Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 34 365
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Lilims, това ще направя и аз. През лятото подредени една след друга...То има още 4 или 5 серии до края на сезона

# 76
Сара, наистина в тва отношение имат кусури. Незнам от какво се получава, много бързат ли, какво. А за старческата деменция - те не забалязват ли по-форумите, колок сме обсебени от сериала? Мислят ли, че не попиваме всяки детайл?!  Thinking Thinking

За това, защо се получава така, аз си имам своите отговори, но ако трябва да ги напиша, ще стане ферман, а освен това е само едно лично становище.  Simple Smile

Нека всеки гледа и вижда това, което иска. Но не би трябвало да е лошо и ако някой сподели нещо не толкова лицеприятно. Аз много харесвам Берен Саат, уважавам таланта и труда й, толкова много пъти съм казвала това, че вече ми се струва излишно да го повтарям. Сериалът си има много достойнства и фенове, но пък не може човек съвсем да си затваря очите. Peace

Peace forever!  Simple Smile

Едно прекрасно място, където беше Фатмагюл, което беше рекламирано така да се каже в сериала, те така обичат да правят, ако на някой му предстои да ходи, непременно да иде.

http://www.yeniresim.com/data/media/68/www.yeniresim.com_-_stanb … erebatan_Srnc.jpg

Йеребатан Сарнъджъ или Потъналият дворец

Само че това не е дворец, а е едно от многото водихранилища, изградени през визнатийския период. Тъй като отгоре е имало църква, и то базилика, се нарича още Базиликата-Цистерна. Започната е да се строи по времето на Константин Велики, но е завършена от Юстиниан към средата на 6 в. Тя е задоволявала нуждите на императорския дворец от вода и на част от града по време на обсада. В тези времена отсъствието на прясна вода в града е било проблем, в резултат на което непрекъснато са се развивали разни епидемии. Днес Цистерната е уникална забележителност на Истанбул. Това е изкуствено осветена зала с над 300 колони, високи 8 м, главно коринтски, взети от езически храмове, с таван като в катедралите. Над водата са изградени мостове, по които човек може да се разходи като по алеи. Тук е снимана една сцена от филма за Джеймс Бонд „С любов от Москва”. Тук беше и Фатмагюл с батко Керим Simple Smile. Използва се и за изложби по време на известното биенале на изкуството.

Сара ,  от няколко дена в една друга тема постоянно рекламират Истанбул... И ти започна !? Peace Joy Joy Joy Joy Joy

Аз като оня виц :

- Пак ми се ходи на море ...!?
           - Защо "пак" ?
           - Защото миналата година пак ми се ходеше..!? :
35: Joy Joy

На мен ми се ходи , но с Вас ...!? Peace  Знаете ли какъв купон ще си спретнем...!? Peace

# 77
ЗДРАВЕЙТЕ
Фенките на сериала са много трудолюбиви и всеотдайни- набързо се преведе почти целия 1 сезон- всички са страхотни- и преводачките и Мариана,която качва сериите-Б Л А Г О Д А Р Я
на всички от сърце Hug

Когато свърши 1 сезон ,ще изчакам да излязат с превод и сериите до 10 серия и започвам да гледам филма отново- но този път по ред на номерата Grinning Heart Eyes от 1 серия до последната от 1 сезон Peace ако има желаещи- заедно да го проследим ще бъде супер Hug
Slawena   bouquet честито Hug напред и нагоре- до върха- а това означава да си шеф на милото си Heart Eyes Joy

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Така съм решила да правя !? Peace

# 78
Не може да се сравнява потенциалът на една 70 и кусур милионна страна с този на една 7 милионна. Там има други възможности, друг пазар и т.н. Това е безкрайна тема. Те правят сериали от повече от 10 години, а в Б-я сега пристъпват в този бизнес и съответно има още много хляб да изядат докато им се получат нещата. Не може да се сравнятват ябълки с круши. Не бива да се сравняват несравними неща. Може да се сравняват само сравними неща.
Не ме разбирайте погрешно и не бъдете толкова строги към своите.

# 79
Славена, той сериалът сам си рекламира Истанбул (да не остане по-назад от другите), аз карам по сериала, а не изобщо. Какво друго да коментираме? Само батко Керим не ви ли писна? Сигруно не... Simple Smile

# 80

Какво щастие е новият ни бизнес.

# 81

Добър ден!

Да ви почерпя с една от любимите ми торти,за успеха.Благодаря за пожеланията и вашата положителна енергия ми помогна много  Hug.
Успях с две  Whistlingгрешки на теста,но на конферентния разговор ги разбих....
  bouquet  bouquet  bouquet

Честито! Късмет, успех и да покориш много върхове.... и Наздраве!

# 82
Славена, той сериалът сам си рекламира Истанбул (да не остане по-назад от другите), аз карам по сериала, а не изобщо. Какво друго да коментираме? Само батко Керим не ви ли писна? Сигруно не... Simple Smile

newsm78 newsm78 Нищо не разбирам,де Славена де Истанбул #CrazyНо това което си писала е вярно и не е далеко от акъла ми.А Керим...Явно не ни е писнало.

bunco, Lilims, newsm51 newsm51

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 19:24 от Slawena

# 83
# 84

Синчеритко , радвам се , че пак ми слагаш колажи...!? Hug  Беше започнала да  ми липсваш, надявам се добре си почина по празниците..!? Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 85
# 86
  • Пловдив

С български субтитри в отговор на предният клип. Току що го направих за Вас....

# 87

интересно, как ли ще реагира сега Фатмето на покана за танц?!  Flutter Flutter Flutter Grinning Grinning Grinning Grinning И защо батко Керим се бави с нея? Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 88

интересно, как ли ще реагира сега Фатмето на покана за танц?!  Flutter Flutter Flutter Grinning Grinning Grinning Grinning И защо батко Керим се бави с нея? Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Гери , не е танц, но ще си го представим.

# 89
Анкета
Като погледна снимката по-долу, първото нещо, което виждам е:
     A.   Рахми - голям кибик
     B.   Керим - лошо гледа, Фатмето пак го е ядосала
     C.   Саксиите ги няма.
     D.   Нищо не мога да видя - погледът ми е замъглен, а очилата запотени

newsm47

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 20:45 от bunco

Общи условия

Активация на акаунт