Всичко ми е безразлично....

• 25 761
  • 317
  •   1
Отговори
# 225
Моите, за съжаление, близки наблюдения в България са в полза на психиатрите. Тук намерих страхотен психолог, който наистина ми помогна. той прилага разни странни методи, които ми се струваха смешни, но подействаха. Сега се стремя да ги ползвам, защото иначе животът ми не е достатъчно качествен.
Притеснявам се за всичко, страх ме е в главата ми са само "черни мисли", а не бях такава.
Скачала съм с парашут, гмуркала съм се, ходих по пещери. Сега с тревожното ми разстройство, това е немислимо Sad
хем искам пълноценен живот, пък от друга страна ме е страх.

# 226
  • София
Къде е това тук, където си намерила психолог -вероятно не си в България....

# 227
парци, освен да създадеш група за взаимопомощ на дами с повишена тревожност, нещо като взаимно дърпане за косата нагоре.

# 228
  • София
Тъкмо се чудя къде да пусна темата Mr. Green

# 229
  • София
Тъкмо се чудя къде да пусна темата Mr. Green

Как къде, в отчетни. "Всичко ми е безразлично, вече е хронично" Laughing Надявам се не се сърдиш на шегата. Hug

# 230
Парци, в Австралия съм.
В България бях зле две години и пробвах всичките терапии на света.
помогнаха ми само антидепресантите.
При мен е доказано заболяване в следствие на стрес - много бачкане, лични проблеми и т.н.
В БГ получавах много силни кризи - панически атаки, които ме водеха директно в  болница.
Психолозите - няколко на брой не ми помогнаха. Антидепресантите ме спасиха временно. Пиех серохсат - парохетин.
От него надебелях обаче, сега съм го спряла от близо година, но тревожността ми не е намалялала.
Не съм същия човек да му се невиди. Всяко пътуване ме докарва до криза. Като видя детето на дърво, първата ми мисъл е че ще се претрепе. На последък не издържам вече.
ще взема да го посетя пак този човек, но е скъпо.
Дори и сега усещам, че пиша небивалици, но форума ми е нужен да оцелея.
парци, аз съм в дупка, но ти звучиш по-бодро напоследък и бих те посъветвала да се държиш на тази вълна.

# 231
парци, освен да създадеш група за взаимопомощ на дами с повишена тревожност, нещо като взаимно дърпане за косата нагоре.

Хихих, и аз съм за там. Парци, прочетох ти темичката. Прегръщам те силно!  Hug

# 232
  • София
Гуди,
я влези да оставиш всичко на другите възрастни в семейството и да се заемеш с някакви други неща, които да не са свързани с носене на постоянна отговорност за детето. Следвай първото правило, което пише по дебелите книги за случаите, когато човек осъзнава, че определени моменти, случки и ситуации водят до определени де/фекти - избягване и изолиране от подобни ситуации. Като при зависимостите е е - наркоманите и алкохолиците първо трябваа да се изолират от средата, която ги провокира към нежелано поведение. Бившите алкохолици не работят в барове, нали? Аз правя аналогия с тревожността и случки като с дъррвото - ако ти влияе зле подобна итуация (особено ако се е случвало за секунди да я предотвратиш), то нека таткото или който и да е друг да води детето по катерене на дърветата. Ще видиш как малко по малко ще се оправиш като смениш фокуса!  Laughing Може да звучи като майтап, но имам сериозни подозрения, че помага.

# 233
  • София
Бояна - доказваш, че си родена с перо в ръката Laughing Hug

Хари, душко, и аз се поизпотих за тебе - как си? Hug

Джуди/или Гуди/, ма ти си на най-отровния континент бре Mr. Green

# 234
  • София
"Всичко ми е безразлично, вече е хронично" Laughing
А, това ти се получи много добре Joy Joy

# 235
Чета ви от някое време в тази тема и знам,
мили момичета и дами,
че има решение и за безразличието , и за тревожността.
Нарича се алтернативна медицина и по-конкретно - Лечение с прана.
Не е стандартно, може да се ползва и за самолечение.
На мен ми промени живота доста, в добра посока.

# 236
Парци? Абе извинявай... ама така директно на въпроса... На теб не ли разкара малко депресивното състояние?

Чета темата ти понякога. И все си казвам, че всичко е наред щом и други има като мен. Не знам що обаче съм си внушила, че ако ти излезнеш бръШки от това състояние това би било добър пример и за мен. Да живна малко. Че нещо ми е тъпо напоследък. Закачила съм се малко като удавник ама не за сламка, а за работа. Неволна илюзия, че с това ще изляза по-неусетно от нихилистичното си състояние.

Даже се замислям дали да не подхвана някаква диета.  Thinking

# 237
  • София
Парци? Абе извинявай... ама така директно на въпроса... На теб не ли разкара малко депресивното състояние?

Чета темата ти понякога. И все си казвам, че всичко е наред щом и други има като мен. Не знам що обаче съм си внушила, че ако ти излезнеш бръШки от това състояние това би било добър пример и за мен. Да живна малко. Че нещо ми е тъпо напоследък. Закачила съм се малко като удавник ама не за сламка, а за работа. Неволна илюзия, че с това ще изляза по-неусетно от нихилистичното си състояние.

Даже се замислям дали да не подхвана някаква диета.  Thinking

хи-хи....Ти за работата, а аз си мисля, че като си подредя гардероба, ще си подредя живота....
Аз вече не съм в дупка и не ми е безразлично - стана ми хронично, че даже взе и да ми харесва.... Laughing
За диета не ми се мисли, ама хич. Засега съм в застой, но знам, че така се подготвям за новото. Peace Хубаво ми е и дори и да си го въобразявам е по-добре, отколкото да се самосъжалявам и да се връзвам на разни злобарски подмятания......Яко четене е на ред при мен. Натам ще видя....

# 238
Парци,
мислила ли си да тръгнеш на фитнес?
По принцип физическото натоварване елиминира всяка мисъл и затова често го препоръчват при такива проблеми. Плюс, че се проивеждат някакви хим. елементи на щастието и тн.

# 239
  • София
хубаво е, че си дръпнала напред! А какво четене?

Общи условия

Активация на акаунт