Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 34 375
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Сара, не го приемай толкова лично, Мариана на никого не дава лоша дума за сериала да каже, ма ние не се сърдим!  Wink Grinning Grinning

Пълна диктатура, а?  Joy

# 61
Сара, не го приемай толкова лично, Мариана на никого не дава лоша дума за сериала да каже, ма ние не се сърдим!  Wink Grinning Grinning

Пълна диктатура, а?  Joy

А няма лошо,един трябва да ни завръща,че много ни фантазиите,особено моята Wink

# 62
Пълна диктатура, а?  Joy
Направо ни е приклещила в ъгъла  Joy Joy Joy Joy

# 63
Пълна диктатура, а?  Joy

Ами надигайте главици от време  на време  Joy

# 64
Искам да уточня, че рожденната дата на Керим е 14. Тогава беше предварителното дело.
На неговеят Р.Д. Мерием разказваше. Днес е Р.Д. на Керим. той никога не го празнува.
В този ден арестуваха Селим и Ердоан.
Доказателство....04.38 минута.....Ако държим на детайлите.....
http://www.youtube.com/watch?v=dQvGSWCRHgY&list=PL82868D877967CB3F

Създателите на филма не държат на детайли меко казано, направо се бъзикат със зрителите. Отвори 34 серия и виж в документите на Керим каква рожденна дата е посочена, 13.02.85, след като в 30-та са споменали, че Керим има рожден ден на 14 април. И сумати други грешки, за които писах. Толкова им пука на създателите на филма за зрителите, за тях зрителите страдат от старческа деменция и не помнят какво е било преди няколко епизода.

# 65
Сара, наистина в тва отношение имат кусури. Незнам от какво се получава, много бързат ли, какво. А за старческата деменция - те не забалязват ли по-форумите, колок сме обсебени от сериала? Мислят ли, че не попиваме всяки детайл?!  Thinking Thinking

# 66
Пълна диктатура, а?  Joy

Ами надигайте главици от време  на време  Joy

В ъгъла и с надигнати главици- мацки действате ми по- добре и от следобедно кафе. Joy Joy Joy

По този повод един поздрав.

http://www.youtube.com/watch?v=guAY6uqdKAA

# 67
  Добър ден

За детайлите разбира се ,че имат значение но тези май  не оказват влияние в/у развитието на действието много. То действието е към зацикляне  а  за детаилите .....
Ако толкова много следим детайлите да не изтървем основната нишка  Joy Joy Joy Joy

# 68
  • Хасково

# 69

Замисляли ли сте се , че понякога игрален филм за 1,30 минути снимат за повече от година, а съседите ни предоставят толкова и то с добър сценарий и актьорска игра за една седмица...!?

Берен в интервюто си за ЗП коментираше , че работят включително и събота по 15 часа, сега с двата екипа и директното записване на гласа по пет дена, по 15 часа... А техническия състав работи много повече , затова бяха и стачките им есента... Точно те са сбъркали, но напълно ги оправдавам...Ако българите работим така и собствените си рождени дати ще забравим!? Peace Joy Joy Joy Joy

На времето в Езел се дразних , защото там имаше по-фрапантна разлика, но сега след като съм запозната с начина им на работа това не може да ме подразни ни най-малко...!? Peace

Края на сезона е и е нормално да са изморени...!? Peace

Повече ме дразнят нашите в Стъклен дом с лошата си актьорска игра , а те не снимат за седмица , повярвайте...!? Peace    За нашето кино си ме боли много , не ме разбирайте погрешно..!? ooooh! Sad Sad Sad

# 70

Това не е ли полицейския доклад - ще го отдам на полицейска грешка...!?  Peace Joy Joy Joy Joy

# 71

http://www.youtube.com/watch?v=7EJP00kgkOU&feature=player_embedded

Ето ви една хубава турска песен...!? Peace Peace Peace

Копнах си я от форума на Езел , надявам се да не ми се сърдят...!? ooooh!

Ne telefona gidiyor elim ne farkındayım günün güneşin
Her yanım nazlı gülüşün, gül yüzün
Görmez oldum senden başka
Hiç birşeyi iki gözüm,ki ben...
Ne yol, ne iz bilmiyorum,sanki liseliyim toyum
Seviyorum sonunda itiraf ediyorum
Okadar temiz ve sahi öpmeye bile kıyamıyorum,ki ben...

Neredeyse inanmazdım
Aşk tenlerin seçimiydi geçici ateşiydi
Gelip vurdu tam hedeften
Bu saatten sonra olacak iş miydi?

İnansaydım yanar mıydım?
Kalır mıydım savunmasız, çaresiz çocuk gibi
Tatmasaydım o zamanda
Yaşamış sayar mıydım kendimi adam gibi

# 72
Сара, наистина в тва отношение имат кусури. Незнам от какво се получава, много бързат ли, какво. А за старческата деменция - те не забалязват ли по-форумите, колок сме обсебени от сериала? Мислят ли, че не попиваме всяки детайл?!  Thinking Thinking

За това, защо се получава така, аз си имам своите отговори, но ако трябва да ги напиша, ще стане ферман, а освен това е само едно лично становище.  Simple Smile

Нека всеки гледа и вижда това, което иска. Но не би трябвало да е лошо и ако някой сподели нещо не толкова лицеприятно. Аз много харесвам Берен Саат, уважавам таланта и труда й, толкова много пъти съм казвала това, че вече ми се струва излишно да го повтарям. Сериалът си има много достойнства и фенове, но пък не може човек съвсем да си затваря очите. Peace

Peace forever!  Simple Smile

Едно прекрасно място, където беше Фатмагюл, което беше рекламирано така да се каже в сериала, те така обичат да правят, ако на някой му предстои да ходи, непременно да иде.

http://www.yeniresim.com/data/media/68/www.yeniresim.com_-_stanb … erebatan_Srnc.jpg

Йеребатан Сарнъджъ или Потъналият дворец

Само че това не е дворец, а е едно от многото водихранилища, изградени през визнатийския период. Тъй като отгоре е имало църква, и то базилика, се нарича още Базиликата-Цистерна. Започната е да се строи по времето на Константин Велики, но е завършена от Юстиниан към средата на 6 в. Тя е задоволявала нуждите на императорския дворец от вода и на част от града по време на обсада. В тези времена отсъствието на прясна вода в града е било проблем, в резултат на което непрекъснато са се развивали разни епидемии. Днес Цистерната е уникална забележителност на Истанбул. Това е изкуствено осветена зала с над 300 колони, високи 8 м, главно коринтски, взети от езически храмове, с таван като в катедралите. Над водата са изградени мостове, по които човек може да се разходи като по алеи. Тук е снимана една сцена от филма за Джеймс Бонд „С любов от Москва”. Тук беше и Фатмагюл с батко Керим Simple Smile. Използва се и за изложби по време на известното биенале на изкуството.

# 73
ЗДРАВЕЙТЕ
Фенките на сериала са много трудолюбиви и всеотдайни- набързо се преведе почти целия 1 сезон- всички са страхотни- и преводачките и Мариана,която качва сериите-Б Л А Г О Д А Р Я
на всички от сърце Hug

Когато свърши 1 сезон ,ще изчакам да излязат с превод и сериите до 10 серия и започвам да гледам филма отново- но този път по ред на номерата Grinning Heart Eyes от 1 серия до последната от 1 сезон Peace ако има желаещи- заедно да го проследим ще бъде супер Hug
Slawena   bouquet честито Hug напред и нагоре- до върха- а това означава да си шеф на милото си Heart Eyes Joy

# 74

Това няма как да не го споделя , при положение , че обичам всички животни , но котките ми са ми в топ класацията ...!? Peace  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт