Мъжете и козметиката

• 10 084
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
Аз не мога да схвана кой ви наби в главите, че маникюр и педикюр ЗАДЪЛЖИТЕЛНО включва гланц/лак. Кажете сега и за декорации. Като някакви хванати от гората сте.

Най-общо казано, за тези, които още се пулят на мъжки маникюр/педикюр, процедурата включва:
- рязане на нокти и оформяне с пила, за да се загладят
- изрязване/избутване на кожички там, където е необходимо
- слагане на капки срещу гъбички
- сваляне на мъртвата кожа от петите с пила/фрезичка
- нанасяне на крем с масажни движения.

Ако тези прости действия са способни да превърнет един пълнокръвен мъж в гей, аз съм Червената шапчица. /Забележете, лакът не присъства в манипулациите./

Подкрепям.
В допълнение да споделя, че около една трета от клиентите на маникюристката, при която ходех доскоро, са мъже. И никой от тях не изглежда да пренебрегва жените, напротив - даже има и твърде напористи елементи.

# 91
Ходи на фризьор и кола маска.За маникюра, педикюра и другите неща не мога да кажа тъй като не живеем заедно в момента , дори не сме в един град  .На масажи ходи и то доста редовно , но той е спортист и това по - скоро не го прави само за удоволствие , а защото му се налага.

# 92
Аз не мога да схвана кой ви наби в главите, че маникюр и педикюр ЗАДЪЛЖИТЕЛНО включва гланц/лак. Кажете сега и за декорации. Като някакви хванати от гората сте.

Най-общо казано, за тези, които още се пулят на мъжки маникюр/педикюр, процедурата включва:
- рязане на нокти и оформяне с пила, за да се загладят
- изрязване/избутване на кожички там, където е необходимо
- слагане на капки срещу гъбички
- сваляне на мъртвата кожа от петите с пила/фрезичка
- нанасяне на крем с масажни движения.

Ако тези прости действия са способни да превърнет един пълнокръвен мъж в гей, аз съм Червената шапчица. /Забележете, лакът не присъства в манипулациите./

Аз пък не мога да разбера що за мъж не може да си изреже ноктите и да си изтърка петите сам.
Такъв определено не ми трябва.
Само не ми излизай с номера с парите - все пак всеки е добре да може да си бърше г.... сам, ако и да е милионер........................

# 93
  • Варна
Явно и аз не съм никаква жена, защото не мога сама да я свърша тази работа и затова се възползвам от услугите на професионалистите.

# 94
Явно и аз не съм никаква жена, защото не мога сама да я свърша тази работа и затова се възползвам от услугите на професионалистите.
Разбира се, че не си жена, а Богиня! Нормално е да не си режеш ноктите сама.  Laughing

# 95
hahaha е, не вие пък съвсем... Joy

# 96
  • Пловдив
Подстригва се на всеки две седмици.Има точно определен душ гел,лосион за тяло,продукт за коса и парфюм.Обезкосмява се редовно с машинка.На маникюр не ходи защото нокти не му остават след мач на барселона Wink а когато не играят взимам пилата и му ги оправям за 10 мин.Смело мога да кажа че  е супер чистоплътен.

# 97
  • На морето!
Моят на педикюр не ходи, но за сметка на това обича да ходи на масаж, което по неразбираеми за мен причини също беше квалифицирано като неособено мъжествено  Crazy
Обезкосмяване, подстригване и т.н. въобще не мисля, че може да подлежи на коментар.

# 98
  • Stuck in a moment
Не ползва козметика, освен парфюм и разните неща за бръснене - пяна, афтършейв...

Без да искам да обидя никой, обаче забелязвам една тенденция все по-често мъже и много тийнейджъри да си оформят веждите, и ми седи много неестествено и отблъскващо.

# 99
Има повече от 15 парфюма (маркови!) в тоалетката (аз досега съм имала едновременно максимум 3), задължително има поне един "дежурен" в колата. Когато дойде време за излизане си глади дерхите минимум половин час и докато не се напарфюмира от главата до петите не излиза (аз до последно се старя да прибера, да изчистя и най-често се оправям за 10 мин...).
Определено парфюмите са му страст.
От всичките му тези навици прихванаха и децата- сега са на 8 години и имат по около 7-8 парфюма/ дездоранта, 2 от които маркови- лелеее, не ми се мисли като станат на 18- как ще им смогваме на козметиката....

Това с оформянето веждите ми се вижда  Rolling Eyes. Иначе за обезкосмяване,масажи, педикюри, та дори и маникюр (разбира се, не лакиране) не мисля, че има значение пола- по-скоро е до виждането на човека за поддържане.

# 100
  • Варна
Сега веждите ли са на дневен ред? И при тях е като педикюра - някои имат належаща нужда. Но както винаги у нас всичко опира до крайности - те и женските оскубани на дъгичка тънки ивички не са привлекателна гледка.
Добре оформените, поддържани максимално близо до естествения им вид вежди са прекрасно допълнение към мъжкото лице  Mr. Green

Не сте ли виждали възрастни мъже с чердаци над очната кухина?

# 101
....
Не сте ли виждали възрастни мъже с чердаци над очната кухина?

Не чердаци, а чердаК, щото са едно цяло  Mr. Green
Баща ми има такива вежди и преди години беше очарован когато смени фризьора на предпенсионна възраст, при който ходеше да се подстригва и отишъл при една млада булка, дето освен подстрижка, му подстригала веждите и космите в ушите  Joy
И заяви, че вече само при нея ще ходи  Crazy

# 102
Аууу, как не понасям епилирани мъже. Като голи охлюви са. Дано не се разпространи тази мода, че изборът на мъже за мен ще падне драстично.

# 103
  • На морето!
Аууу, как не понасям епилирани мъже. Като голи охлюви са. Дано не се разпространи тази мода, че изборът на мъже за мен ще падне драстично.
Няма, няма. Голяма част все още се учат да ползват парфюми, да си режат всички нокти, дори тези на кутрето!!!, да сменят ризите си ежедневно... когато и ако всичко това стане факт, може би и излишното окосмяване ще излезе на дневен ред.

# 104
Няма, няма. Голяма част все още се учат да ползват парфюми, да си режат всички нокти, дори тези на кутрето!!!, да сменят ризите си ежедневно... когато и ако всичко това стане факт, може би и излишното окосмяване ще излезе на дневен ред.

Joy

Общи условия

Активация на акаунт