Звездни компромати-102

• 63 326
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
# 346
# 347
Ама пък роклята на булката е много хубава. Wink

# 348
  • където ми харесва
Е и на мен ми прилича на пропаганда - жени се политик , да го видят хората , да слезе до тях.
А пък избори наближават .
Е те щото политиците не се женят. Вие навсякъде виждате пропаганда... newsm78

# 349
Е и на мен ми прилича на пропаганда - жени се политик , да го видят хората , да слезе до тях.
той , както и Станишев , е с имидж на гей

# 350
  • където ми харесва
той , както и Станишев , е с имидж на гей
Е, за Станишев не съм чувала да е с такъв имидж, но ок Wink

# 351
 Майката, която преди седмици шокира света с изявлението си, че инжектира ботокс на 8годишната си щерка, сега заявява, че това е било измислица, платили ѝ за да го каже.
Всъщност "новината" не е нова, но не видях да е споменавана тук..
ето статия

# 352
Янето го познавам като клиент и трябва да ви кажа че  е много различен от образа си по телевизията.Даже на живо може да се каже че е симпатичен.Преди да го видя на живо съм го гледала само по снимки и от екрана и мнението ми за него не беше особенно положително.

# 353
# 354
 Годежният пръстен на Ким Кардашиан, който приятелят ѝ е  купил за 2 млн. долара, засечен на ръката на Ким още през 2008/2009год., когато тя вобще не е познавала сегашния си годеник  Wink
ето го пръстенът вчера и ето го същият през 2008-ма  и  пак, сигурно много си го е харесвала и просто си го е подарила сама и нарекла "годежен"??

# 355
Според мен пръстените са различни, но не съм експерт и немога да кажа. С просто око се вижда, че на годежния основната плочка е по-голяма Peace

# 356
здравейте,бих искала да попитам някой знае ли коя е песента от вчерашното предаване -Отечествен фронт със Николета страшно много ми хареса но незнам дори кой я изпълнява Embarassed

# 357
Годежният пръстен на Ким Кардашиан, който приятелят ѝ е  купил за 2 млн. долара, засечен на ръката на Ким още през 2008/2009год., когато тя вобще не е познавала сегашния си годеник  Wink
ето го пръстенът вчера и ето го същият през 2008-ма  и  пак, сигурно много си го е харесвала и просто си го е подарила сама и нарекла "годежен"??

И на мен ми изглеждат като различни пръстените  Rolling Eyes

# 358
Е то пък каква е тая пропаганда? Значи ше гласувам аз за някой,зашото се е оженил,как ли пък не!
А тоя Яне Янев хич и не знам кой е,ама трябва да е много финансово красив Whistling
Сериозно ли?

# 359
А на мен пък ми изглеждат напълно еднакви, само че годежния е по-лъскав, може би от светлината нещо. Отворете и 2те снимки отделно и им дайте зуум.
Ако наистина пръстена е един и същ, това ще е голям гаф Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт