Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 090
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • offshore & overseas
Танче, супер, ох, как се радвам (не само щот съм от заложилите на мома)! Нали ти казах аз Wink Ще бъдат страхотни малките сестриченца!!

Ся ш прайм ли за Теди анкетка или не? Twisted Evil

...
Мяуче, мен и миналата година ми бяха леко чужди тез терзания - сяда ли чавето, кога и с какво да го захраня и т.н....
Явно не съм се изразила правилно. Всъщност аз нямах предвид тревоги и безпокойства и нямах предвид някого конкретно, а просто нещата, които ни вълнуваха (и се обсъждаха в темата, като всеки споделяше по нещо за статистиката), т.нар. milestones, право пропорционално на възрастта на децата ни.

Исках най-вече да подчертая колко бързо майлстоните губят актуалност и как на тяхно място идват други, които ни се струват къде-къде по-значими. И колко по-рядко се пише в темите след втората годинка на децата, а даже и след първата, колосалише разлика.

Тъй реших да си записвам и при необходимост се връщам назад, понеже подробностите, свързани развитието на децата, особено през първата година от живота им, когато то е на практика най-интензивно, изцяло се забравят.

Край на лекцията! bowuu hahaha

Юхуу, завиждам ти за пътуването и за сватбата (нъл туй беше повода?) Повтарям се, но няма как, емоциите врят и кипят. Mr. Green То и ние след има няма месец ще хващаме пътя, но още не е ескалирало вълнението в мен. Thinking

Относно времето, не забравяй златния лаф от баници Белла, "аз крада всеки вторник, аз крада всеки ден - имам 3 деца”! Twisted Evil

# 706
  • София
ДД!  Grinning
Танче, радвам се, че всичко е наред с бебето и с теб!  Hug Бе аз заложих на момче, така че докът не се роди - не вярвам тъй да съм се объркала!  Laughing Шегувам се, на теб адски много ти отива да си майка на две дъщерички, да сте живи и здрави!  Hug
Юхуу, кофтейшън си е времето, в балкана сигурно съвсем. Няма значение, важното е да се разнообразите.  Hug Аз също ги плицукам в коритото на терасата, защото ми е по-удобно да го изсипвам като е твърд съда.  Peace Нашето е за 9 лв.  Mr. Green и не е мръднало и то.  Laughing
Мики, бързо да му минава ангината на Явко!  Hug Hug
Теди, чакаме вести и от твоята ФМ.  Hug
Мяуска, наистина всичко се забравя, понякога ми е много весело да си ровя из собствения профил.  Laughing
Ух, нашите най-близки приятели поканиха Бо на планина, ама неще магарето му с магаре.  Twisted Evil

Предлагам анкета и аз за пола на Тединото бебе, аз от сега залагам на момиче.  Peace

# 707
Предлагам анкета и аз за пола на Тединото бебе, аз от сега залагам на момиче.  Peace
Не щеш да се париш пак, като при Танчето, а? Joy

# 708
  • София
Ха добър ви ден   bouquet

Таньоркеее  Hug Знаех си, че ще е момиченце  Heart Eyes Много се радвам, чудесни новини! дай Боже всичко да е наред и една прекрасна кукла на финала. Вече можеш да си мислиш именце  Heart Eyes
Теди, пиши по-честичко как си, че и теб те мисля. Не знам защо, но Звездите ми го говорят за момченце при теб. Все пак дано е момиченце, че знам, че много искаш още една кукла.  Hug Стискам палци и да нямаш никакви проблеми  Praynig
Странното е, че никак не ми го говорят звездите за Рали. Рали, дано всико и при теб е наред  Praynig
Юху, хубаво изкарване на Балкана!  Hug
Мики, как е Явко? Мисля ви, макар че вчера не помня дали взех отношение по тоз въпросТ. Ако има и други болнички - да оздравяват  Hug
Много се смарангяса времето и май няма да е много подходящо за разходки днес. Дано да не вали, че утре имам възтановяваш уменията урок по шофиране и не ми се иска да го изпускам.
Хубав ден ви желая  Hug

# 709
И аз се радвам изключително за Танчето!  newsm44  stork-girl Heart Eyes Да са живи и здрави с малката кукла! И тук да кажа - значи сънищата ми не познават и няма да им вярвам Blush. Аз и без това сънувам предимно безмислени неща  Crazy.

Слънчи, не знам защо така нямаш предчувствие за мен  Naughty. Явно си на кантар  Laughing. И аз нямам такова, както и предния път, имам само голямо желание да имам момче и момиче, за да видя и с момиче как е  Flutter. А и с малко по-голям батко би било супер  Heart Eyes. Но нека бъдем здрави, другото няма значение. А ако е момче ще ми е по-лесно определено. Имам всичко от Йони. Така че, само ще почакаме и ще се разбере по-натам  Grinning.

После пак ще пиша, че на Йони му се доспа...

# 710
  • София
Ааааа, Рали ще има момиче!  Crazy Някакси е редно желанията за пол да се сбъдват!  Laughing Като се сетя колко исках Максо да е момче...  hahaha Embarassed
И също така е редно светлия ген да се прояви, та за Рали предвиждам едно синеоко къдрокосо момиченце!  Grinning

И моите ги натръшках да спят. И бездруго съм болна, та две не видя - главата ми е като откачена, хрема имам, абе въобще не ми е до деца днес, пък и мъжо е на работа, както винаги.

# 711
Благодаря ви, момичета!  Hug Страхотно е да знам, че ще съм мама на още една кукла!   Grinning
Рали, Теди, за вас залагам на собствените ви желания- здрави и красиви като мамите си мадамки!  Heart Eyes
Слънчи, името май вече е измислено, още от предишния път си го бяхме избрали.  Wink
Ралко, нали сънищата се сбъдвали наопаки? Ние като деца в това вярвахме...  Wink Hug Гаденето попремина ли?
Теди, и аз тоя път карам прегледите малко през просото. Първата ФМ я прескочих поради финансови причини. Може и БХС-то да хартиса, ако изобщо ме прати гинеколожката на него, защото тя каза, че според резултатите от ФМ-то ще ми каже дали да правя БХС. А ти наситина пиши по-честичко! Много си мисля за вас с Рали и Мама Уидоу, която пък изобщо не се появява тук... Бобиии, я се покажи и сподели малко инфо какво ново около вас, освен че чакате момченце и не се спряхте на Д-тата си от разходки и почивки!  Wink
Ника, да се оправяш, душо!  Hug И аз съм така, още влача синузита и Аля е със сАполки и покашлюкваме, ама ще мине, де ще иде?!
Да споделя, че ние и това лято сме на сватбен маратон като предишното- 2 сватби (миналата година бяха 3) за 3 седмици и то на същите дати като две от миналогодишните. Още 4-ма най-близки приятели ще оженим! На всичко отгоре чакаме нашето плюс кумското плюс още 3 приятелски бебока, така че представете си какъв сватбо- и бебевалеж е настанал наоколо!  Laughing Пак ще се разорим и ще дозатънем в заеми (ние още миналогодишните не сме почнали да връщаме), ама това да му е кусурът- няма по-хубави поводи! Живи и здрави да сме!  Sunglasses Whistling

И Аленцето нанка, та успях да се разпиша по-подробно... Сега може и да си почина малко край нея... Хубав ден! Тук стана мрачно и е прохладно...

Редакция:
Забравих да предложа заглавийце за новата темичка: Нетърпеливо да отиде на моренце е февруарското ни сладичко детенце.

# 712
здравейте мами!  Hug
и аз забравих кога за последно писах тук Sad ама.... живот човешки Wink не винаги можеш да правиш, какво искаш.
имам питане, вие учите ли дечицата си на гърне? ние започнахме от понеделник и сме само по гащички и една пелена, че да не ми прави локвички. нещо не ни се нрави много  Rolling Eyes надявам се да посвикне с идеята и да започне да дава признаци преди пиш, че така.... прави ми впечатление обаче че пишка на 3 часа, че и повече. след нощен сън, приблизително 10 часа памперса пак е сух. вашите рожбички през какъв интервал пишкат? питам, за да си направя извод, да не би да се стиска като я слагам на гърне и затова по нарядко да пишка? мерси предварително!

Ами моя синковец пишка на 30-40 мин до 1 час, често( но не винаги) и нощния памп е сух, значи издържа 10тина часа. Ние от 2 месеца се учим без дневен памп и без навън, и без докато спи денем, последните 20 дни смея да се похваля, че сме научени, казва или чака аз да го заведа, много рядко имаме напишкани гащи.  Това че твоето дете идържа на 2-3 часа да не те притеснява- с възрастта се разреждат броя пишкания и се увеличават интеервалите помежду им- резултат на физиологичното развитие на отделителната системаа, постепенно започват да се усещат и да контролират нуждите си  Peace Детето дет се вика узрява и физически и психически за ходене до толетна Simple Smile
Имате само 6 дни опит, а трябва повечко време, за някои деца повече, за други по- малко- моя за 2 месеца и зацепи за какво става въпрос, което е дългичко време, някои деца по - бързичко схващат Simple Smile  Успех  с начинанието на всички , които се захванат  Hug

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 16:25 от Lightning

# 713
  • София
Рали, тогава стискам палци за момиченце. Но някак за теб не мога да се изкажа все ощше категорично. предполагам, че като понаближи момента, звездите пак ще ми заговорят  Mr. Green Да нацелуваш прекрасния ми зетко!  Heart Eyes
Таньорке, Земи си седни малко на д-то бе жена  Laughing И аз се чудя защо толкова бързо се възтанови теглово - еми ти не сядаш и за минута  Hug Бързо оздравявайте с Аля  Hug
Аз да кажа за БХС-то... с риск някой да ме набие.  Rolling Eyes БХС-то е статистически резултат, не особено информативен според мен. Мода ли е, или просто начин да се изкопчат още пари. Т.е. дава се примерно вероятност 1 : 2500 да се роди дете, с еди си какви генетични проблеми. Не се казва категорично има/няма проблем. Та аз не правих... В тази връзка, Танче, дишай дълбоко. Като статистика четох, че 98% от бебетата се раждат здрави.  Peace Колкото до 3Д-то... Ами май е повече радост за мама да си види бебето. (Е, аз и на 3д не ходих, поради абсолютна липса на време и възможност. При нас всяко излизане от работа се отработва като часове и ми беше абсурд).
Аз пък, не исках определен пол. Все ми беше таз и двата пъти. Макар за втория път да бях убедена отначалото, че е момиче, даже се бях хванала на бас  Laughing За ужас на баща ми накупих не знам колко рокли за Калина,  Laughingой до последно ми викаше, че ехографите не били точни машинки, ама ... не го огря да има внук  Laughing
Ники, бързо оздравявай, миличка  Hug
Айде, да ходя да се занимавам с Калина, преди да е окончателно разрушила къщата  Mr. Green
редактирВам се: Светкавичке, отдавна не си писала как сте. Браво с напредъка за пампата  Hug

# 714
  • София
Слънчо, напълно съм на твоето мнение, на БХС няма сила на земята, която да ме завлече.  Laughing За мен е важна стандартната ФМ при добър специалист да огледа органите, 3Д не ме вълнува също и не искахме да гледаме, въпреки, че по стечение на обстоятелствата го видях на 3Д режим на няколко пъти /без да настоявам и без да плащам/.
Нали имаш сестра? Тя ако няма все още деца, може да му роди внук на баща ти.  Laughing
Танче, много натоварена програма, но са хубави неща това!  Laughing
Лайти, верно се затри бе, жена! Как сте?

# 715
Ами добре сме. Малкия расте и все по- голям беладжия става и инатлък раздава . Laughing Радвам се че сте ме запомнили. Simple Smile Нямам много време за форума,но във фейса ви наблюдавам Simple Smile

# 716
  • offshore & overseas
На мен пък звездите ми го говорят, че Раличка и Теди чакат момченца, както и другата Теди от февру 2007-мата отчетна (на нея ще ѝ е трето, живот и здраве Mr. Green). Ако са ме излъгали, ще сменям пакета, но рядко лъжат, да им се не види Laughing.

БХС-то е модерен начин да се изцицат пари от безпомощните и наивни бременни. Аз и двата пъти правих, просто щот ми беше в шейновския пакет. Първия път бях на тръни, докат не получа резултата, но втория си свирках. Whistling

Според мен ако въобще има сми от туй изследване, чисто статистическо, дет вика Слънч, то е след 38-9 годишна възраст, когато рискът вече наистина е по-голям и е хубаво да се направи всичко живо на земята, за да са спокойни бъдещите (и настоящи) р-тели.

Та така, бременните, радвам се, че сте редовно на отчет, само Мама Уидоу ми липсва, но ето, че Танюша ни предаде нейните новини.

Танче, само така, на теб пък кво, може би да ти завидя три пъти, или пък наведнъж, но качествено (тройно). За сватбите тЕва, не за бебетата. Ново бебе - не, благодаря! Naughty Е, ако сестра ми се навие да роди момчето в семейството, ще се радвам, но нещо ми нашепва, че... всъщност, не знам, не знам.

Никич, теб пА кво те тръшнА баш по-уикендно-му? Погал-погал. Имала съм и аз такива дни, в които не знам къде се намирам и го карам на честна дума.

Дай ся две отчетни думи и от мене, щот да не забраЯ.

Първо, напредваме стремително в говоренето, не аз, Люсил (Халята в сравнение с нея беше чист темерут, но скоро не съм чела назад, може да съм забравила). Вече казва първите си изречения и те са „Няма го.” и съответно „Ето го [понито/Монито]”. Също така прави успешни опити да повтаря думички, по собствена ин'циатива.

Днес купихме второ гърне и ще ги слагам и двете преди лягане да вършат работа. С каката това е традиция (слагаме я преди банята вечер), обаче забелезах тия денове, че докато си играят в банята, Халя може нищо да не е свършила, макар и тя да е тази, от която се очаква (бидейки все пак на гърнето), обаче Люс задължително е напълнила памперса, та такива ми ти работи...

Щях да пиша още 2 неща, ама по-късно ще е, защото ме гонят от пецето.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 18:00 от Мяуче

# 717
Пфу, аз вече не помня на какво бях заложила, но мисля че беше момиче за Танчето.  Hug За Рали и Теди и  аз давам глас за момчета, така ги усещам нещата.  Grinning
Да знаете иначе че съм жива, но депреслъка още не ме е пуснАл и ви наблюдавам от балконЯ.
Но тук не се сдържах да се обадя като на барабан палката.
Тук е и момента да кажа, че другата седмица ще кръщаваме Митко в Троянския манастир и сме поканили една скромна групичка приятели (като за сватба) ooooh!, та от сега ми е свито сърцето като знам колко пари ще изръсим.. но събирам музика от почти един месец и купона обещава да бъде запомнящ се! Mr. Green newsm68

# 718
  • София
Мяуска, некъв вирОс, почна от гърлобол и след това зверски ми се запуши носа, та сега едва гледам. Нещо и децата ме нервят ацки, едва се сдържам да не ги ступам.  Twisted Evil Окъпах само Борис и реших, че не мога повече, утре мъжо да къпе Максо сутринта преди работа, ама-ха!
Бръмби, ех че готино ще си изкарате!  Crazy

# 719
Здравейте!
Танче много се радвам за хубавите новини! Heart EyesЛеле,колко хубави неща ти предстоят Simple Smile
ЗаРали ми се види,че момиченце ще има-много ще и ходи една къдрокоска мадама Simple Smile
За Теди си мисля,че пак ще е момиченце!
Живи и здрави да са ви само Hug Ох, като ви чета така ми се бременее пак Simple Smile
Ники дано минава бързо вируса!
после ще питам точно какво му е заболяването на мъжа ми и ще ти кажа.Основно тръгна на лекар заради силно сърцебиене,което е постоянно.Доки му каза,че ако не си пие хапчетата едва ли сърцето му ще издържи до 40,но ако ги пие ще доживее дълбоки старини.
Мики как е Явко? Hug
Днес тук времето ставаше за разходки.Дано не познават само за градушки!

Общи условия

Активация на акаунт