Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 485
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Най-зеленият остров
Юхуууу, СТРАХОТНА закуска  Hug, страхотна снимка. И въпреки, че в Бургас в момента е мрачно ми оправи настроението. Дано насмогнеш с писането и беж на балкана. И аз обичам планината през лятото. Но тази година ще пропуснем по основателни причини / финикийски  Embarassed/.
Рали, и аз да се включа в хора Много се радвам за вас. Девет месеца ще се пазиш и февруари една красива сестричка за бати Йони  Hug . Вече от позицията на майка с две калпазанки мога да ти кажа, че е страхотно да си има човек две дечица.
А ако има майчета, които ще идват на плаж към южното черноморие да се обаждат да сформираме една морска февруарска среща  Peace.
Приятен ден момичета   bouquet

# 481
Добро утро Hug
Юхуу мерси за закуската,кафенцето и изгледа Simple Smile
Котенце ние на Сиянка миналата година поради липса на пентаксим и сложихме от тая другата ваксина-Инфанрикс.Нямаше никакви странични реакции,много добре я понесе.Разликата е,че е тривалентна и за другите две неща ще ги боднат по още веднъж.
Това ме подсеща,че другата седмица сме на реваксинация Confused
ох, един зъб започва да ме боли ooooh!

# 482
Юхче, супер кафе както винаги, ама го заменям за морски изглед, без да ми мигне окото! Grinning
Пух, мерси за информацията, но не знам, ще го мисля след месец.  Hug Може би ще купя пентаксим и ще се приключи. Twisted Evil
Слънчев ви ден, че ме чакат n на брой страници! ooooh!

# 483
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile

ДЕца са в настроение, Калина пак не яде, Софи не знае какво иска... затова ги извеждам на разходка, че не ми се слушат мрънкочи  Mr. Green
Юху, благодарско за хубавата закуска!   bouquet
Коте, бързо и безпроблемно превеждане. Ех, ако можеше само да се преведе  Hug
Пухи, от сега събирай смелост за реваксинацията  Hug
Катянен, съгласна съм, че е супер да си имаш две дечица. Искат здрава нЕрва и много търчане, ама пък имаш два пъти повече детски усмивки и прегръдки!  Heart Eyes
Хубав ден на всички ви!   bouquet

# 484
Влизам само да се похваля,че и аз станах леля тази нощ в 2 часа,жената на братовчед ми роди(секцио) момиченце,Александра 4 и 300кг и 55см,мерки на едномесечно Mr. GreenДа им е жива и здрава,толкова се радвам,че още си поплаквам Grinning
Честито на Съни и Пеперудката!Да са живи и здрави сладките принцески!
Марти тази нощ доста покашляше и отиваме при педиатърката,щеше ми се да избегна срещата с нея,ама на Confused

# 485
  • София
Малвина, честито!
Да ви е жива и здрава малката кукла!   bouquet Да е голяма радост за родителите си и за цялата рода!   bouquet

# 486
Малвинче, честито голямо бебче на жената на братовчед ти (не съм сигурна дали ти се пада племенница)!
Нека ви е жива и здрава и много усмивки да ви носи!  bouquet
Слънчи, нали щеше да забягваш навън? Grinning

# 487
  • София
ДД!  Grinning
Малвинче, честито, лелче!  Grinning  bouquet Да е живо и здраво малкото голямо момиченце, верно отгледано!  Grinning
Забравих да ти кажа, че ако решите да гледате онзи апартамент - жената ще чака вие да и се обадите, че сте с малко дете - режим, спане и т.н. и да не ви притеснява.  Peace дано нищо му няма на Марти!  Hug
Камбанчо, какво стана при вас, добре ли е вече малкия?
Кате, Слънчо, и аз съм на мнение, че с две ми е още по-убуу, въпреки, че си има и тежките моменти /двойни, при това  Twisted Evil/. Но когато са в добро настроение, играят си и се боричкат, си казвам, че всичко си заслужава.  Heart Eyes
От закуската на Юхуу огладнях.  Mr. Green Laughing Hug
Котич, да ти е жив и здрав Алекс с перфектните мерки!  Crazy

Тая сутрин ич ме няма. Мъжо беше нощна, а не знам защо, но когато не си е нощем вкъщи и не мога да заспя до ранни зори.  Mr. Green Гледах филми по нощите. Съответно сутринта станах с боен вик, че сме се успали и вдигнах Борис на ура за градината. Облекох го, измих го и го турнах да си доспи, щото се оказа, че съм го вдигнала в 7, вместо в 8.  Embarassed
Сега и ние изчезваме навън с Дребното. Нещо трябва и да се готви днес, абе трагедия отвсякъде.

# 488
Малвинка, честита ви малка принцеса и на вас. Да расте здрава с много весели игри. Дано Марти се оправи бързо и да е нещо леко.

Момичета, благодаря за хубавите пожелания за моята племенница.

# 489
Малвина честито.Жива и здрава да е малката кукла.Дано и при Марти всичко да е наред.
Ника,благодаря че питаш, днес уж сме по-добре,да не бързам да се хваля.

# 490
  • София
Малвина, Съни, честити бебчета! Да са живи и здрави!  Hug

Коте, независимо дали се пада или не племенниче, не пречи на Малвинка да е пълноценна леля!  Peace Аз така другия месец ще стана (живот и здраве) леля на едно сладурче, с което нямаме никаква кръвна връзка!  Mr. Green

Иначе ние на Балкан сме чак след 2 седмици, на сватба. Толкоз сме затънали с мъж ми, че нищо друго не мож' ни изчегърта от София.  Crazy Ама ще видите вие, като уредим колата и още едно-две други работи догодина, не мож' нЪ спря!  smile3540

# 491
Изписаха ни Синекод,за пръв път го чувам,дано да помогне PraynigПеди каза,че е най-вероятно от зъбите да е леката хрема,а от там и кашлицата,много са му надути венците,но нище няма на хоризонта Rolling Eyes
Благодаря ви за хубавите пожелания HugПлеменница ми е и още как,поне аз така я приемам,нали братовчедите са ми като братя Mr. GreenИ най-вероятно изписването ще е в събота и братовчед ми и техните няма да могат да дойдат на кръщенето,но нали е за хубаво,така че не се ядосвам Wink
Бръмби,дано тази черна серия спре,то не е нормално,да не би да има проблем в ел инсталацията Hug
Пухи,на мен ми казаха,че е едно боцкане,както с пентаксима ThinkingНа нас по принцип имунизацията ни е за другата седмица,но да видим дали ще преборим кашлицата до тогава Rolling Eyes
Ника и аз съм същата работа лягам си към 1часа и сутин съм доста неадекватна,а сега покрай кръщенето още по-късно заспивам,какво толкова му мисля и аз незнам Crazy

# 492
Коте, независимо дали се пада или не племенниче, не пречи на Малвинка да е пълноценна леля!  Peace

Племенница ми е и още как,поне аз така я приемам,нали братовчедите са ми като братя Mr. Green

Ама, моля ви се, дами, да не би действително да смятате, че оспорвам любовта към едно бебче, пък било то или не племенниче, брат'чедче, че ако щете, внуче! Grinning Какво тук значат някакви си роднински названия?! Peace Просто същите са и ще си останат во веки веков тъмна Индия за моя милост. hahaha

Юхче, ще те чакаме да се похвалиш, когато се появи сладурчето! Hug

# 493
Ама, моля ви се, дами, да не би действително да смятате, че оспорвам любовта към едно бебче, пък било то или не племенниче, брат'чедче, че ако щете, внуче! Grinning Какво тук значат някакви си роднински названия?! Peace Просто същите са и ще си останат во веки веков тъмна Индия за моя милост. hahaha
Разбира се,че знаем че го казваш с най-добри чувства HugИ на мен тези роднински връзки са ми многоо мътни Wink
Е,не е истина,какво му става на този сайт на НОИ,все още ми изписва,че са данните се обработват ooooh!Чакам си априлското майчинство,уж шефката си е превела осигуровките,ама явно няма да е днес,остава надеждата за четвъртък Rolling Eyes

# 494
  • offshore & overseas
Хайде, честито племенниче на Малвинка! Да ви бъде здравичко и добричко, че и хубавичко!

Юхуу, блазе ви, и на мене ми се ходи на сватба, ама няма на кого, миналата година пропуснахме може би последната сватба във фамилията, че даже и не разбрахме за нея (били сме на море, но твърдят, че са ни търсили, все тая). Но лъв ми все вика, че нямаме право да се обаждаме и/или обиждаме, щот ние на наЩа даже родителските тела не поканихме, за което аз съжалявам, а той хич не, даже е много горд с постижението си. Халята горе-долу вденА що е то сватба, булка, шаферка и взе, че и на нея ѝ се доходи, което е още по-неприятно.

Ама какво сте се размекнали вие на тема 2 деца, бре, я се стЕгайте, слезте на земята! Тия моите душевадки, при цялата помощ на баща ми, а в неделя на майка ми, направо ми взимат здравето, на човек не мяАм, Слънчи ми е свидетел (аз не се поглеждам в огледалото, ама на снимки не мога да се избегна -- пълен компромат Laughing).  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аааа, хванахте ли се в частта за децата, аз също съм от гордите майки на 2 женски хунвейбина, едното ми се е овесило на врата и не ми дава да дишам, а другото търчи накъдето му видят очите и реве с пълно гърло. На повиквания никой не отговаря. Та това е картинката, иначе нямат равни по сладост и аз много си ги обичам, дори когато се превръщам в звероукротител, защото къде ще видиш по-свидна гледка, от тая, децата ти да играят заедно. Twisted Evil

В тоя ред на мисли, от онзи ден насам Люсил започна да вика "Кали", подобно на Слънчината Калинчита, но не желае да назовава себе си, инати ми се нещо магарицата. Най-често използва името Мони, след това Мама Мими, след това, когато претърчава след кака си, реве с пълно гърло "како, како", обаче няма кой да я чуе... Кака ѝ ветър я вее...

Люсилска ми е мноо странно човече в приказките, защото страшно много приказва, но предимно с глаголи, дете на екшъна е явно.  CrazyПочна да ме хапе тия денове, аз ѝ се карам, тя се кефи и ми отговаря ”апам, апам”. После като взема парцала, веднага иска и тя „ци(с)там”, научила се е да посяга и естествено го придружава с „биам”, съответно беззвучното „пиам” се произнася, ако желае да си пийне нещичко. Другия номер е да легне на някоя възглавница и да произнесе „(с)пим”. Вече знае и произнася почти ясно лисица, зайче, пипи (пиленцето) и пр. твар.

Всъщност, дотук най-значимото е, че май прескачаме фазата на третото лице, направо си почва в първо детето, макар и малко на селски изговор да го избива. Joy Още по-значимото е, че я занимавам много по-малко, отколкото съм занимавала каката, по разбираеми причини. Баща ми ѝ приказва много, но при Халюша неговото нон-стоп бърборене по-скоро даде обратен ефект, а тоз път...

Както и да е, вписАхме се в пОРтокола, а сега -- на работа и най-вече да се готвя за взимане на каката. Но преди тва да си изплача мъката: от вчера сутринта нямаме топла вода и съм толкова крива, че ненам дъл мъ разбирате. А ония от топлото са си измили ръцете с нещо подобно на фразата, правим всичко възможно, гледайте си работата и не питайте кога, какво и що, ама то и ние като нямаме един бойлер, ше се мъчим и това си е. #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт