САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ 67

• 68 296
  • 714
  •   1
Отговори
# 30
Пуснах на голям батко панталони, благодаря за това, че казахте за референтните от каталога(тези панталони до сега не ги хващаше код) и на Хексе за мерките  bouquet.......

DEBARDEUR
Coloris : BLANC
Taille : 150
Ref : 4372352

DEBARDEUR
Coloris : BLANC CASSE
Taille : 150
Ref : 4359640

PANTALON
Coloris : KAKI
Taille : 44
Ref : 9680217

Total articles (prix initial)    35,20 €    
...    ...........................................................................................    ...........................    .....
     Réduction supplémentaire    - 20,00 €    
...    ...........................................................................................    ...........................    .....
     Participation forfaitaire aux frais de traitement    GRATUIT    
     Total Réglé    15,20 €    

Рапорт даден!

# 31
Eто и моята находка - потниче http://www.laredoute.fr/vente-top-brode-ado-fille.aspx?productid … documentid=414711 от 21.90 евро,  по номер от каталога /от първи пост на Евка/ влиза на намалената цена от 11.40 евро за размер 162. Референтен номер 3089681. Ще се опитам да го добавя към вашите находки! О, да допълня - повлиява се от кода - намаля го още.
Тази ризка също http://www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-courtes-rayee-ou-u … =1&pos=38_n_n по референтен номер 435 7698 е намалена и се влияе от кода.

Евка, да се възползвам и да благодаря за темата и за всичко, което правиш за нас!   bouquet

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 00:18 от stokrini

# 32
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-en-maille.aspx?prod … amp;source=search    4155777
това панталонче също се влиае.

Lunettes de soleil style pilote
ACTIVE WEAR
Ref :5345065

T shirts col coeur (LOT DE 2) 1...
LA REDOUTE CREATION
Ref :4138171

Robe
LA REDOUTE CREATION
Ref :4000641

това също
Извинявам се но не мога да кача картинка в другия саит за реф.номера и затова го слагам тук. После ще го изтрия.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 10:53 от preci

# 33
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали може някой да ми помогне с код за БД (не ми трябват "вълшебни кодове), защото искам да пусна поръчка днес следобяд, а нямам такъв код. Поръчката ми е на стойност 22,80 евро, като от тях 2 х 3,90 евро са горнище и долнище на бански - Prix Rouge. Благодаря предварително на всички!   bouquet  Simple Smile

# 34
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали може някой да ми помогне с код за БД (не ми трябват "вълшебни кодове), защото искам да пусна поръчка днес следобяд, а нямам такъв код. Поръчката ми е на стойност 22,80 евро, като от тях 2 х 3,90 евро са горнище и долнище на бански - Prix Rouge. Благодаря предварително на всички!   bouquet  Simple Smile
Кодовете са на първа страница. Виж тези с подарък чувалчета с Рапунцел/Той стори, те дават БД.

# 35
  • Варна
Искам да Ви питам вълшебните кодове с колко евро намалят. Намерих си един код който ми намали от намалени неща но под кода пише само 10 евро и не ми се маха доставката. Дали е от вълшебните  newsm78

# 36
  • Варна
Искам да Ви питам вълшебните кодове с колко евро намалят. Намерих си един код който ми намали от намалени неща но под кода пише само 10 евро и не ми се маха доставката. Дали е от вълшебните  newsm78

Притисни го и ще си признае! Twisted Evil Laughing

Предполагам че не е от тях , тъй като "вълшебния" код дава подарък сет Роз и маха доставката.
Ама може повече инфо да ни дадеш, буквен ли е кода, дава ли подарък, какво има в кошницата и т.н.

# 37
Благодаря ти, Слънчогледка! Всичко стана тип-топ!   bouquet  Hug

# 38

Да, има и такъв код, той е -10е, не е от вълшебните....Мисля,че за него има минимум за да ти даде -10е, ако не се лъжа 50е........

# 39
  • Варна
Кода го налучках от последния даден тук като "вълшебен" и съм сложила нещата по референтни номера от каталога които се повлияват. Но явно нямам късмет - нито доставката маха, нито има подарък и намаля само с 10 евро и то май над 50 евро  #2gunfire

# 40
На мен ми намали 20е от вече намалените цени, даде БД и беше за set rose  Peace

# 41
Няколко вълшебни-дано са полезни-RGRGN,FSFSC,FGFG1,JDJD1,JPJP4

# 42
здравейте, момичета. Предварително се извинявам за невежеството и за спама, но досега не съм пазарувала от каталог по референтни номера. Имам въпрос и ще ви бъда благодарна, ако някой може да ми отговори, а той е: Референтните номера от каталога съвпадат ли с номерата на  артикулите, които се  изписват  в кошницата при пазаруване от сайта ? Благодаря ви предварително !

# 43
здравейте, момичета. Предварително се извинявам за невежеството и за спама, но досега не съм пазарувала от каталог по референтни номера. Имам въпрос и ще ви бъда благодарна, ако някой може да ми отговори, а той е: Референтните номера от каталога съвпадат ли с номерата на  артикулите, които се  изписват  в кошницата при пазаруване от сайта ? Благодаря ви предварително !

Не.

Пример с един и същ панталон

от сайта -

Pantalon battle multipoches to...
ACTIVE WEAR
Ref :7560133

от каталога -

PANTALON
Coloris : KAKI
Taille : 44
Ref : 9680217

# 44