Мъжете и козметиката

• 10 095
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
Не разбирате вие. Бекъмс имат две тоалетни чинии, залепени, в израз на голямата им любов.

Такава, като тази под номер 7 ли? 
http://www.portal-silistra.eu/index.php?op=articles&id=93&am … e-veshti-za-2010g
3 и 2 са просто уникални  Joy

# 76
  • France
Харесвам мъже, които, освен ежедневната лична хигиена и редовно подстригване, друго не правят за себе си.

# 77
  • Варна
Харесвам мъже, които, освен ежедневната лична хигиена и редовно подстригване, друго не правят за себе си.

А да спортуват разрешаваш ли им?

# 78
  • France

А да спортуват разрешаваш ли им?
Темата е за козметика и козметичните процедури, които поддържат кожата. Спортът поддържа тялото...
Смешни са ми тези мъже, които ходят на кола маска. Изключение правят свръхокосмените. Още по смешни са ми мъжете с лак на ноктите.
Прекалената грижа за външния вид определя друг тип мъже, които не са ми вкуса.

# 79
  • София
Трещи, такъв бурен смях ми предивзикаха въпросите ти  Laughing
Само при мисълта мъжът ми да отиде в салон за красота и получавам конвулсии  Joy
Човекът просто не е такъв тип.
Вкъщи редовно си прави долна "прическа" с машинката за подстригване. Бръсне се под мишниците. Аз пък отговарям за горната му прическа. Толкоз по козметичната част.
Рязането на нокти всъщност, както и подстригването, не би трябвало и да се споменават дори, щото според мен това си е нещо съвсем естествено.
Обезкосмените навсякъде мъже са ми отблъскващи  Peace

# 80
Честно да си призная, липсва ми гледката на избръснати мъжки подмишници на места като плажове или баскетболни игри. Това ми беше културен шок като дойдох тук - косми, космиии... цели храсталаци под мишниците  Laughing Тук на мъжките козметични процедури, особено обезкосмяване, се гледа изпод скептични вежди и мъжът бива моментално заклеймяван като или обратен, или европеец  hahaha Но и на мен нещо повече от обръснати подмишници би ми се сторило прекалено и дори съмнително. Не мога да повярвам на доста от описанията в тая тема... чак пък маникюр и педикюр? Тези мъже да не са под прикритие нещо?  Wink

# 81
Моят освен космите по глава и врат, а също и брада друго не пипа.Козетика естествено използва-лосиони за след бръснене и други стандартни такива.
Правенето на маникюр Joyне му е присъщо, освен да си реже ноктите един път в седмицата.Работи с ръцете си всеки ден и не си го представям да връзва жици и кабели с лакирани нокти.
Но това си е моят мъж, който се покрива с представата и изискванията ми за това как да изглежда и се поддържа партньора ми.

# 82
Защо така възприемате нещата? Маникюр и педикюр не значи, че трябва да е с лакирани нокти.  Това си е грижа, която аз вкъщи не полагам. 

# 83
  • София
Това с представата за маникюр и педикюр, под формата на лакирани нокти е като онази за поддържаната жена под формата на гримирана жена.
Гримирана е поддържана, негримирана е неподдържана.

# 84
Не ходи на козметични процедури, не е метросексуален. Подстригва се редовно, сам си прави и маникюра, и педикюра, но не се лакира, т.е. не слага гланц. Обезкосмява се вкъщи - сам или с моя помощ - с епилатор, кола маска или самобръсначка. Използва рол он за подмишници и парфюми. Кремове не понася, само понякога успявам да го склоня да го намажа с афтър шейв.

# 85
  • Варна
Аз не мога да схвана кой ви наби в главите, че маникюр и педикюр ЗАДЪЛЖИТЕЛНО включва гланц/лак. Кажете сега и за декорации. Като някакви хванати от гората сте.

Най-общо казано, за тези, които още се пулят на мъжки маникюр/педикюр, процедурата включва:
- рязане на нокти и оформяне с пила, за да се загладят
- изрязване/избутване на кожички там, където е необходимо
- слагане на капки срещу гъбички
- сваляне на мъртвата кожа от петите с пила/фрезичка
- нанасяне на крем с масажни движения.

Ако тези прости действия са способни да превърнет един пълнокръвен мъж в гей, аз съм Червената шапчица. /Забележете, лакът не присъства в манипулациите./

# 86
И обезкосмяването в къщи се приема. Но не и в салон.

# 87
Права е Богинята за това, дето е написала, моя мъж има доста груби ръце по принцип, мазолести, такава му е работата, кожички около ноктите никога не си е изрязвал или избутвал навътре, дори не съм сигурна дали знае, че това може да се прави  Crazy
За краката - същото положение, груби пети, които не третира с нищо, с кремовете също е скаран.
На лицето кожата пък му е мазна, не иска да ползва някакъв гел за лице или крем за мазна кожа, мие както си знае със сапун и вода и резултата - лесно се омазнява кожата, пъпчици, обриви след бръснене, черни точки, абе ужас  Tired
Щеше да бъде по - добре ако полагаше грижи за тия неща, така както го правя аз, и това не би го направило по - малко мъжествен, просто по - поддържан  Peace
Но пусти предразсъдъци "Аз да не съм гей" и нищо не ще да пробва  Rolling Eyes

Трещи, обезкосмяването вкъщи излиза доста по - евтино, и това не бива да се подценява  Peace А и отиването до салона, в определен час, прибирането, отнема повече време навън  Wink

# 88
Верно, че е по-хигиенично, но чак такова масово епилиране при мъжете напоследък взе да ме дразни.
Колега в отдела си обезкосмява и ръцете при условие, че далеч, далеч няма нужда.

Дотолкова се вманиачиха мъжете, че вече започвам да заглеждам с любопитство и нездрав интерес неепилираните. Изглеждат ми... мъжествени.  Blush И се улавям, че се питам как ли иглежда и без дрехи.

Естествено не слагам в това число прекомерно окосмените, при които е наложително.

Абсолютно се подписвам и аз под това мнение.

А за протокола - моя се обезкосмява сам в къщи доста настойчиво и редовно...

# 89
Не, не ходи! Не е прекомерно окосмен, за да си поддържа човешки вид чрез кола маска... хахаххаха. Предствям си hahaha той ще припадне, ако отиде ...хахах от ужас ,че ще му правят нещо по тялото.хахахахха Joy
Ходи само на фризьор. Laughing Външният си вид поддържа чрез мъжка козметика за целта и редовно хегиенизиране в банята. Laughing Това е ...природата е била благосклонна към него. Laughing Няма от долу посочените "проблеми"... късметлия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт