Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 501
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • Бургас
Добро утрооо !  Hug

Слънчи,много сте хубави с малката госпожица.  Hug

Охх, на мен ми е притеснено тези дни. Не знам дали си спомняте че ви споделих,че на мъжа ми сестра му е бременна. След 11 години чакане и накрая тя успя да забременее чрез инвитро. Вече е в деветия месец и тези дни й е секциото и силно стискам палци всичко да е наред. Чакам новината с нетърпение. Та пратете и вие някоя друга положителна мисъл.  Hug Hug

Днес е мрачно тук,ама излизаме,че Диманка ще изпотроши къщата.  Mr. Green

# 182
  • offshore & overseas
ДУ,

Съжалявам за болните дечковци. Дано по-бързо се оправят.

Карли, гърдите възстановяват реалния си размер, след година-година и половина кърмене, дори и да не отбиеш, питай „патило”. И аз предпочитам „естествения” си бюст, а ако може и още по-малък, да не ми тежи, и да не ми пречи, еле ап през лятото.

Anyhow, Вики, попадала съм на Супернани в часовете на безсъние, докато спяхме с малкия дзвер на дивана в хола, но нашите проблеми няма да се разрешат по примера на други, просто супербавачката трябва да дойде и да удари лъв ми о тавана, чак тогава може би нещата ще си дойдат на място. hahaha

Слънчи, страхотна е Софи! Много елегатна с тая рокля...

Любезнинските християнчета са толкоз сладки (не помня споменах ли го преди)!  Crazy

Съни (Скай), стискаме палци -- то не останало! Hug

# 183
  • София
Благодаря ви за комплиментите  за Софинка Simple Smile
Съни, стискам всичкото налично палец за зълва ти! Дано всичко да е наред и дългото чакане завърши с живо и здраво бебче!  Praynig  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed

# 184
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, д/мами  Hug

Слънчи, страхотни сте с малката госпожица  Wink Дано да спретнете една почивка - дори и да не е на морето  Hug
Коте, що така "постно" Simple Smile Днес следобед ще съм във вашия район Simple Smile
Съни, всичко ще е наред  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Таня_г, да нацелуваш мнооооооооого Андреа от нас с Ирина като я видиш  Heart Eyes
Юхуу, мерсАж за кафето  Hug

Аз да почерпя, че миОто става на 34 Simple Smile Ей, настигнА ме в годините ..., ама за "ум и разУм" Ше трЕбе да почакам  Joy

И сега да ви се оплача ... поръчах му тениска с щампа, която аз измислих ... Имахме уговорка вчера да я взема в 15.30 ... чаках с детето до 16,45 в подлеза на НДК на течението и не се появи човека да си отвори магазина ... Написах му бележка с телефона ми ..., е, не се обади ... Спретнах друг подарък за сутринта ..., ама не е моя подарък ... След обяд ще видя, ако ми остане време пак да се дотътрим до НДК с Ирина ... Много ме е яд, че ми провали изненадата, че знаеше по какъв повод е и най-вече, че ме разкарва и ме кара да го чакам с детето  #Cussing out
Наоплаквах се  Embarassed

Лек ден  Hug

# 185
Коте, що така "постно" Simple Smile Днес следобед ще съм във вашия район Simple Smile
'Щото...'щото...не ми се пишеше още, ама ме излови. Laughing
Честит празник на половинката! Жив и здрав и на ръце да те носи!  bouquet
Кофти за подаръка...Ако не вали и имаш време, може да се видим евентуално... Peace

Адаш, вярно не останало време! Стискам палци! Praynig

# 186
Добро утро! Hug
Юхуу мерси за кафенцето   bouquet
Ла вида да ти е жив и здрав!
Много гадно,че ти се е развалила изненадата.Моят тарапончо има РД другата седмица и реших да му направя чашка със снимка на Сиянка,а от другата страна да пише-ЧРД на най-добрия татко.Вчера я снимах и днес ще я взема.То така сме останали без финанси,че за по скъпи подаръци не мога и да си помисля,но мисля че ще се радва.
Танче кофти е,че Ники така работи,ама пусти пари ooooh! Hug
Има вероятност на миото другия месец да му намалят заплатата със 100-150лв и направо главата ме боли като си помисля Confused

# 187
Всички болни дечица бързо да оздравяват  Hug
Пина всичко след операцията е добре, само дето се се питам дали не му оперираха и мозъчето, щото след това стана такъв инат и киселяк, че само аз и свекърва ми и батко му го укротяваме, всички останали се отказват още като писне. #Crazy  #Crazy И да от Сопот съм, въздуха ни е чист и е много хубаво, но и всички гадости на провинцията са на лице-безработица, клюки и т.н
Лек и усмихнат ден от нас, тук е дъждовно и мрачно и ще вилнеем в къщи Hug

# 188
ДУ!

Ирка, мерсаж за кафето и закуската! Ще взема и от двете, че се събудих пак с главобол. Вчера 2 пъти ме боля глава, днес- пак така започва денят ми. 'баси!

Честит ти рожденик, Ла вида лока!  Здрав, щастлив, богат и послушен да ти е!  Laughing   bouquet
Честит рожден ден и на Петя(забравих й ника във форума)!   bouquet Много здраве, късмет, любов и усмивки!  Hug

Десинка, стискам палчета за дългоочакваното бебче- да се появи на бял свят леко и безпроблемно!  Praynig
Слънчи, Софи е прекрасно дете!  Heart Eyes

Гушки за всички болнички!  Hug
Мии, нацелувай малкото инатче от нас!

Току-що ми преведоха заветното майчинство след 17 дни закъснение. Аз вече следващото чакам, че туй го изхарчихме в аванс. Бягам до магазина сега! Хубав вторник!  Hug

# 189
  • offshore & overseas
Ла Вида, честит РД на твоя благоверен! Нека бъде здрав и много да ви обича!

Танче, сега се сетих да ти пиша, че и на мен с втората бременност това ми беше голям дерт -- имах много чести мигренозни пристъпи, не знам що така. Даже при 1-2 от тях не можех да стана от леглото по цял ден и повръщах дет се вика до зелено, при все че не можех и нищо да хапна, толкова беше тежко и гадно. Пробвах и с хомеопатия, ама тя не е за остри състояния, та си позволих няколко аулина, които все пак облекчават...

Тази сутрин не пих кафе и ми е едно такова чоглаво...

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 15:58 от Мяуче

# 190
  • някъде тук
Съни,стиснати палчета и от мен за дългоочакваното бебенце,нека всичко мине успешно и много да му се радват fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug

# 191
Ла Вида, да ти е жив и здрава и да те слуша   bouquet  bouquet  bouquet
Мяу, кат си почнала да душиш, яла към къщия не се стеснявай, имам работа за теб а и ще довършим бейлиса, ей звяр тоя моя   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 192
  • До Балкана
Деси, успех на зълвичката и бебчо! Стискам силно! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 193
  • София
Ла Вида, да ти е жив и здрав рожденика, много да те обича и слуша! Simple Smile Целувки на Иринка! Heart Eyes

Sunny Sky  fingerscrossed за едно леко и безпроблемно раждане( секцио) на зълва ти и едно здраво и сладко бебче  ylinfant   на финала  Hug Flowers Four Leaf Clover

# 194
  • offshore & overseas
...
Мяу, кат си почнала да душиш, яла към къщия не се стеснявай, имам работа за теб а и ще довършим бейлиса, ей звяр тоя моя   #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ти нсъ бъзикай, че ш зема да дойда и шми излезе прякор Мяу-удушвачката Wink

Общи условия

Активация на акаунт