Лещи за очи -3

• 106 994
  • 1 057
  •   1
Отговори
# 870
  • София
  Колко месечни са тези Биофинити ?
Едномесечни.
Аз си ги поръчвам от Joy или Grand, за който питаше по нагоре. Peace

# 871
  Благодаря , Анна .  Hug
  Доста скъпи излизат в такъв случай..... В интернет видях , че цената на една леща с намаление е 18 лв .  Rolling Eyes

# 872
И аз си поръчах тези лещи, излизат около 50 лева по интернет, 3 комплекта/6 лещи/, демек по около 8лева и малко  Peace

# 873
  Ха! Това звучи много по-добре !  thumbsup

# 874
  Ха! Това звучи много по-добре !  thumbsup
   Peace абсолютно  Simple Smile

# 875
Препоръчайте ми кабинет или оптика, в която да си направя добър преглед за контактни лещи, моля ви! Говорих с оптика Берлинер на Дондуков 23. Имате ли впечатления от там?

# 876
  • София
Препоръчайте ми кабинет или оптика, в която да си направя добър преглед за контактни лещи, моля ви! Говорих с оптика Берлинер на Дондуков 23. Имате ли впечатления от там?

Oт там си купих лещи с ваучер от колективен сайт. Не знам дали беше заради това или винаги действат така, но ми продадоха съвсем различни лещи за двете очи. Бяха объркали поръчката и втората леща, която получих на следващия ден беше в различна на външен вид кутийка и с различен надпис. Въпреки настояването ми да ми дадат лещи с еднакъв външен вид и приблизително еднакъв срок на годност (а не с разлика от почти цяла година), не се съгласиха. Разбира се, и на очите бяха различни, дори радиусът се оказа различен. Останах си само с ново контейнерче и удобен разтвор от 100 мл за ръчен багаж при пътуване със самолет. Вместо да си направят реклама с ваучерите и да ме спечелят за клиент, ме пропъдиха завинаги. Въпреки това преди няколко месеца пак влязох, защото дъщеря ми си търсеше точно определен вид рамки и влизахме във всички оптики наред. Отново имаше пълна незаинтересованост от страна на продавачките, а предлагането беше доста ограничено, но за сметка на това скъпо.  Wink  Ако и прегледът е със същото качество като обслужването, не препоръчвам.

п.п. Сетих се, че и прегледът се предлагаше в колективните сайтове срещу 1 лев. Laughing

# 877

какво ще рече преглед за лещи...? Аз съм доволна от клиника Вижън, работят по ЗК, обикновен преглед си е, не конкретно за лещи.

# 878
Ами как какъв преглед, такъв за определяне на диоптри за лещи. Трябва да ги сменя и ми трябва лекар, а днес в една оптика ми казаха, че едва ли не вече не се правят такива. КЪде се намира Вижън?

# 879
Таня, прегледът в Берлинер е 25 лв.

# 880
Ако оптики Джой още имат онази оферта, можеш да отидеш понеделник с кода от сайта им и да ти е безплатен прегледа  Peace
http://joyoptics.com/bg/pages/examination.html

# 881
Ако оптики Джой още имат онази оферта, можеш да отидеш понеделник с кода от сайта им и да ти е безплатен прегледа  Peace
Благодаря Simple Smile

# 882
Благодаря Simple Smile

magibogd, здравейте Simple Smile
За безплатния преглед всеки понеделник може да погледнете  първата закована тема.
Ще се радваме да ни посетите  Hug

# 883
Благодаря, Женя!

# 884
     Бихте ли ми казали от коя оптика в София мога да си взема разтвор на Карл Цайс без поръчка, а веднага, да го имат в наличност?

Общи условия

Активация на акаунт