След обгаряне на раничка на шийката на матката

• 34 095
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте на всички. Искам да попитам тези, които са имали такъв проблем като мен ... след направена цитонамазка ми откриха  раничкана шийката на матката. На вторият ден след приключване на  цикъла отидох да я обгорят. Това беше във вторник. Това, че беше по-болезнено отколкото очаквах няма да го коментирам, но вече цяла седмица след това имам доста обилно течение без цвят, но със доста неприятна миризма. Чудех се дали е нормално толкова  време след манипулацията това течение да не намалява. И изобщо, как сте се чувствали след такава манипулация...

# 1
Здравей, попринцип раничката не се ли открива при преглед, а не при цитонамаска?

Течението може би е нормално, нали изтича нещо от тази раничка /така си го обеснявам аз, некомпетентно/. На мен лично са ми я туширали, не са ми обгаряли и не си спомням течение сякаш.  Thinking

# 2
Чудех се дали е нормално толкова  време след манипулацията това течение да не намалява. И изобщо, как сте се чувствали след такава манипулация...

Не, не е нормално. Даже изобщо не би трябвало да има някакво течение.  Thinking
Отиди при друг лекар.

# 3
Благодаря на отговорилите, ще потърся мнението и на друг лекар.

# 4
  • Варна
След обгаряне е възможно да имаш течение- организмът се пречиства от отпадъчните тъкани след манипулацията. Дори след 10-ия ден течението може леко да порозовее. Тези неща е трябвало да ти ги обясни гинекологът ти- обади му се и сподели притесненията си.

# 5
Докторката ме предупреди, но за леко в кафяво течение. Моето е бистро бяло, за това се притесних, че може да има проблем. Не очаквах, че може и толкова време да продължи. Докторката е утре на работа и ще звънна един телефон.

# 6
Здравей, дали може да кажеш какво ти каза лекарката? Защото днес стават 10 дни от обгарянето, което ми правиха и аз имам някакво течение, което е като бяло., а моята лекарка е в отпуска тази седмица.

# 7
След обгаряне има течение и то доста,аз ходих с превръзки за цикъл известно време,докторът ме предупреди за това.По някое време има и леко кървене когато пада коричката на раничката.Но течението наистина е досадно-безцветно и обилно

# 8
И аз ще се включа, тъй като преди 18 дни и аз бях на обгаряне! Първата седмица и при мен течението беше почти безцветно, като водичка (неприятно). На 11 ден стана кафяво-розово до ден днешен. Моята гинеколожка ми даде инструкции и каза между 10-14 ден ще се появи кървене подобно на цикъл, но не трябва да е по-обилно от нормалното. При мен е леко, но откакто мина манипулацията съм си с превръзки. Не се притеснявайте.... На мен гинеколожката ми обясни, че трябва да ми се забави цикъла с 10-ина дни и на 8-мия ден след обгарянето ми предписа противозачатъчни хапчета ще ги пия 21 дни. 1 месец ми препоръчаха да избягвам по възможност:  море, басейни и полови контакти. След 2-ва редовни цикъла - контролен преглед.....Това е което мога да кажа по тази тема, дано съм била полезна.... newsm03

# 9
Zdraveite az dnes bqh na obgarqne s lazer moga da vi kaja i da vi ıspokoq che izobshto ne boli.sled obrabotkata nqmam nikakvo techenie pone za sega...zavisi mn i ot doktora moga da preporacham moq ginekolog koito iska mn e dobar....

# 10
Здравейте дами искам да споделя с вас как се случи при мен самото обгаряне и да споделите мнение по единственото ми притеснение дали ще имам проблем с забременяването. На около 20 г.(сега съм на 27 г.)ми откриха раничка тогава единствено ми я смалиха с препарат защото беше около 1 лв. Редовно си ходих на цитонамазка на 6 месеца и всичко беше наред смених няколко доктора и все цъкаха за тази раничка че все по голяма става но никой не се наема да я лекува като не съм раждали. И от там почнаха проблемите като цяло никога не съм имала редовен цикъл но в едни момент цикъла не стига че закъснява ше а и продължаваш е по 15 дни и по време на секс кървах обилно като цяло кръв през целия месец. Отидох в друг град и докторката ми каза че трябва да се махне тази раничка тя кървеше ужасно само докато ми постави инструмента и почва да кърви цитонамазката пак добре та обгориха ми я с уред който е с тефлоново покрития което било по щадящо  болезнено но търпимо. И изненадващо цикъла ми по нормализира и докторката ми каза че всъщност само половината е цикъл останалото е кръв от раничката. Сега съм добре но все още имам притеснение относно това дали ще имам проблем с забременяването и раждането тя ме увери че няма да има но при всички случай трябва да родят секцио. Вие как мислите някой имал ли е сходен проблем. Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт