Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 456
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мяу, някаква много полезна била за много неща. Естествено сладка, без калории. Има вкус на гадно лЮкарство. Днеска гледах реклама в която я изкарах "върха на сладоледа" и ме хвана музата да я пия пак като подсладител към кафето.

Все забравям да питам Sunny Sky, какво стана с обривите на Диманка. Ясен го израстна май. От половин година не е имал проблеми. Като си спомня какви му бяха бузите около Коледа ooooh!

# 586
  • Бургас
Май ще пасуваме за плажа.  Flutter

Ел, и при нея е така. Да чукна на дърво май и тя го израстна /засега/. Ама продължавам да я мия с медицинска козметика (в момента на Себамед) и от време на време след баня я мажа с такава. Страх ме е да купя обикновена... Дано повече да нямаме проблеми ,нито при нея ,нито при ЯскоHug

Слънчи, а Калина къде има обриви?

# 587
Айде и аз да се вясна  Blush ,да не ме забравите!Признавам си без бой,че изчетох само последните 2 стр.  Rolling Eyes ,толкова време имам в момента  Crazy .
Много болнички  Sad ,бързо оздравяване им пожелавам.Явно има някакъв вирус и на сестра ми малката го изкара ,а и Явор се опита,но лекичко мина.Беше 3 дена с Т 38,2  и нищо друго,сега се опитва да покашля ,ама рядко.По тоя повод отмених ДК-я ,която беше идния вторник,да видя зъб ли е или вирус  Thinking .Не съм сигурна,ама докато пиеше Имунокинд,не се разболяваше,а беше честичко в контакт с болни  Thinking .Сега покрай Т пак му го давам и за 2 дни изчезна Т . newsm78
Утре стягаме куфарите с майка ми и отиваме на вилата  newsm01  car003 .Бабчето ще ни готви  cook ,пък мамчето ще гледа децата  smile3508 ,мисля добре да помързелувам другата седмица  Whistling 
Сега ви оставям,че мъжО е натръшкал едни кюфтаци пред мен и трябва да ги унищожа  Mr. Green

ПС и аз мислех да купя на Явор количка,ама мъжО ме заплаши с развод  Joy

# 588
  • някъде тук
ДД Hug

Ей,бързо да оздравяват всички мъници Praynig, много гадни вируси брей да му се не види Rolling Eyes

Бръм,наистина интересно поверие Thinking

Ха,ха ,и Жоро налита на количката на едно съседско момиченце LaughingБута та пушек се вдига, вътре даже има и кукла  която се казва Мими , той се научи да  и казва името и само това повтаря  Мммими,Мими ...абе голяма любов Crazy
Не сме на реимунизация с Пентаксим на 24.06 ,обаче май пак го няма ,ще звъня на педката да видим какво ще слагаме Rolling Eyes
В неделя ще ходим до зоологическата градина с едни братовчедчета на Жорката,надявам се дребния да се държи добре и да му е интересно Simple Smile
Чакам племеника да се прибере утре от лагера с нетърпение ,че вече много се разтъжих ,десет дни не съм го виждала.

# 589
И Боби само гледа да докопа такава количка на вън и да я бута, та се чудя и аз на моменти дали да не му взема някоя Simple Smile
Ел, как така 130 лв  Shocked, Боби се вози в лятна количка за 60 лв. как ли пък няма да му купя два пъти по-скъпа да я троши. Иначе наистина джиджаните колички-играчки са цифра. Аз загледах един път за подарък като търсех ами те наистина бяха по 50-70 лв.

Нещо много болни дечица - бързо оздравяване на всички.
Мики, приятно мързелуване Simple Smile

Днес изписаха сестра ми с племенничката и тази вечер ходих да ги видя и да нагушкам малката беболинка. Много сладка - кокори едни очички и от сега се усмихва.

Лека нощ  smile3524

# 590
  • York
Пак ли болни?Амахаааааааааааааааа............
Бързо оздравяване на малките диваненца  Hug и майчетата да се пазат, особено бременните (ех, че ви се радвам на всичките Heart Eyes)

Най - интересното покрай нас е, че Анета е приета в ОДЗ и живот и здраве на 03.10 ще и е първия ден в градината.

Чета ви редовно посред нощите, но все няма какво да ви напиша. Напоследък се уморявам доста и жегата помага. Детето не е дете, а шибек. Не се спира по цял ден, не спи, не яде, но пък е вечно усмихната и постоянно готова за нова беля.  Laughing

Очаквам някоя софияна да се прежали да се видим, да се запознаем на живо. Да не изброявам поименно  албенските курортистки  Wink

# 591
  • offshore & overseas
Очаквам някоя софияна да се прежали да се видим, да се запознаем на живо. Да не изброявам поименно  албенските курортистки  Wink
Може аз, обаче сме само за 7 дена този път. Нищо, имам ти телефона, а май съм ти пратила и моя, ще измислим нещо, ако си на линия м/у 17 и 24 юли.

# 592
  • София
 Ха добрютро!

Сложих закуската, сега да се изкажа по наболелите въпроси  Mr. Green
Таньорке, как е Алекса?  Hug
Ла вида лока, как е Иринка?  Hug
Коте, как е Акулчо?  Hug
Малвинке, ти май се беше оплакала, ако не греша, как сте?  Hug
Ако пропускам някого - извинете ме.  Rolling Eyes Всички болнички бързо да оздравяват.  Praynig

Слънчи, а Калина къде има обриви?

Ами основно й се появяват на лявото краче, но сега има по гръбчето и до устичката. ПиснА ми, хем нищо не яде това дете, ей го - оня ден я прилъгах с едни кроасани с крем и тя взе, че се изрина. А ги ядеше с кеф ммк му #Cussing out А и налита все на противопоказани неща - ще си я гледам с обриви, не може да караме само на кърма. Сега се е влюбила в луканка на Маджаров. Давам, макар че с тези подправки ич не е за нея, а и да не говорим колко може да се сдъвка такова чудо с 2 долни и 4 горни зъба  Mr. Green Та да заключа - при Калина всичко е хранително, но в зависимост колко е яла неща дето не трябва, плъзва от лявото краче, през лицето, гръбчето, ръчичките и т.н.
Понякога, при нас нищо не е ясно, и ние сме се насочили за Албена, но ще видим чак в последния момент, защото на миОто отпуската отново е под въпрос, а аз сама с двете не се наемам, ако ще някой да ми опре пистолет в слепоочието  Mr. Green Честит прием в ОДЗ, знам, че и във Варна е същата драма като в София.   bouquet
Като мама на момиченца, моЕ ли да ви посъветвам за количките  Rolling Eyes Купувала съм почти всякакви, скъпите са избягвани умишлено. Скъпите са повечето на Бейби борн и си плащате и за марката. Има едни в Метро - 15-17 лв бяха, с метална рамка, купих такава преди 6 г за каката. Макар да се возеше сама в нея до около 3 годишна, сега да се вози Калина в нея, що тряскане е видяла тази количка не е истина  Laughing Наскоро ги гледах, май сиво и розово бяха. Пластмасовите при каката изкарваха най-много два дни. Та тази е компромиса  Mr. Green
Желая ви хубав ден и приятни разходки!   bouquet

# 593
  • София

Айде, чакам да прочета, че всички болни са се закрепили!  Hug

# 594
Добро утро!
Слънчи мерси за закуската!
Дано всички болни дечица оздравяват бързичко Praynig
Мики благородно ти завиждам за мързелуването!
Танче ох,доста са си три месеца! Hug
Вие колички ще купувате на момченцата,а мен миото откога ме кара да вземем на Сиянка някаква кола,че много и харесва да си ги бута Grinning Ама трябва да и взема тия дни.Аз си мисля,че на този етап всичко им е интересно и не делят на момичешки и момчешки.
Днес ще ни карат малко дърва и говорих с една приятелка да дойде да гледа Сиянка,че да помогна на мъжо,но той не иска.Как така детето нямало да излезе в това хубаво време,малко биле,щял да си ги прибере.
Та след малко като стане яденето на Сиси потегляме.
Желая ви приятен уикенд! Hug

# 595
Здрасти, момичета!
Слънчи, ти днес отмени Юхчо, хм?  bouquet
Акула е добре, мъчат го сополите, но умерено и се подобрява - няма температурни, разстроени и каквито и да било екстри. Laughing Дори не беше кисел вчера, което значи, че е в подходяща кондиция. bowuu
Мики, и аз ти завиждам (ама хич не благородно) за мързела!  Twisted Evil Със здраве да си употребиш седмицата! Hug
Танчи, ще издършиш престоя - ей сега ще се изтърколи! Hug

# 596
  • София
Хайде, поне обедно да ви почерпя!  Hug

# 597
# 598
  • София
 1swing  grinning039 Stuck Out Tongue Winking Eye
ДД!
Много се прецаках днес да заведа наследниците в пясъчник. Малееей, с тва моето Макси няма оправия.  Mr. Green Баси отраканото бебе, нито страх има, нито срам... Надивя се и едва го прибрах с две кофи пясък по него. Изкъпах ги и сега спят уморени, после нападаме МОЛ-а за сандали /и евентуално фотоапарат/.

# 599
Привет!
 Аз вчера два пъти мих на Митко косата, не мога да изстържа пясъка от нея....
Много се чудя за тия колички, в мсисъл че аз нямам предразсъдъци да му взема, но мъжа ми е много откачен на тема педе...и и прочие и само като чуе издивява. Та ще ги имам разправии с него, а практиката в досегашния ми семеен живот е показала че е много разумн да избягвам всякакви разправии, колкото и да ме ръчка да си отворя устата.

Тия дни като ми дойде музата ще кача едно клипче във ФБ да го видите мамуната на каква пързалка се казва сам от известно време. Вчера най-накрая се сетих да си взема фотоапаратя та съм го документирала. Опасен е направо!

Общи условия

Активация на акаунт