СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 333
  • 476
  •   1
Отговори
# 180
С малко закъснение, честит рожден ден на голямото вече момче Simple Smile
Да има все така борбен дух му пожелавам! А и на майка му Simple Smile

# 181
  • в полите на Балкана
TanyaMG, Stun благодаря  Hug

# 182
  • София и там където не се пуши
Успех на малките ни ученичета, да са ни живи и здрави и да обичат да ходят на училище.

Аз събирам мнения за барокамера, газовият ни резултат не е добър. Все така щяло да се върви. Е защо до сега никой не се сети за това  newsm78 .

# 183
  • София / Пловдив
Дороти, мерси!

Никакво инфо нямам за тези барокамери. Провери във Военна болница как стоят нещата, поне апаратът там е по - нов, само това знам. И дано наистина да има подобрение с тези процедури.

# 184
  • София, "Младост 3"
Дороти, аз нямам много спомени ама до колкото помня никое детенце (бебе) със сериозни проблеми не се  епохвалило с кой знае какво след барокамера - но това може да е щото пред мен не се е споменало, а не че не се е случило.
Лично аз считам, че ако нещо не е наложително - и не се знев дали ще има подобрение - вече със сегашния си акъл не бих се метнал;а току така!
Ако някой не дава сериозни гаранции за мигновенни успехи - оставям организма да се опита да се пребори, като тушуирам страничните ефекти с витамини и др хран.добавки, някакви масажи и др. алтернативни методи.
Ако съм убедена, че барокамерата няма странични ефекти - бих пробвала.

Само че има ли смисъл - барокамерата какво подобрение би дала на детето и това много ли би подобрило състоянието му? С отговора на този въпрос аз си решавам въпросите за лечението на моите деца.

Peace да вземеш правилното решение

# 185
  • в полите на Балкана
Честит празник на всички дами с прекрасните имена Вяра, Надежда, Любов и София!

Честит празник  софиянци Wink

# 186
здравейте,искам да ви попитам за коремните болки нещо  Confused
Вече цял месец се оплаква детето от болки в корема.Понякога се сгъва на кълбо и само лежи.От панадол не минава.2-3 давах биогайа и помина малко,но свърши и пак наново.Педито и още 1 лекар го прегледаха-нищо,здрав е.Кръв и урина-добри.Лъжел е и чак си е внушил,че го боли  ooooh!
Ама той е на 4г. и не е актьор да се сгърче под пейката на кабинета й  ooooh!
Явно е,че сама ще търся причината.Познавам само др.Гайтанджиев-детски болести,най-вече гастроентеролог в 3-градска.Той ми оправя направленията 3 А винаги.
Ако обаче вие знаете добър специалист или сте имали подобен кошмар,моля споделете опита си   bouquet
Днес пък госпожата в градината каза,че било скрита пневмония,че било вирус,тъй като и друго дете от 2 дни се оплаква.  Thinking
Достатъчно дълго го оставих да се мъчи като слушам педи.Вече минаваме на собствен ход  Rolling Eyes
По същия начин,преди 1м. малкия беше с разстройство и обезводнен на легло.Звъня й,че детето ще ми умре в ръцете и не е контактен,а тя ми вика-Отиди при дежурния да се успокоиш  Shocked Дежурния пък от пневмония ни искара с гнойна ангина...Та добре,че си знам и сама пътя за болницата.Заведох детето и 3 дни го оводняваха на системи.Беше се скапал немай къде  Tired

Такива примери много,затова сега се допитвам до вас   bouquet Hug

# 187
  • София, "Младост 3"
Деси, съседчето на село бе така - предимно вечер го болеше корема - оказаха се глисти. Не твърдя, че е това ама направи изследвания.
 Peace

# 188
  • София, "Младост 3"
и смени педито май...

# 189
Деси тази, направо ми събра очите, детето лъжело  Shocked , как пък го разбра. Явно му има нещо на детенцето и щом е минало от Биогаята, защо не пробваш с лактофлор, по-евтин е и поначало такива неща се взимат месец, ако има нарушаване на флората в организма. 2-3 дни не върши работа.

# 190
За глисти не изследват ли за детската градина?Изследванията ни са ОК  Thinking
За педито-отдавна вече не й вярвам за нищо.Но едва ли ще попадна на нещо по-свястно  Tired
Лактофлор взимам още от утре!Тази вечер ни изписа Био Баланс Бейби и Гастрокинд таблетки. Видя,че с празни ръце няма да си тръгнем и ни даде рецепта.И това го започнахме и ще чакаме.

# 191
Аз давам идеи, прочети листовката.

# 192
  • София
Деси, при коя педиатърка сте? Понеже си ми съседка- ходила ли си при тези двете лекарки зад блока на Бързаков? Иначе аз ако съм бих завела детето на детски гастроентеролог. Мои познати бяха доволни от една лекарка в Детско здраве, кабинета и се намира веднага като влезеш в центъра вдясно, почти срещу регистратурата.

# 193
Деси, при коя педиатърка сте? Понеже си ми съседка- ходила ли си при тези двете лекарки зад блока на Бързаков? Иначе аз ако съм бих завела детето на детски гастроентеролог. Мои познати бяха доволни от една лекарка в Детско здраве, кабинета и се намира веднага като влезеш в центъра вдясно, почти срещу регистратурата.
Валенце,за Детско здраве не искам и да чувам.Всички мои познати са се напатили от там.
Ще търся нещо друго.
Дороти,коя листовка?Всъщност отивам да чета листовките  Embarassed

# 194
  • София / Пловдив
Пробиотиците, за да имат ефект, трябва да се взимат продължително време.
Дъщеря ми е пила Саностол пробиотик на прахчета и повече от месец. Аз лично от този пробиотик съм най - доволна, но трудно го намирам. Аптеките го зареждат рядко, защото е по - скъп и с малък срок на годност.
Децата получават болки в корема и от нервно напрежение и стрес. Не изключвайте и този вариант.

Общи условия

Активация на акаунт