Всичко ми е безразлично....

• 25 743
  • 317
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Четене на книги Laughing
Аргунче, имам доста излишни килца и фитнес-инструктор ми е казвал, че е добре да се свалят преди заниманията в салона с малко диета. Аз пълнея от фитнес -пробвала съм. Всичко ми е наопаки на мен... Mr. Green

# 241
Ами тогава разходки, но поне по няколко часа на ден - слагаш малчо в количката и тръгвате към центъра примерно, наобратно се връщате с градския транспорт. Или тръгваш на фитнес само за отслабване - повечко кардио - пътека, велоергометър и т.н.

Но когато изпаднеш в такова състояние помни, че движението вреди на мисълта.

А можеш да помислиш и за няколко консултации с психолог.

Ясно ми е, че отстрани лесно се дават съвети, но за съжаление само за това се сещам.

# 242
Диетата е чудесна идея, защото по този начин хем си ангажираш съзнанието с нещо ново, което е и полезно за самочувствието, хем имаш стимул, хем резултатът дава криле  Peace

# 243
Може да ти се стори странно и едва ли ще го приемеш на сериозно, но... опитай се да декорираш една стена у вас. Ако трябва, ще се аргументирам.

# 244
  • София - Рим и обратно

Но когато изпаднеш в такова състояние помни, че движението вреди на мисълта.

Ходенето пеш и с мен върши чудеса. Явно има нещо вярно в това твърдение.
Наскоро споделих с една приятелка, че обожавам да се чувствам физически уморена от ходене. Тя ме изгледа много странно. Може би защото е най-спокойния, непоклатим характер, който съм срещала Crazy.

# 245
Парци, как е хавата тази седмица? Нали ти казах, че ще те наглеждам, защото съм те нарочила, че трЕбЕ се опраЯш, за да се fix-на и аз.

Това за фитнеса... браво на човека, че си ти го е казал честно. Обикновено е така наистина.

Наскоро предложих на Минзухар (повод творческата й криза) да пробва с ходене някъде за седмица на планина. Ама истинска прохладна планина с дебели сенки, гъсти гори. За предпочитане иглолистни. По са хубави пък.

# 246
  • София
Парци, как е хавата тази седмица? Нали ти казах, че ще те наглеждам, защото съм те нарочила, че трЕбЕ се опраЯш, за да се fix-на и аз.

Това за фитнеса... браво на човека, че си ти го е казал честно. Обикновено е така наистина.

Наскоро предложих на Минзухар (повод творческата й криза) да пробва с ходене някъде за седмица на планина. Ама истинска прохладна планина с дебели сенки, гъсти гори. За предпочитане иглолистни. По са хубави пък.

Тази седмица....стават едни странни неща с мен....Общо взето върша глупости, които са опасни, но ми доставят огромно удоволствие - оказа се, че зад влюбената в децата си мама, се крие един безобразен и безскрупулен авнатюрист.....нагъл Mr. Green

# 247

Тази седмица....стават едни странни неща с мен....Общо взето върша глупости, които са опасни, но ми доставят огромно удоволствие - оказа се, че зад влюбената в децата си мама, се крие един безобразен и безскрупулен авнатюрист.....нагъл Mr. Green

да не флиртуваш с чужди мъже newsm03

# 248

НЕ - по-ужасно! Яде сладкишите на децата тайно  Crazy

Парци, това което описваш го има в книгите под заглавие "депресия".
1. Изследвай си хормоните
2. Набави си положителни хормони - банани, фъстуци, шоколад /ако се налага слаби/билкови антидепресанти/
3. Движение и пак движение - подобрява хормоналния баланс
4. Излизай, срещай се с хора, споделяй - Спасение дебне отвсякъде  Party
/б.а. - то лесно се казва споделяй, но след като стане ясно, че си в депресия или апатия броя на желаещите да им бъде споделено рязко се изпарява. Остават верни ветерани и глухи приятели  Laughing/
5. Замисляла ли си се за ранна критическа?
6. Започни да правиш нещо ново - пробвай това онова дето някога ти се е струвало приятно
/б.а. - ходенето по чужди мъже не е хоби и никога няма да бъде. Не е и спорт, макар да има редовно спортуващи  Wink/
7. Организирай си някакво пътуване - сама или със семейството, дори и за 3 дни действа добре.

8. Ако горните точки не помогнат започни да казваш на приятелите си, че си в депресия и така и така се чувстваш - магически се оказва, че всички се чувстват по същия начин. Не ти става по-добре, но поне не ти е самотно  Laughing

# 249
Може да ти се стори странно и едва ли ще го приемеш на сериозно, но... опитай се да декорираш една стена у вас. Ако трябва, ще се аргументирам.
Това е супер идея, жалко че си нямам стена Simple Smile

# 250
  • София

НЕ - по-ужасно! Яде сладкишите на децата тайно  Crazy

хи-хи...Не позна...Вече почти си стигнах нормалните килограми...Жози беше права....

# 251
Стига бе! ДЕ ще търся да видя каква е правотата на Жози. Та това са 17 страници! Бъди бяла и добра и си кажи направо. А ние първо ще те похвалим, после ще ти намерим кусури и накрая ще започнем да спорим, за нещо коренно различно от твоето питане  Crazy

# 252
Опс, щях да пропусна - накрая ще се появи Тати, размахал бойна томахавка, Ще каже нещо толкова мъдро заключвайки темата, че цялото ято ще имаме да се чудим и маем какво е имал предвид и ще размишляваме над словата му докато мием чиниите. Накрая пак ще накацаме по крайпътните стълбове в чакане на следващата тема, в която да поспорим.

Така и така се отплеснах - замисляли ли сте се колко богопомазан е Тати? Колко мъже на този свят /и то без царско/кралско/императорско потекло/ имат последната дума сред банда разлютени дами? Та си мисля, че ако продадават правата за хлопване кепенците на темите на подтиснати от майките или съпругите си мъжаги луди пари ще си докарат.  Mr. Green Кажете кой не иска неговата дума да е последната?

# 253
  • София
Опс, щях да пропусна - накрая ще се появи Тати, размахал бойна томахавка, Ще каже нещо толкова мъдро заключвайки темата, че цялото ято ще имаме да се чудим и маем какво е имал предвид и ще размишляваме над словата му докато мием чиниите. Накрая пак ще накацаме по крайпътните стълбове в чакане на следващата тема, в която да поспорим.

Така и така се отплеснах - замисляли ли сте се колко богопомазан е Тати? Колко мъже на този свят /и то без царско/кралско/императорско потекло/ имат последната дума сред банда разлютени дами? Та си мисля, че ако продадават правата за хлопване кепенците на темите на подтиснати от майките или съпругите си мъжаги луди пари ще си докарат.  Mr. Green Кажете кой не иска неговата дума да е последната?

Joy Joy Joy Именно - богопомазан е думата! Mr. Green
По моя въпрос - Жоз каза, че чифт чужди мъжки очи правят чудеса - м-дам...Така си е Mr. Green А при мен са вече три чифта...... Embarassed bowuu Само очите, нали.....

# 254
Не съм изчела темата, но мога да кажа, че за мен това си е депресия, която може да се излекува - или с психолог, или с много секс. Явно си се запътила към втория вариант.

Пу, пу - успях да се разпиша преди Татито да нахлуе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт