Ще бъдат страхотни малките сестриченца!!Ся ш прайм ли за Теди анкетка или не?
Мяуче, мен и миналата година ми бяха леко чужди тез терзания - сяда ли чавето, кога и с какво да го захраня и т.н....
Исках най-вече да подчертая колко бързо майлстоните губят актуалност и как на тяхно място идват други, които ни се струват къде-къде по-значими. И колко по-рядко се пише в темите след втората годинка на децата, а даже и след първата, колосалише разлика.
Тъй реших да си записвам и при необходимост се връщам назад, понеже подробностите, свързани развитието на децата, особено през първата година от живота им, когато то е на практика най-интензивно, изцяло се забравят.
Край на лекцията!

Юхуу, завиждам ти за пътуването и за сватбата (нъл туй беше повода?) Повтарям се, но няма как, емоциите врят и кипят.

Относно времето, не забравяй златния лаф от баници Белла, "аз крада всеки вторник, аз крада всеки ден - имам 3 деца”!

Бе аз заложих на момче, така че докът не се роди - не вярвам тъй да съм се объркала!
Нашето е за 9 лв.

Много се радвам, чудесни новини! дай Боже всичко да е наред и една прекрасна кукла на финала. Вече можеш да си мислиш именце 
. Аз и без това сънувам предимно безмислени неща
.
. Явно си на кантар
. А и с малко по-голям батко би било супер

ама.... живот човешки 
, та от сега ми е свито сърцето като знам колко пари ще изръсим.. но събирам музика от почти един месец и купона обещава да бъде запомнящ се!