СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 303
  • 476
  •   1
Отговори
# 255
  • в полите на Балкана
Няма ли вход от задната улица, която е успоредна на бул. България?
Мислих си да спра там, защото ние от люлин сме с ауто.

Има вход. Предположих, че Нанди ще доиде с количка с Мими затова и казах да мине от там, че е достъпно за колички. От към улицата има 2-3 стъпала.

# 256
Здравейте, мили момичета!
Think беше написала за срещата във фейсбук и дойдох да прочета.
Първо искам да се извиня на мамаРаче, че така и не успях да намеря време да се срещна с нея, нито пък се обадих... Извинявам се. Няма да се оправдавам, но много се надявам, че не се е обидила. Heart Eyes
Второ... утре съм на едно обучение, което няма да свърши по-рано от 18 и няма да успея да дойда и на тази среща. Много съжалявам, много ми е домъчняло за всички вас и щях да се радвам да прекараме малко време заедно. Ех... Изкарайте си добре! Hug И целувки за децата!!!

# 257
Не зная тези 7 човека дали ме включват или не, но ще направя всичко възможно да дойда:) По-вероятно към 15 ч.

# 258
  • София / Пловдив
Да се забавлявате мнооооооого  Hug

# 259
  • в полите на Балкана
Първо искам да се извиня на мамаРаче....................................

Дрън, дрън както се изразява по-малкия ми син. Имам представа колко сте заети и изобщо не смятах да те безпокоя, ако Светла не настояваше. Когато пък разбра за перипетийте ни с асансьора направо беше непреклонна.

Към 10 ще отида да резервирам. За сега сме 6 мами и 3 деца. Има още време да се присъедините  към нас. Дори и след резервацията. Wink

# 260
  • София
Към 14 ч остава , нали?
 Ние ще ходим в НДК да гледаме изложба на влечуги  ипосле ще дойда, ще гледам най- късно до 14,15 да съм пристигнала. Hug

# 261
Ето, ако влизах по- сериозно във форума щях да се организирам и аз да дойда.Поне за час.Без това не свърших кой знае какво този следобяд..И на мен ми е примъчняло за вас.Забавлявате се. Hug

# 262
  • София
Наде, Честит рожден ден на Дани!!! Много здраве, радости и успехи!!!

И аз се замислих да дойда, но нещо не се организирах. Нищо, тази среща е като загрявка и може скоро нова с всички пропуснали Simple Smile

# 263
  • София, "Младост 3"
 Hug благодаря на тези, които са се сетили за нас!  Peace Heart Eyes
жалко, че не ви видях, но нямаше как - РД си е РД
целувки и се надявам дадо Коледа да ме дари с една среща с вас още тази година  Laughing

# 264
  • в полите на Балкана
Наде, честито на порасналото ти момченце и от мен, макар и на патерица  Hug Много, много здраве, всичко останало се постига с упоритост. Щастливо детство!

Ние ще си кесим още седмица, две с прекъсване от ден, два. Кошмарния четвъртък се превърна в понеделник, дано и седмицата ми не е такава.

Успешна нова седмица на всички!  bouquet

# 265
сц-сц..преди 2 часа се прибрах в Пловдив..то , не че за мен размитате де  Laughing Laughing,ама можеше и аз да се включа за срещата.. Grinning...май е била в неделя доколкото прочетох .Трябва по-често да поглеждам ,но напоследък нали не се  пише много-много в темата и ей така си върви живота , хич не поглеждам.. Rolling Eyes
ако има друга , може пък да дойдем Hug
междувременно ако в Пловдив решите нещо Дени,Мами, Расониерка пишете ,може да се видим с някой от вас и тук.Ще ми е много приятно..мина цяла вечност Hug

Честито на всички рожденници ,които съм пропуснала ! Да са ни живи и здрави!!  bouquet

# 266
  • Анкх-Морпорк
Здравейте,
Искам да ви подсетя за избора на Човек на годината - едни са разбрали, други може да не са - на 2 място засега е Светлана Дякова, една майка като нас, нека да й помогнем да излезе на първо. 
Броят се хората, харесали фейсбук-страницата й.
https://www.facebook.com/pages/Човек-на-годината-2011-Светлана-Д … а/293301267361892

# 267
  • София
Аз гласувах за Светла. Peace
 Наде, на голяма патерица- честито ти порастнало момченце!
 Много се пиртесних тази вечер. Поради ред причини вчера доктора ми пусна изследвания на кръв и урина. Звъня преди малко на сестрата и тя ми казва утре да отида да си говоря с доктора, защото в урината имам левкоцити-10, еритроцити-5 и висока утайка. Нищо друго не ми каза, но аз като видна почитателка на драмите веднага се допитах до любимия ми в такива случаи Гугльо и той лекинко ме разтревожи, нашепвайки ми на ушенце приказни диагнози ooooh!. Понеже подозирам , че до утре най- малко още 10 диагнози ще ми минат през главата, да попитам някой разбиращ от изследвания- какво ще рече това да имам толкоз левкоцити и еритроцити?
 А за болките в кръста от две- три седмици обвинявах стария си пружинен матрак. Tired

# 268
  • shumen
Валенце може и бъбреци да са.Аз с такива резултати и болки в кръста се оказах с пиелонефрит.

# 269
  • София, "Младост 3"
 Peace Вале, писах ти и на ЛС ама днес.
За мен тези резултати са признак на заболяване - но какво е трудно да се каже - от грип и настинка, до бъбречни проблеми може да бъде.
Споко иди при доки и вижте. Урината с тези показатели е просто барометър, че в организма ти иам огнище и нещо си работи - пак ще кажа такива показатели щерката е имала и при бронхит.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт