СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 301
  • 476
  •   1
Отговори
# 270
  • София / Пловдив
.....Гугльо и той лекинко ме разтревожи, нашепвайки ми на ушенце приказни диагнози ooooh!. Понеже подозирам , че до утре най- малко още 10 диагнози ще ми минат през главата,.......

Само 10 ли?  Laughing

Сега сериозно - Надето ти е писала вече, но и съвсем безобидно може да се окаже или песъчинки някои, които да изкараш лесно. Защо веднага най - лошото си представяш като варианти? Аз и след грип съм била с подобни стойности.

# 271
А може ако си била доскоро в цикъл да е и от това.
Аз миналата година бях с какво ли не в урината уж и след 1 седмица нищо и нямаше, ама повечко вода пих.
Все пак доктора ще ти каже...
Много ме е яд че съм пропуснала срещата да си кажа. Отдавна не съм ви виждала но късно видях че има среща изобщо.

# 272
  • София
Колко сте мили всички, благодаря ви!
Оказа се, че притесненията на доктора са били несвързани с урината, но не е искал да ме тревожи по телефона. Кръвните ми показатели не са добри, дотолкова, че като отидох сутринта веднага започнахме да търсим хематолог за консултация. оказа се, че дори и платен такъв прием в петък няма в цяла Александровска и Военна болница. В крайна сметка  джи пито ми издейства консултация със завеждащия Онкохематологията във Военна болница. Според него нямам хематологично заболяване, а съм изкарала вирусна инфекция на крак. Разгледа обстойно не само изследванията, които така бяха стреснали личния ми лекар, а натривките и каза, че нямам проблем.
 Днес изживях един кошмарен ден наистина.
Благодаря ви на всички, много си ви обичам!

# 273
  • София, "Младост 3"
 Peace
Валенце, споко!
Ние с Мария на 2г така преживяхме стрес - объркали един показател, та лекарката штеше да припадне като го видя - веднага ново взимане на кръв и висене докато разчетат резултата...  Tired аз вече не мога да се стресна - ако някой ми каже нещо чакам да се повтори изследване и тогава се паникьосвам.
Проблема е, че и доверието в "добрите" новинио е също толкова ниско - почти нулево...   bouquet

# 274
  • София и там където не се пуши
Валенце, да знаеш, че за да имаш някакъв онко проблем - стойностите трябва да са над 200 000.
Химотерапия провеждат май беше над 350 000 .

То човек че трябва да се наблюдава да трябва  да взима мерки, ама чак така да те изплашат. Пий си бъз и споко.

# 275
  • София
Дори, какви ти хиляди. Имам малко повишени моноцити- в лабораторията са ги изчислили 19 от референтни 8, но доцента гледа натривката под микроскоп и е написал, че са 14. Каза ми, че просто съм изкарала някаква инфекция. Като ми взимаха кръв бях с температура. Лимфоцитите ми са на минус- около 0,6, , а трябва да са над 1,4, но това доцента  май не го притесни никак. Общо взето почти всичките ми показатели са на минус, но поне като ги гледам са със съвсем малки минуси от референтните стойности.
Е, ако не друго, то поне добре ме стресира личния лекар, клиничната лекарка и сестрата....ще ти помня цял живот.Като се върнах от доцента и им казах, че ми няма нищо, започнаха да ме целуват в кабинета все едно съм била чумава и съм оздравяла. Tired

# 276
  започнаха да ме целуват в кабинета все едно съм била чумава и съм оздравяла. Tired

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 277
  • София / Пловдив
  започнаха да ме целуват в кабинета все едно съм била чумава и съм оздравяла. Tired

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Мда, това е патент на родните доФтори - първо най - тежката диагноза поставят...

Валенце, нервите са си за наша сметка, важното е, че всичко е наред  Hug

# 278
Някой да знае нещо за добър адвокат  newsm78 . За бой над деца става дума.

# 279
  • София
Дени, надявам се, че всичко е наред. Аз ако трезво си бях погледнала резултатите още на място щях да съм по-спокойна, ама не- доктора само ми повтаряше , че е спешна консултацията с хематолог, той не може да постави диагноза, но е зле работата....И сега някакси още не мога да се успокоя, че всичко ми е наред. Но, както много близки хора ми казаха, трябва да приемам нещата другояче, явно има нещо ненормално в мен и в моя начин  на възприемане на недобрите неща.Не знам.
 Дори, не знам за адвокат, но се надявам за когото и да се отнася това , да се окаже, че не е истина.

# 280
  • София / Пловдив
Някой да знае нещо за добър адвокат  newsm78 . За бой над деца става дума.

За адвокат в София не мога да помогна. Но трябва при всички положения да се подаде жаба  в полицията, с копие до  "Зарила на детето" и прокуратурата. По Закона за домашното насилие например полицаите са длъжни да реагират с незабавни мерки за отстраняване на насилника от жертвата.
Фондация "Български център за джендър изследвания" дават съвети в подобни ситуации и насочват към юристи, ето техни координати: 02/ 963 53 57 и  0878 567 620.

# 281
Привет, мили дами имам нужда от предложения за развлечение в София в неделния следобяд за дете на 4 год.И да  е топло , за около един час ще се насити  Grinning.
Не съм направила планове, но цял ден вътре явно няма да се издържи - скучно му е с мен. Thinking
Давайте предложения

# 282
Бебоче, освен по МОЛ-овете, не се сещам другаде

# 283
  • София
Бебоче, според мен може да посетите магазин Джъмбо и да се разходите с Малчо из неговите лабиринти. Ще пипа всички играчки, ще си слага карнавални маски и шапки, накрая ще купите някоя по-евтина джунджурийка, и в крайна сметка ще сте изгубили поне 2 часа от неделния следобед.

Валенце, радвам се, че всичко при теб е наред!

И аз не успях да се включа в срещата, но няма ли все пак някоя снимчица? Simple Smile

Да си призная един голям грях. Една седмица бях командировка в Разград и не се обадих на Вълчо да се видим. Не, че му имам телефона де, но пък и не направих никакви усилия да го намеря. Simple Smile
Дали ще мога някога да си го простя, не знам. Simple Smile

# 284
  • София / Пловдив
......
Да си призная един голям грях. Една седмица бях командировка в Разград и не се обадих на Вълчо да се видим. .....

Мноооого си виновна.
Да се поправиш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт