СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 348
  • 476
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Наде, а мен ме тресе първокласна! Laughing
Купихме една хубава раничка и толкоз. След родителската среща ще пазаруваме другите неща.

# 166
Я да се изкажа и аз ни в клин ни в ръкав - какво представляват помощните училища?

Трябва да почвам и аз да търся за Гинко може би от догодина или по-догодина, в зависимост колко ще напредне до май месец, че нали тогава са комисиите за отлагане.

Иначе Наско е пораснал страшно много. И как само си разнася комата хляб Simple Smile

# 167
  • София, "Младост 3"
Наде, а мен ме тресе първокласна! Laughing
Купихме една хубава раничка и толкоз. След родителската среща ще пазаруваме другите неща.

е успокои ме...че другите са изкупили света и ми се стори, че съм безотговорна...
и за мен е първокласна де  Mr. Green

# 168
  • София и там където не се пуши
Стънче, ще ти кажат за какво училище ще е детенце от самото РИО.

Има една тема помощни училища - там се пишат интересни неща. Доколкото разбирам може да се посети училището и да се запознае човек.

Първи клас не ви трябва кой знае какво - две три тетрадки на тесни и широки редове и голями квадратчета. Купувайте моливи и химикалки с по-широки - там където се държат.

# 169
  • София
Stun, има още време до училище. Когато дъщеря ми беше на 4,5 -5 години бях абонат на темите за помощните училища, и имах сериозни притеснения дали не сме за там. Но дъщеря ми за последната година-година и половина дръпна много и е съвсем в норма за нормално училище. Така, че може и сина ти да дръпне.
Помощните училища е най-добре да ги посетиш лично, тук пишат учители от тези училища, много неща звучат добре, учителите сигурно си обичат работата, но има доста проблеми, като ги посетиш или видиш част от работата им, ще прецениш.
От миналата година Пумпелина имат нещо като частно помощно училище, организирано е заедно с Болничното училище и е добра алтернатива.

# 170
  • София
Stun, знаеш предполагам за варианта на Пумпелина, защото съм те виждала там. Simple Smile Бубка сега ще е втори клас точно по тази съвместна програма на Пумпелина и Болничното училище.
Иначе за Помощните училища- аз навремето ходих в това срещу кино Арена Запад, не му знам номера. Много приветлив персонал, много. Но сградата им беше отчайваща. Отвън все едно е опожарена, а вътре....просто не мога да го опиша. Но сега гледам дограма сменяват...може и да са пооправили. Пак да кажа, че персонала беше прекрасен.
обаче съм на същото мнение като Таня- не бързай, имате време, проучи нещата. Peace
 Наде, как ще си безотговорна, бре! Спокойно, толкова време има. Нали не мислиш, че от първия ден ще залегнат над учебници и тетрадки. аз утре ще ходя на гара Искър на борсата да пазарувам несесери, тетрадки, моливи...и прочие. Не че много бързам, но утре ще е единственния работен ден, в който Ангел ще почива преди 15 и ми се ще да се възползвам и да обиколим и напазаруваме. Много мразя да пазарувам в събота, когато всички работещи през седмицата пазаруват. Аз си следя първокласната тема и оттам научавам много полезни неща. Поне съм доволна, че преди две години като правихме основен ремонт направихме детската стая като за две ученички- с две бюра, с много шкафове и чекмеджета.

# 171
Благодаря ви за отговорите Simple Smile Аз намерих темата за помощните училища и се зачетох.
Надявам се ще успеем да се преборим да тръгне в стандартно училище, дори и да се наложи да го отложа с една година. Обаче предпочитам да съм информирана за всички варианти.
Тази година откак го водя в Пумпелина дръпна наистина доста - да си похваля гарджето Simple Smile В логоедичната детска градина за съжаление не можаха особено да помогнат, но той си е свикнал там с децата, а и в неговата група повечето деца според мен са доста добре и го дърпат напред, за това ще продължи и тази година там.

# 172
  • София / Пловдив
Стънче, мнооооого се радвам, че те "виждам"  Hug

Аз също не съм купувала още нищо, само чантата и несесерите снабдихме, но те си бяха в комплект. Родителската ни среща е точно седмица преди първия учебен ден, така че ще се вихрим в последния момент.

Починах си тотално 10-тина дни без И-Нет и почти без телефони... даже ми хареса  Grinning
Прибрахме се днес и сега оправям багажи, вкъщи все едно бомба е паднала  Crazy само заради тези бъркотии не обичам да пътувам.

# 173
  • в полите на Балкана
Една виртуална почерпка от мен. Днес моя различен младеж става на 15.

# 174
  • shumen
МамаРаче да е жив,здрав и много да Ви радва.  bouquet  bouquet  bouquet 

# 175
  • София
Раче, много щастие и здраве на голямото ви момче! Весел празник!  bouquet

# 176
Раче ,много здраве, щастие и незабравими моменти пожелавам на твоят вече пораснал младеж.
         Весел празник newsm59

Благодаря ти за съобщението което ми изпрати.  bouquet

# 177
  • София / Пловдив
Раче, много на брой малки победи и още повече спечелени големи битки му желая   bouquet
Весел празник!

# 178
  • в полите на Балкана
Благодаря, момичета  Hug Да ви се връщат хубавите пожелания.

на младежа ще изпратя линк да си ги прочете сам Wink

# 179
  • София
мамаРаче, честит рожден ден на твоето момче!!! Много здраве, щастие и успехи!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт