Израел 54

• 44 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Някъде там...
Жаки, сестрата ми каза, че дори и да съм боледувала с годините вируса се променя и ваксината би ми помогнала само да изкарам заболяването по-леко. Въпреки всичко доста четох в нета и ваксината май ме притесни повече от колкото самото заболяване  Tired Аз завърших гимназия на 17 год., започнала съм от 6 годишните и нямам спомени за ваксини. Гледа Бг календара и там е вписана на възраст 11-12 год., а после има само тетанус на възраст 25. Явно никой не си е правил такива ваксини, така че и аз ще пропусна  Crossing Arms
Благодаря ти, Жаки  Hug

# 421
   Бубе, не се връзвай на тия глупости, ваксина не ти трябва. Мога да ти покажа излседванията,които са ми правени във втория месец от бременността, там има точно за антитела излседване на кръвта. Вируса, ако мутира и ваксина не спасява, изобщо и аз не ги подкрепям ваксините, дори съм на път тотално да откажа тези на малкия Sick
   ПП. Усетихте ли днес на обяд заметресението?

# 422
  • Някъде там...
Ами аз реших да направя това изследване за антитела и ако ги нямам ( аз знам, че ще ги имам) ще му мисля... Вкъщи забраних темата, че мъжо влезе в разни филми  Crazy След 3 дни като ми излязат кръвните изследвания ще си направя нови и за антитела  Peace
Земетресение аз поне не усетих  Rolling Eyes

# 423
  • T"A
Bube, в Израел правят кръвно изследване веднага щом разберат, че една жена е бременна и в него се включва изследване за антитела за Рубеола  Peace Не разбирам - защо да не ти го направят предварително, а бързат да те навиват за ваксина? ooooh! Няма смисъл, я си пусни кръв по-добре  Wink  Hug

Днес се засякохме с Тали Дан в Банско  Grinning

"Повече от 1000 от маршируващите с колички: спим с детето в стаята": http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4105734,00.html

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 23:49 от Mentha

# 424
  • Някъде там...
Благодаря ви много, след последните два поста мъжо се успокои  Party Какво ли ще бъде някой ден като забременея  Joy

# 425
  • T"A
Ще го държим изкъсо - всеки ден по телефона петминутна йога за успокоение  Mr. Green

# 426
Ей ,Oблагодетелстваната-днес бяхме по вашия вилает. Гледахме една квартира на Бялик,Рамат Ган. Направихме обиколка, за да проверим дали има детски градини и изведнъж гледам улица Йоав...Така предположих, че и вие живеете  някъде наоколо..Районът доста ми хареса, само арноната ми се струва висока...400 шекела на месец си е двойно от това, което плащаме в ТА. Иначе детските градини, които видях не бяха много обнадеждаващи, но имаше една  Бейби ленд / Киди ленд , която трябва да проучим.Има ли там наблизо клон на купат холим  Макаби?
Представи си накрая да станем и съседки... Mr. Green Има да си спорим по цял ден.... Party

Мимкис, не съм усетила земетресението... Rolling Eyes

Борянка- не съм правила ваксини. Crossing Arms

Асе-най-високaта цена на билет до БГ, която съм плащала е $380.Винаги съм ги купувала от Балканим или Барон Турс.Tази година билетът ми струваше $340+ $30 за малкия.

# 427
  • Някъде там...
В спора се ражда Истината  Grinning

Сладки сънища  Hug

# 428
  • T"A
Киди Ленд на реховот а-неар ли беше? Ако е тя, не съм чувала добри отзиви.
Но в нашия квартал има доста други градини, които са ми препоръчвали - накрая на Итамар, точно до гората има една, за която са ми казвали, че е добра, но моите впечатления са за малко мръсно място, може би защото хората си извеждат кучетата в този район; в края на Харузим (където е сифрият а-харузим, до сграта да Пивко) има една препоръчвана; моите предпочитания са за градината в началото на Харузим, имам наблюдения от следобедните занимания навън  Peace
И един куп градини с добри отзиви в шикун ватиким  Peace
Не липсват градини, а свободни места в тях Wink

Би било супер, ако намерите нещо в нашия район  Grinning    Party

За самолчетните билети си трая - лятото си ги купувам скъпи, пътувам с Ел Ал  Peace

# 429
  • София-България, Израел - където си поискам
МЧ, браво че си намираш евтини билети Peace дъщеря ми пътува уж с детски билет за 520 лв на отиване с БГ еър, а на връщане с Ел Ал и купен 4 месеца по-рано Sad като това беше най-изгодната оферта и бях супер щастлива, аз като пътувах дадох 700лв.за билет, но в Барон турс са скъпи.
Имам чувството,че има някаква "игра" с цените на билетите Thinking

# 430
  • Някъде там...
Жаки, аз съм сигурна, че билети купени от Бг агенция са по-скъпи от билети закупени от Израел, мое мнение  Peace Иначе я кажи, кой изведе малката до чакащата го посрещачка??? Правя си аз тука едни планове та ми е интересно  Flutter

# 431
  • София-България, Израел - където си поискам
Бубе, доколкото разбрах стюардесата от самолета я предава на служител на летището който я отвежда до човека на когото трябва детето да се предаде Laughing. В София я пое една стюардеса която е чакала с нея докато се качат в самолета, после в Израел един красив стюард Laughing по (думите на леля ѝ) я завел до сестра ми Peace Големи емоции бяха Laughing

# 432
  • Някъде там...
Супер, значи няма място за притеснение, сега остана и да забогатея  Mr. Green

# 433
  • На дивана, под юргана
Жаки, аз съм сигурна, че билети купени от Бг агенция са по-скъпи от билети закупени от Израел...

Така е, нашите билети ги ангажирахме от бюрото в Израел и ги платих в България, защото така излезе по-евтино. Въпреки резервацията, която имахме, в бюрото в София ни "лепнаха" допълнително 20 долара отгоре неясно за какво, но нямах нерви да се разправям.

# 434
  • София
и ние си купуваме билети от Израел. винаги се намира някой доброволец, който да ни организира пътуването и излиза значително по-евтино, особено последния път, когато вече трябваше и на Ида да й платим билет, т.е. вече сме с три билета + един бебешки. Направо ни ошушкаха  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт