Мъжете и козметиката

• 10 074
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
аз  се радвам, че има такива хора и малко дори им завиждам. преодолели са всички задръжки и това ги е освободило от предразсъдъците. вероятно е хубаво да можеш да се чувстваш така свободен.

аз не мога и никога няма да мога да 'мина' границите си.  здраво окована в собствената си черупка никога няма да стигна до пълно приемане и отпускане с  друг. предполагам обаче, че така просто ми харесва.

# 61
Щях да пиша за мъжете и козметичните процедури, но ви заварвам в тоалетната.  Thinking

# 62
и аз се радвам, че има мъже,  които се поддържат, общо взето от тези, които ходят по  улиците на София не бих казала, че много използват сапун изобщо, така че приятно ме изненадвате

# 63
Мъжът ми има порцеланова кожа и почти никакви косми, така че поддръжката му е по-лесна дори от моята. Ходи само на фризьор, с другото се справя сам. И на масажи, много обичаме и двамата!
Не бих докоснала нито мърляч, нито епилирано мъжле с гланц и лак на ноктите. Къде остана баланса?

# 64
Или по-точно козметичните процедури.  Ходят ли вашите мъже на козметик?  Маникюр, педикюр, коломаска? Чувстват ли се неудобно? Битува ли още мнението, че мъж, който ходи на козметик е...хм, метросексуален.

На коломаска не ходи, обезкосмява се вкъщи, но не навсякъде. Не обичам мъж без косми по ръцете и краката....блях. Имам такива колеги и не ми е никак мъжко.

Маникюр му правя аз, родителите му бяха в шах първият път, но свикнаха  Joy

Иначе кремове, тоници, почистващи лосиони......има с един-два вида повече от мен  Joy

# 65
Да и аз не харесвам обезкосмени по ръцете и краката,но навсякъде другаде - мишници ,интимно и 4ист врат без косми -Да.
Ина4е моят само бръсненето не долюбва 4ак толкова-прави го по веднъж на седмица и аз много се дразня,защото на 4тият ден ве4е е за бръснене.
Добре,4е не е от косматите,4е тогава направо не знам как бих издържала брадата .

# 66

Иначе кремове, тоници, почистващи лосиони......има с един-два вида повече от мен  Joy

А какво си почиства - грима ли?  Thinking

# 67
  • Viena
Мъжа ми не ходи по процедури,а идва при мен това ми е професията,почистване на лице,фотоепилация,терапии за лице и очи,но всичко е в рамките на нормалното.

# 68
  • Пловдив / София
Не ходи.

Не смятам мъжете, които ходят за обратни.
Но ми идва малко прекалено, като видя мъж с обезкосмени крака и ръце. С лак на ноктите, пък бил той и безцветен.
Иначе мишниците и разни интимни зони - задължително. Мн. по-важно за мен е да е с чисти и подрязани нокти, чисти зъби, чисти уши и измити обувки.

# 69
  • Страната на чудесата
Нее, ходи на фризьор и си подстригва сам мишници/триъгълник, нищо повече.

# 70
Не, само на фризьор ход моят мъж.
На мен лично ми е странна гледката на мъж с гладки епилирани крака, но гледам все повече стават  Tired

# 71
  • София
Не знам дали бих търпяла изобщо мъж, който ходи на козметик, маникюрист и фризьор повече от мен самата.

Съпругът ми е достатъчно пораснал, за да се грижи сам за себе си. Ходи на фризьор веднъж месечно. Останалото не мисля, че ми влиза в графата "поносимо".

# 72
Не понасям мъже-голи охлюви.Без никаква растителност никъде....някак гнусно ми е ,лигаво....
Мъжът ми ходеше само на фризьор.Но откакто една мацка го подстригва час и половина,реши,че това повече няма да го изтърпи,купи си машинка и сега го подстригвам аз.Добре ,че косата му прогресивно намалява...   Laughing
Иначе се къпе всеки ден,бръсне се всяка вечер /да не ми боцка   Mr. Green /,нокти,вежди,уши не виждам кога и какво ги прави.
Използва шампоан,балсам за коса понякога,пяна за бръснене и лосион за след това,крем за лице.
Също и разни специални пасти за зъби и препарати за уста,защото има пародонтоза.

Харесва ми мъжът да прилича на мъж, а не на жена в мъжки дрехи.

# 73
Фризьор веднъж на месец-два.
Избръснат,с подрязани нокти е достатъчно за мен.
Мъжът ми има страхотни длани.Мммм.Това между другото. Wink
Иначе има разни машинки-ползва ги като ходим на море,но на мен космите у мъжете не са ми проблем.
Странни са ми твърде поддържани мъже.Не ги разбирам просто.Особено като си обръснат краката и гърдите.После гледаш пораснали косми-като на чертички и (особено на гърдите) пъпки където космите излизат . Sick

# 74
  • Страната на чудесата
...
Странни са ми твърде поддържани мъже.Не ги разбирам просто.Особено като си обръснат краката и гърдите.После гледаш пораснали косми-като на чертички и (особено на гърдите) пъпки където космите излизат . Sick

Да, това е отврат SickОсвен това бодат, бррр Naughty

Общи условия

Активация на акаунт