Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 461
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Уф аз само влизам пак да се оплача и изчезвам...
Алина вдигна 39.4 и пак я заведохме на лекар та вече е на АБ-Калцид,от довечера го почваме и дано вече да започне да се оправя че тук последния месец е направо черен..Пътечка направихме просто до тази Поликлиника  Cry

# 556
  • София
Здравейте, дами,

да доложа, че се прибрахме от морето, изкарахме си супер, напук на опасенията ми. За щастие, Ели не се разболя от нищо, яде като акулка всичко, което и пъхнехме в човката и най-накрая даже и хареса да се плацика в морето (щото в началото се ужасяваше както от пясъка, така и от водата, не искаше да стъпва никъде извън хавлията  ooooh!). Ще гледам скоро да кача някоя и друга снимка, ама не знам кога ще смогна, че в момента се местим и е ЛУД-НИ-ЦА, а пък на новото място няма да имаме нет Sad

Рали, поздравления за новото попълнение  Heart Eyes

# 557
  • offshore & overseas
Карли, добре дошли! Сега предлагам хубаво да си починете, ако е възможно Wink На мен така и няма да ми дойде ред. baby_neutral

Танюша, много се радвам на розовото ти включване. Супер, че сте се поразходили до Варна. Вярно, натоварващо е, ама... г*з път да види. Звучиш много развълнувана и за фестивала, браво - само така, човек трябва да е активен на мах, за да не изпада в дупки. Grinning Полът съвсем скоро ще го научим и ще поделим залозите. Laughing

Ел, умори ме този Яско, и мъж ми тъй, разменят си с Люсил нечленоразделни звуци, хили ѝ се, пък после пищяла, боляло го, тинтири-минтири. Crossing Arms

Ради, защо така антибиотик, не е ли още рано за такива крути мерки? Ти не сподели какво ѝ е на Алечка, освен Т какви други симптоми (останах с впечатление, че друго няма)?

Аз исках да ви споделя нещичко от днес, което почти ме разплака. Вървим си, начии, с Калината (минаваме покрай Женския, но все едно), а тя ми излага следната теория за потвърждение: „Мамо, нали след като умрат, след 100 години, хората пак се раждат на земята и пак са бебета?” И аз, какво да кажа, кимам утвърдително и викам „Да, маме, така е.” Следва „И аз като се родя пак след 100 години, искам пак ти да си ми мама!” Heart Eyes

Ей тва е, лоша не лоша, ше карам и втори мандат. hahaha

# 558
Танюша, много се радвам на розовото ти включване. Супер, че сте се поразходили до Варна. Вярно, натоварващо е, ама... г*з път да види. Звучиш много развълнувана и за фестивала, браво - само така, човек трябва да е активен на мах, за да не изпада в дупки. Grinning Полът съвсем скоро ще го научим и ще поделим залозите. Laughing

Аз исках да ви споделя нещичко от днес, което почти ме разплака. Вървим си, начии, с Калината (минаваме покрай Женския, но все едно), а тя ми излага следната теория за потвърждение: „Мамо, нали след като умрат, след 100 години, хората пак се раждат на земята и пак са бебета?” И аз, какво да кажа, кимам утвърдително и викам „Да, маме, така е.” Следва „И аз като се родя пак след 100 години, искам пак ти да си ми мама!” Heart Eyes

Миме, как няма да те разплаче?! Толкова е мило и по детски трогателно! А какво признание за теб само! Прегръдки!  Hug
Ех, Ради, не свършиха тез' ваш'те болести!  Sad Дано минава скоро и алята да припка здравичка!  Hug

В тази връзка, Лекси ми се стори топличка, като я къпах, но термометърът не отчете завишена Т (само дето аз не му вярвам много, защото е електронен и понякога изкарва такива стойности, че все едно сме студенокръвни). През 5 мин. я проверявам- малко топличка ми се струва, но засега спи спокойно. Между другото днес вече два пъти си заспива в нейното креватче, което не се е случвало от месеци. Слагам я, аз лягам на голямото легло до нея, пея й, тя се върти десетина минутки и заспива.
Аз си изгладих камарата с дрехи и се телепортирам в леглото. Спокойна нощ, мами и дребчовци!

# 559
  • До Балкана
Следва „И аз като се родя пак след 100 години, искам пак ти да си ми мама!” Heart Eyes
Heart Eyes Hug

# 560
Ех, Мяуски, покъртително направо... Heart Eyes
Едно подобно изказване и всичката насъбрана тежест на кръста от трудното отглеждане на децата изчезва яко дим и на мига си готова не за още един тур, ами и за повече. hahaha
Лека ви нощ, дами!  bouquet
Аз привършвам и си лягам, че не се издържа вече... ooooh!

# 561
  • София

Hug Hug Hug

Аааайде и нещо за зъба! Wink

Mr. Green

# 562
  • София
Ех, Юхуу тъкмо исках да ти сервирам една закусчица, че всяка сутрин си дежурна, но ме изпревари Laughing

Приятен ден на всички Hug

# 563
  • София
Добро утро!   bouquet

Не е красива като на Юху, но все пак да сервирам една закуска с кафенце:

Е, Мяу, Калина определено заслужава поглезване. Мило и трогателно, значи, че все пак цени твоите усилия да й угодиш!  Hug
За разлика от нея, на Софи й предложих, като не слуша да иде да живее при баба си и дядо си (с цел да я стресна). И очаквах отпор от типа - Не, не искам, искам си при теб и тати, но получих: -Добре, може ли сама да си събера багажа  hahaha Та вече не питам. Само строявам.  Mr. Green
Вчера специално излизах да купя на коня Бети моркови и бучки захар, доколкото разбрах, ги е оценила по достойнство  Laughing
Калина пак е с някакъв АД обрив, трайно ми писнА  ooooh!
Таньорке, чакам аз да споделиш пола и нямам търпение да потвърдиш или отхвърлиш ясновидските ми способности  Whistling
Коте, как е Акулка?
Ради, как е Аля?
Карли, добре сте дошли! Аз се кефя тайничко, че голямата я е страх от вълните и не влиза сама в морето, дано и малката така, че ако трябва да влизам да ги вадя не ми се мисли  ooooh! Колкото до новото място, предполагам, че бързо ще се ориентираш в обстановката и нета ще е едно от нещата, които ще оправиш най-бързо. Съдя по себе си.  Laughing
Ел, Яско кефи на макс.  Laughing
Хубав ден ви желая   bouquet

Редакция: Докат си напиша поста и Юху ме изпреварила. Нищо де, и таз моята моЕ да се употреби  Mr. Green

# 564
Благодаря че питате милички,ама Аля продължава да си е с висока Т...  Tired
Лекарката която я прегледа вчера каза че и гърлото е леко зачервено,а я слушам че е започнал и носа да и хърка,но сополки няма...
Би трябвало днес уж да е последния ден с висока Т (според лекарката де,уж така бил вируса)и много силно се надявам да е така че ми се измъчи детенцето  Sad

# 565
  • София
Ради, стискам палци Али да се оправи бързо!  Praynig

Мяуче, много трогателно!  Heart Eyes Все се оплакваш каква хала е голямата ти щерка, какви проблеми ти създава и току тя изтърси нещо тооооолкова трогателно... Голяма е лисичка!  Twisted Evil Heart Eyes

# 566
Слънчи,Юхуу мерси за хубавото събудане!
Слънчи да се оправи бързо Калина!Благодаря за разяснението.Само не знам обаче кога мъжо ще иде до Варна,после и до ГО и ВТ да оправя номерата.Май няма да е тази година ooooh!
Ради дано Али се оправи бързичко!
Мяу много трогателно!Как няма да се разплачеш,то на мен ми стана едно мило Heart Eyes
Танче много натоварено ти е пак.Да си изкараш хубаво!Свеки много ли ще седи Mr. Green
Забравих да ви кажа,че телефона като изсъхна е пушка.Мъжо ще се размине с купуването на нов Simple Smile
Карли добре дошли Hug
Пеперудке Hug

# 567
Добрютро след преплуван километър! Grinning
Юхуу, каква е таз' закуска, бе, жена - качих пет кила, само докато я гледам. Laughing
Карли, вчера забравих - welcome
Браво, че сте си изкарали чудесно. На мен бавно и постепенно ми се изпарява надеждата за почивка, ама Божа работа... Praynig
Слънчи, мерси че питаш за Алекс - една идея по-добре е, но още му тече кранчето. Вчера беше по-кисел от киселица, дано днес повече прилича на себе си. Praynig
Ради, дано днес е последния температурен ден на Алинка! Hug
Толкоз от мен, после - пак.  bouquet

# 568
Здравейте,мили дружки!
Главата ми пуши и скоро ще експлоадира CrazyОрганизацията на кръщенето утре не ми коства нерви,ама придвижването на родата от Русе направо ме съсипа,да се натоварят утре по колите та да се успокоя WhistlingЕй,ужас е,добре си се отделят в Щатите,поне по филмите като гледам и се виждат рядко,ама ние тук до болка сме обвързани със семействата си Tired
Надявам се поне утре да се поотпусна и да ми е весело Rolling EyesВече съвсем се отказах някой ден да правим сватба Naughty
Оплаках ви се хубаво,поне Марти не кашля вече,е има малко сАполи,ама не болка за умиране Wink
Коте,плуваш ли днес,че скоро не съм влизала при фиданките да видя как вървиш с дните,ама като гледам по лентичката ти,направо ще се свършиш бе жена CrazyАз засега си задържам,вече 10 дена около 63-64кг,да видим занапред как ще е Thinking
Ради,дано Алята днес е по-добре,пиши как сте Hug
Мяу,направо ме разплака,как да не я обичаш твоята Халя Heart Eyes
Слънчи,ама Софи от нищо не се трогва,пак че Калинчита ти е по-блага,че не ми се мисли как щеше да се оправяш и с двете Crazy
Пухи,сложна ситуация,как може да е такава бюрократщина прехвърлянето на кола тук,в България,в английско само попълваш едни формуляри,които си вървят с колата,стария собственик ги изпраща и след това по пощата получаваш подобни формуляри,но вече с твоето име че си собственик,чисто,просто,лесно и евтино Peace
Танче,нямам търпение да мине твоята ФМ,та да споделиш пола на бебчето,представям си на теб какво вълнение ти е Heart Eyes
Ставам,че съвсем окъсняхме днес с излизането,поне да напазарувам малко,то е ясно че  WinkМарти ще е заточен в количката и само ще се вози

# 569
Коте,плуваш ли днес,че скоро не съм влизала при фиданките да видя как вървиш с дните,ама като гледам по лентичката ти,направо ще се свършиш бе жена CrazyАз засега си задържам,вече 10 дена около 63-64кг,да видим занапред как ще е Thinking
Малвинче, за истинско плуване става дума! Joy
Тази сутрин ходих на басеин и преплувах цял километър. Иначе, водният ми ден беше миналата седмица - кошмар някакъв - няма да повторя.  #Crazy Браво, че си задържала килата! Само така! Peace Още ли се храниш разделно? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт