Лещи за очи -3

• 106 559
  • 1 057
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте.
Вчера си поръчах лещи Air optix aqua и имам въпрос. Тъй като са едномесечни, а аз мисля да ги нося само в работните дни т.е. около 21 дена в месеца, дали ще мога да ги нося по този начин месец и половина каледарно време при реално носене 30 дни?

# 976
Не, броиш от датата на отваряне на опаковката 30 дни.

# 977
Леле и аз от време на време ги изплаквам контейнерите с вода.. Не знаех, че е толкова вредно, няма да го правя повече.

А иначе не знам какви хора няма да си мият ръцете като си свалят лещите..  ooooh!

Да ви се оплача от 10 години нося лещи и почти винаги забравям какви си купувам..  Laughing

# 978
Аз нося от петнайсетгодишна лещи и като тийнейджър съм правила възможно най-вредните неща, включително и изплакване на лещата с вода.
Вече си записвам кога ги купувам, че предпоследните ги преносих и ми се възпалиха очите и сега въобще не мога да търпя и новите, които си купих. Четох също и, че не трябва да се носят повече от 8 часа на ден и не трябва да се къпеш с тях. Също не съм го спазвала. Било добре и един ден в седмицата само с очила. Толкова съм свикнала с лещите че забравям за тях и сега ще си бера последствията, не мога да търпя никакви, сухи са ми очите, по цял ден слагам изкуствени сълзи и 2-3 седмици само с очила.

# 979
Уфф, направо вече съм бясна.
Преди около месец поръчвам лещи, които слагам точно 2пъти, раздразни ми се едното око (то си ми е проблемно от известно време) и ги свалих.
Сега реших да пробвам пак да ги сложа, отварям кутийката, взимам едната леща и....изненада - лещата с "изяден" край. В момента, в който леко я притиснах, тя се скъса до средата.
Това ми се случва за 2ри път.
И сега и предишния път лещите ги купувах от промоция на онлайн магазин.
Навежда ме на мисълта, че или пробутват стари лещи, кой знае от кога застояли, или не знам къде другаде може да е проблема.
С лещи ходя от 15години и до сега леща ми се е късала единствено след продължително носене.

Препоръчайте свестен онлайн магазин и марка от която сте доволни.

# 980
Аз си купувам директно от оптики, ако поръчам от сайт, ще е от чужбина  Peace

# 981
Аз си купувам директно от оптики, ако поръчам от сайт, ще е от чужбина  Peace

В оптиките в града няма достатъчно богат избор, масово предлагат само едногодишни лещи, а аз предпочитам едномесечни.
От 2г. и нещо поръчвам от нета, но в последните 6месеца от 2пъти поръчка и 2та пъти се прецакват след 2-3слагания.

# 982
Mirama, каква марка лещи поръчваш и колко ти струват? Отделно плащаш ли за доставка? Аз мога да ти купувам от тук (от София) и да ти пращам по куриер.

# 983
Seti Beti, и двата пъти поръчах различна марка, лошото е че мъжа ми пак ми е хвърлил контейнера (винаги си пазя единия) и сега не знам точно какви бяха.
Първият път обаче поръчвах на Биофинити, те също се скъсаха след няколко слагания.

# 984
  • В полите на Пирин планина
Първият път обаче поръчвах на Биофинити, те също се скъсаха след няколко слагания.

Ако поръчваш от e-bay мога да ти предложа коректен продавач, от който Биофинити излизат на половин цена, спрямо БГ сайтовете.

# 985

Ако поръчваш от e-bay мога да ти предложа коректен продавач, от който Биофинити излизат на половин цена, спрямо БГ сайтовете.
(

Поръчвам. )

# 986
  • В полите на Пирин планина

(

Поръчвам. )

Ето:

http://www.ebay.com/itm/170769825865?var=470065749317&ssPage … 649#ht_2101wt_681

Идват доста бързо - за 4-5 работни дни  Peace

# 987
  • София
Като гледам излизат много добре като цена. В магазините масово са по 24 лв бройката. При мен проблемът е, че съм с различен диоптър и трябва да поръчам две кутии.  Peace

# 988
Аз си купувам тримесечни на Б§Л, сега искам да пробвам и силикон хидрогелни лещи. Вярно ли е, че са много по-тънки и се късат по-лесно? На коя марка ползвате?

# 989
Аз си купувам тримесечни на Б§Л, сега искам да пробвам и силикон хидрогелни лещи. Вярно ли е, че са много по-тънки и се късат по-лесно? На коя марка ползвате?

Точно това коментирам, че 2пъти ми се късат като са ползвани супер малко време.

Общи условия

Активация на акаунт