Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 141
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Ауу,Съни9 , разкошна е Ния Hug Май не си ни показвала скорошни снимки, я метни малко в албумчето.  Hug

# 631
Добър вечер Hug
Мами,само моето дете ли заспива с биба вече?Дума не дава да се каже да я махаме.Изпие ли си млякото и започва да я търси!А вашите малчовци пампита нямат вече,от сламка пият...
Пилио браво на вас!
Танче Hug Стискай зъби миличка,ама не много Hug Като те подразни нещо и кажи.Обясни и,че не искаш Алето да се лигави,пък дано свеки те разбере Hug
Евала поне за това на моята етърва.Така е "възпитала" свекитата,че дори ако искат да целунат децата трябва разрешение да поискат Mr. Green
Честито на братчето ти!
Благодаря на всички за милите думи за Сияна!
Това е специално за Котана http://fevruari2010.snimka.bg/children/nashite-deca-na-godinka-i … e.590180.23354098
http://fevruari2010.snimka.bg/children/nashite-deca-na-godinka-i … e.590180.23961324
Приспах Сиянка,мъжо е втора смяна.Остава ми да измия една мивка чинии,да подредя два чувала играчки,ама скоро ще стане,така както съм заседнала на компа Simple Smile

# 632
Ах, сладко Сисе, да го изядеш! Много да я намачкаш, Пухчееееееееееее! Heart Eyes

# 633
Ах, сладко Сисе, да го изядеш! Много да я намачкаш, Пухчееееееееееее! Heart Eyes

Това ще ми е първата работа утре като се събуди Grinning  Hug

# 634
# 635
# 636
# 637
# 638
  • София
Добро утро Simple Smile
Искам да ви пожелая хубав и ползотворен ден с много усмивки   bouquet

# 639
Добро утро и от нас Hug
Юхуу пак ни събуждаш много приятно Simple Smile
Сиянка дишаше малко трудно през нощта,та се чудя дали въобще да я заведа следобед на ваксината или да отложа за другата седмица....Иначе няма други признаци на разболяване,играе,дивее,не кашля...

# 640
  • София
Пухи Марти също заспива с биба, растат му зъби в момента и не я дава! През деня не му я давам. Когато стане и дойде при мен в леглото ми я дава на мен да я лапна.. много е щедър  Joy
За гърне и дума не може да става, аз го хванах в кра4ка преди да се наака и го сложих на гърне е пищя искаше да тава, после на с детски капак на тоалетната и там пищя, накрая реших да го държа с ръце .. не стана нищо, 4ак когато му сложих памперса се наака с кеф  Crazy Та така при нас Simple Smile

Юху Страхотна закуска, аз се нареждам за допълнително кафе! Laughing
Хубав ден на вси4ки!

# 641
Добро утро и слънчев ден, дами!  bouquet

# 642
  • София
Мога ли да попитам какъв формат слагате снимка във форума, размерите ги нагласих на 146х200 , но май не иска джпек, а гиф, но гифа ми омазва снимката?? Какво слагаре вие??

# 643
  • York
Аз се хваля, че махнах за два дни биберона, а Пилио успяла да махне памперс за три  Rolling Eyes Браво за което  Peace В нашата къща стана традиция да се пишка до гърнето  Naughty Въобще не може дъщерята да ме разбере за какво служи,, сяда си в него, стои си, но не извършва никакви физиологични нужди  Laughing

Ро, как сте там?  Wink

# 644
Сашкова, опитваш се да качиш твърде голяма снимка.
Моята е 150 х 150 пиксела. Peace

Въобще не може дъщерята да ме разбере за какво служи,, сяда си в него, стои си, но не извършва никакви физиологични нужди  Laughing
Понякога, дъщеря ти просто НЕ е готова за гърне - не я мъчи! Peace

Общи условия

Активация на акаунт