популярен колкото е сега.А сега , когато е с Алисия , жена с дете , по - голяма от сина му ,че и фолкпевица на всичкото отгоре( тези неща по принцип не са  проблем , живеем в 21 в  все пак, но за консервативен човек като Боби М. може и да са  Mr. Green )сигурно хвърчи от радост. Laughing

# 272
  • София
Ники е готин, повече ми харесва от Божинов визуално.
И умствено е по-добре  Grinning

# 273
  • Балчик
И умствено е по-добре  Grinning
Joy Joy Joy

# 274
На мен пък ми е много интересно как Боби ще приеме Алисия.Едно време не харесваше Николета ,защото видиш ли била еротичен модел - имаше една фотосесия на кръст за Playboy , никой не я знаеше коя е ,конкурса  Playmate изобщо не беше толкова популярен колкото е сега.А сега , когато е с Алисия , жена с дете , по - голяма от сина му ,че и фолкпевица на всичкото отгоре( тези неща по принцип не са  проблем , живеем в 21 в  все пак, но за консервативен човек като Боби М. може и да са  Mr. Green )сигурно хвърчи от радост. Laughing

Не се заяждам, но ти познаваш ли Боби Михайлов, та знаеш дали е консервативен или не? И това за Николета, 100 % си го чела в някой жълт вестник. Ако е толкова консервативен, щеше най-вероятно и така да възпита и децата си.....

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 15:06 от Shttttttt

# 275
Моля се връзката им да продължи по-дълго, че след края и пак ще има интервюта по всяка телевизия.

# 276
На мен пък ми е много интересно как Боби ще приеме Алисия.Едно време не харесваше Николета ,защото видиш ли била еротичен модел - имаше една фотосесия на кръст за Playboy , никой не я знаеше коя е ,конкурса  Playmate изобщо не беше толкова популярен колкото е сега.А сега , когато е с Алисия , жена с дете , по - голяма от сина му ,че и фолкпевица на всичкото отгоре( тези неща по принцип не са  проблем , живеем в 21 в  все пак, но за консервативен човек като Боби М. може и да са  Mr. Green )сигурно хвърчи от радост. Laughing

Не се заяждам, но ти познаваш ли Боби Михайлов, та знаеш дали е консервативен или не? И това за Николета, 100 % си го чела в някой жълт вестник. Ако е толкова  , щеше най-вероятно и така да възпита и децата си.....
Това, че не харесва Николета тя сама го беше казала в Горещо , а иначе за това колко е консервативен Боби честно казано съм го написала  просто ей така, защото го мисля. Simple Smile Виж да уреди някой мач  или нещо подобно не е консервативен 100 % гаранция ти давам. Wink

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 15:30 от Te amo

# 277
  • София
Не се заяждам, но ти познаваш ли Боби Михайлов, та знаеш дали е консервативен или не? И това за Николета, 100 % си го чела в някой жълт вестник. Ако е толкова консервативен, щеше най-вероятно и така да възпита и децата си.....
Аз пък 100% съм прочела едно интервю с Ники Михайлов, ако не се лъжа от Хелоу, в което казваше, че баща му изобщо не е одобрявал Николета и не я е харесвал.
Не така с рогцата веднага  Wink

# 278
а Боби Михайлов е един ....хиляди пъти по-зле от Николета и подобните й заедно ...

# 279
Това , че Боби не харесва Николета е обществена тайна , той и Ралица Тошкова не харесваше и затова и тя се раздели със сина му .Виж Алекс много я харесваше , защото с Маринела и Ветко са семейни приятели от много години.

# 280
а Боби Михайлов е един ....хиляди пъти по-зле от Николета и подобните й заедно ...

Така си е!

# 281
# 282
А сега , когато е с Алисия , жена с дете , по - голяма от сина му ,че и фолкпевица на всичкото отгоре( тези неща по принцип не са  проблем , живеем в 21 в  все пак, но за консервативен човек като Боби М. може и да са  Mr. Green )сигурно хвърчи от радост. Laughing

Едва ли толкова консервативен,все пак когато се ожени за втори път имаше вече две деца от друга жена.

Peace

# 283
  • София
Това , че Боби не харесва Николета е обществена тайна , той и Ралица Тошкова не харесваше и затова и тя се раздели със сина му .
Че какво да им харесва?

# 284
Ох, пази Боже, Боби консервативен... на Ветко и Маринела "манекенките" могат да потвърдят.

Общи условия

Активация на акаунт