Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 505
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ла вида лока - честит празник! Да ти е жив и здрав рожденника!   bouquet
...
Мяу, кат си почнала да душиш, яла към къщия не се стеснявай, имам работа за теб а и ще довършим бейлиса, ей звяр тоя моя   #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ти нсъ бъзикай, че ш зема да дойда и шми излезе прякор Мяу-удушвачката Wink
Мейк лов, нот уор Simple Smile hahaha

# 196
Здравейте, да се запиша и аз днес...  Wink

Мий, тя Ина без операция е станала такъв инат, че се чудя Преслав имал ли е такива периоди като е бил на нейната възраст...  Thinking Сигурно е имал, просто трябва търпение и здрави нерви. Минават през всякакви периоди и са големи манипулатори понякога. Хитруши малки!  Twisted Evil
Радвам се, че Преско е добре, дано да няма повече проблеми.  Hug
А за малкия град - аз също съм живяла в такъв, наистина го има това с клюките, но пък е по- спокойно. Сега ми липсва това спокойствие и си мечтая да се върна пак там! А безработицата е навсякъде, просто държавата ни е много зле като цяло!  Rolling Eyes
А оня, дето ти развали изненадата...  #Cussing out  #2gunfire
И моя Преско днес е по- добре - прояде, играе си, не като вчера цял ден спа...  Tired
Сега тръпна Ина да не го лепне тоя упорит бацил, че ако нея я заболи гърло и сигурно ще се гръмна.  ooooh!
Ла вида, да ти е жив и здрав рожденника! Много да се обичате и уважавате!   bouquet
Съни Скай, безпроблемно раждане на зълва ти! Дано да се възстанови бързо!  Praynig Спомням си и аз как се вълнувах, и ви занимавах, с моята братовчедка преди два месеца... Сега са добре, гледат се, радват си се, и си мислят след около година и половина да отидат при доктора СИ за момиченце...  Wink
Танче, и моето майчинство днес го преведоха (това за април) и вече почти е изхарчено  Mr. Green

# 197
ЧРД на ПетеБ, всичко най-най от мен   bouquet  bouquet  bouquet
Ради, дано това да й е последното страдание на твоята Аля, да оздравява и да забравя за този ужас  Hug
Мий, твоето момче е герой!  Hug Ако тръгнем към морето ще се обадим непременно, да видя бора и да покажа на Миото бъдещето му лобно място  Laughing
Пина, да ви забравят и вас болестите  Praynig
Съни Скай, успех и от нас , да се роди бързо и лесно здравото бебче  Praynig
Бела, кво ново при вас  Rolling Eyes
Мяучеее, сладки- на фотос, ела ги виж тука като се погнат да се бият и хапят, плашат се един от друг, реват с пълно гърло- единия седнал и вдигнал очаквателно ръчички а другата с истеричен вик "гушниии меее, искам да ме гушнеш"  Tired баси трудното решение кого да гушнеш първи  Rolling Eyes
Инак, всичките ни деца са сладки Crossing Arms и то хич не е чудно, че я гледай какви мамини Убавици сме се събрали  Crazy и скрооомнииии, скрооомниии  Joy
Много ми липсват майчетата, които не пишат вече Sad

# 198
  • София
ДВ!  Grinning
Много болни дечица, бързо оздравяване на всички желая!  Praynig Hug
Любезна, много са ти сладки християнчетата, а и много си приличат!
Слънч, прекрасна е Софинка!

Неам грам никакво време, много ми е натоварено тия дни и нещо взех да изпушвам и да си изпускам нервите.  Mr. Green

Много стиснати палци на Сънината роднина, ще чакаме да се похвалиш, че си леля!  Crazy
Ла вида, да е жив и здрав съпруга ти и много да те слуша!  Laughing  bouquet

# 199
Пете, честит ти рожден ден!
Късмет, любов, парички и всичко ценно от сърце!
  bouquet

# 200
Ей.... разкрихте ме и тук ! Благодаря ви за пожеланията! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
4естит празник на всички блондинки !
Танче, вярно че не пиша много често тук... та нормално да ми забравиш ника    Hug целувки

# 201
Ей.... разкрихте ме и тук ! Благодаря ви за пожеланията! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
4естит празник на всички блондинки !
Танче, вярно че не пиша много често тук... та нормално да ми забравиш ника    Hug целувки

Пете, да не се обидиш...  Hug Наистина изключих за ника ти, но аз и по принцип гледам да помня физиономиите, истинските ви имена и тези на дечицата (кое на коя мама е), отколкото форумските никове и често се чудя, аджеба, коя мама как се подвизаваше у форумско. Цунки на приказната Алис!  Heart Eyes
Иначе честит празник и от мен на всички блондита!   bouquet Аз съм едно неестествено полу-блонди, та не празнувам май.  Laughing

# 202
Ей, мацки   bouquet
Пете, този Фейс е голям клюкарник, аз се сетих по имената ти коя си, иначе повечето майчета ги обърквам  Embarassed Никак ме няма в тази област... Дори преди време посрещам едни приятели на половинката, оказа се че съм пила кафе с мъжа Embarassed ама хич не стоплих ooooh! викам си, на кого ми прилича този Laughing той па си затрая, щото по това време е бил леко женен за леко бременната си женица  #2gunfire #2gunfire #2gunfire доста тъпо се получи, дори Миото дълго не ми вярваше ,че не съм го познала Crazy, и добре че само пихме кафе, щото иначе щеше да е  Joy меко казано тъпо... ма с мъж който си поръчва таратор затоплен  Shocked на микровълнова Sick нищо не е в състояние да ме задържи повече от 15 мин. от уважение  Laughing
Пак се раздрънках, май ми се разминава депресарщината  Crazy
НикаHeart Eyes изпускай парата над съпружието  Twisted Evil
Слънчи, пропускам нещо Софи newsm78 сляпа ли съм или пак ми се губят постове от темата, а виждам че другите я коментират  Thinking то аз съм сигурна, че е прелестна, ма все пак  Embarassed

# 203
  • Бургас
Добро утро! Честит празник на всичките ни дечица и на по-големите и по-малките! Нека си имат едно щастливо детство и да запазят частица от него в себе си занапред !  Hug

Честит рожден ден на Пете на патеричка ! Бъди много щастлива и обичана !  Hug

Честит рожден ден и на Мемория ! Късмет,здраве и поводи за усмивки !  Hug

Благодаря ви за палчетата ! Ника,мисля че вуйна ще ставам,ама все ги бъркам тези взаимоотношения.  Mr. Green Дано ти отмине напрежението скоро !  Hug Hug

Слънчев ден !  Hug

# 204
Добро утро!
Да са ни живи и здрави дечицата! Heart Eyes
Мемо, честит ти ден-ден! Жива и здрава и да пишеш повечко тук!  bouquet

# 205
  • София
Честит Празник на всички малки и по-големи дечица!
Пожелавам им щастливо и безгрижно детство и нека усмивките не слизат от лицата им!

Sunny Sky, мерси за кафенцето! Hug

Честит рожден ден на Мемория!
Бъди здрава, усмихната и много обичана!

# 206
  • София
Честит празник на всички февруарчета и на тези от нас, които пазим детето в себе си (предполагам всички Crazy)!  Heart Eyes

# 207
  • София
Ха добро утро на всички!
Честит празник на всички малки и посрастнали дечица! Да сме живи и здрави и да не губим никога детското в себе си!

Честит рожден ден, Мемо! Да си жива и здрава и много щастлива и обичана майка и съпруга!   bouquet

Слънчи, пропускам нещо Софи newsm78 сляпа ли съм или пак ми се губят постове от темата, а виждам че другите я коментират  Thinking то аз съм сигурна, че е прелестна, ма все пак  Embarassed

Нищо кой знае какво не си изпуснала, Любезна! Просто публикувах в снимката обещаното фото на Софи със сертификата за завършване на предучилищна група от Алианса. Специално за теб:
http://fevruari2010.snimka.bg/children/proshtapulnik-na-kalina.586153.23702183

Каката от днес е вкъщи. Калина иска да се вре в мен, каката и тя и как ще ме разделят идея си нямам  Laughing Laughing, а аз пък трябва да ходя да платя на Софи алианса за догодина и да й купя паста за зъби, че сме мноО спешъл - търпи само детската на Орал Б, а около нас я няма никъде.
Желая ви хубав ден и много усмивки малчови   bouquet

# 208
Светът е пълен със звездички,
които в тъмнината греят,
с невинни, чистички душички,
които от сърце се смеят,
които, щом са тъжни, плачат,
които да обичат знаят,
които смело- смело крачат,
които могат да мечтаят.
Това са нашите дечица!
От тях да се поучим трябва-
как, с мъничките си ръчици,
от миг един те всичко грабват.
Те радват се на толкоз малко...
И капка обич пак им стига...
И винаги е много жалко,
зла участ като ги застига.
Дечицата си нека пазим!
Да ги разбираме, да ги обичаме!
Да се отучим да се мразим
и мъничко поне на тях да заприличаме!

Честит 1-ви юни, дечица!

# 209
Честит празник на малките ни съкровища и на всички които още пазят детското в себе си!
Танче много ми хареса стихчето!
Съни стискам палци всичко да мине безпроблемно и Диманка да се сдобие с братовчедче Praynig
Мемо честит рожден ден!Бъди здрава,обичана и много щастлива!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт