Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 34 265
  • 731
  •   1
Отговори
# 390

Тук в началото на пета серия тегли пари и благодари на колегата си...!?  Peace

http://www.ddizi.com/izle/27478/Fatmagulun-Sucu-Ne-36.-Bolum.htm/5

Благодаря. Simple Smile

# 391

А сега, като няма кой да ни просветли с превод newsm78. Мисля си че Фатма е тръгнала да се разправя с Мустафа , колкото и плоско да изглежда - нашата пали много лесно, пък и тези бележки.  Но, знае ли човек, тя е доста интуитивно момиче, може да ни изненада.

# 392
  • Пловдив

Хубав Керим за лека нощ...

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 00:33 от mariana51

# 393

А сега, като няма кой да ни просветли с превод newsm78. Мисля си че Фатма е тръгнала да се разправя с Мустафа , колкото и плоско да изглежда - нашата пали много лесно, пък и тези бележки.  Но, знае ли човек, тя е доста интуитивно момиче, може да ни изненада.

Мустафа ще я остави ли тя да се разхожда в града сама .., той ще отиде при нея!?я Къде ще го открие тя Мустафа ...!? Peace

Готвят ни изненада сценаристите , но за мен полицията е най-вероятния вариант...!? Peace

# 394
Дано се появи утре някое слухче, че да можем да разберем какво ще става. Peace
Лека нощ и от мен, дами и благодаря за приятната ви компания в четвъртък вечер.  bouquet

# 395
  • Пловдив

Вечеряха като семейство и и даде ключовете като на собственичка....

# 396
  • Пловдив
Тестото за закуска е готово...

# 397
Верно ще усъмнем Whistling
Защо и  е на Фатмето да ходи при Мустафа.Нали и каза,че пак ще дойде?!Мисля,че тя се опитва да предпази Керим и за това и не му каза за идването на Мустафа в ресторанта....Ехххх,тъкмо лъч светлина и стане някоя издънка ooooh!

# 398

Ей този звер в черно е за Мустафа. Да видим как ще пуска ръчички, де що види жена. Пожелавам му постите на Керим- дънките ще са му тесни Laughing

# 399

Филма за който си спомни Фатмагюл , мисля че се казваше - "Всичко за баща ми".., нещо подобно !?  Лятото го гледах , много е хубав...!?
Peace Peace Peace

# 400

Ей този звер в черно е за Мустафа. Да видим как ще пуска ръчички, де що види жена. Пожелавам му постите на Керим- дънките ще са му тесни Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Синсеритко , тази вечер ме "разби"..!?  Peace Peace Peace Joy Joy Joy

# 401
Ама и Мустафа нещо взе много да се оглежда.Припозна се в Асу,мляска се с Мелтем,ходи подир Фатмето Sick

# 402
Аз не мога да разбера каква е логиката Фатмето да отива в полицията Thinking И на всичкото отгоре 2 пъти да им се обади предварително Rolling Eyes Не ми се връзват нещата Naughty

# 403

Момичета, ясно е че е свързано с Мустафа и иска да предпази Керим, обаче как ще действа ? За това пък имаме цяла седмица- ще го разнищим.

# 404

Вижте на шестата част от десетата минута колко сладко спи на Керим на рамото , а той ще "хвръкне" от радост - очите му искрят от щастие...!?
Peace Peace Peace

http://www.ddizi.com/izle/27478/Fatmagulun-Sucu-Ne-36.-Bolum.htm/6

Пожелавам на всяка от Вас мъж , който да я обича по този начин и на себе си го пожелавам , щом на Мерием и се случва...!?  SadPeace Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт