Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 34 374
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Това са актьорите от Брак с чужденец в началото на клипа...танците...

# 136

Всеки на света живял убива своите любими.Един с жестокост. С отрова друг.
Коварните убиват с думи. Страхливецът убива с целувка.Сърцатият на място поразява.
Един убива на силите в разцвета.А друг убива на преклонна възраст.
Някой - заради на златото властта,а друг - от сляпа похот.
А милосърдният човек, любимия на място поразява,с нож. Защото бърза е смъртта от нож.
Кой прекалено силно е обичал..
Кой прекалено бързо е разлюбил...
Кой - купил, кой - продал.
Кой - лъгал, кой пък сълзи лял..
Защото всеки любимите си готов е да погуби..Но не всеки готов е да умре в замяна на това, че е убил.

Това е от друг турски сериал , който свършва след няколко серии...!? Peace Peace Peace

# 137
  • Пловдив
Bonobo, поема утре превода на 35. Щом го качи Еркан - започва. Тя току що завърши 14.

# 138

За всички момичета , които не са го гледали ...!? Peace Започва с първите му изяви и завършва със снимки от нашия филм...!? Peace

http://www.facebook.com/video/video.php?v=162189593845772&oi … 529243&type=1

Благодаря, Нели.
Определено последната фаза от развитието му най- ми допада. Wink

# 139

Всеки на света живял убива своите любими.Един с жестокост. С отрова друг.
Коварните убиват с думи. Страхливецът убива с целувка.Сърцатият на място поразява.
Един убива на силите в разцвета.А друг убива на преклонна възраст.
Някой - заради на златото властта,а друг - от сляпа похот.
А милосърдният човек, любимия на място поразява,с нож. Защото бърза е смъртта от нож.
Кой прекалено силно е обичал..
Кой прекалено бързо е разлюбил...
Кой - купил, кой - продал.
Кой - лъгал, кой пък сълзи лял..
Защото всеки любимите си готов е да погуби..Но не всеки готов е да умре в замяна на това, че е убил.

Това е от друг турски сериал , който свършва след няколко серии...!? Peace Peace Peace

Нелка, приземи ме набързо  newsm10. - Цялата философия за живота и любовта в няколко изречения.

# 140
Анкета
Като погледна снимката по-долу, първото нещо, което виждам е:
     A.   Рахми - голям кибик
     B.   Керим - лошо гледа, Фатмето пак го е ядосала
     C.   Саксиите ги няма.
     D.   Нищо не мога да видя - погледът ми е замъглен, а очилата запотени

newsm47

Момичета,
обявявам край на анкетата. Резултатите хич не са розови. Повечето участвали дават отговор Д.
Да не се окаже, че само гледаме, а нищо не виждаме  Laughing Или че виждаме само това, което искаме  newsm78

Моля всички за утре да са си избърсали очилата и избистрили погледите - четвъртък е важна вечер! Аз лично започвам да се подготвям от сега.

Затова - лека на всички от мен.

newsm46

# 141
Бунченце, добре казано, но трудно осъществимо. Като го видим тоя Керим и ни се изпотяват очилцата просто.  Crazy Crazy Crazy Blush Blush Blush Laughing Laughing Laughing Laughing

# 142
Анкета
Като погледна снимката по-долу, първото нещо, което виждам е:
     A.   Рахми - голям кибик
     B.   Керим - лошо гледа, Фатмето пак го е ядосала
     C.   Саксиите ги няма.
     D.   Нищо не мога да видя - погледът ми е замъглен, а очилата запотени

newsm47

Момичета,
обявявам край на анкетата. Резултатите хич не са розови. Повечето участвали дават отговор Д.
Да не се окаже, че само гледаме, а нищо не виждаме  Laughing Или че виждаме само това, което искаме  newsm78

Моля всички за утре да са си избърсали очилата и избистрили погледите - четвъртък е важна вечер! Аз лично започвам да се подготвям от сега.

Затова - лека на всички от мен.

newsm46

Bunco, аз моите цайси си ги лъснах, въпреки диоптъра Joy , ама да вземе и Фатма да го направи- време е вече, че Керим е само отражение в нейните очи. Laughing Laughing Laughing

# 143
  • Пловдив

Момичета, заповядайте 14 епизод - пълен. Превода е на Bonobo вграждане и качване mariana51. С благодарности....

# 144

Bunco, аз моите цайси си ги лъснах, въпреки диоптъра Joy , ама да вземе и Фатма да го направи- време е вече, че Керим е само отражение в нейните очи. Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 145
Бунченце, добре казано, но трудно осъществимо. Като го видим тоя Керим и ни се изпотяват очилцата просто.  Crazy Crazy Crazy Blush Blush Blush Laughing Laughing Laughing Laughing

А на мен и пулса ми се учестява  и очилата ми се запотяват . С валерианче и кърпичка пред компа утре в 20,00часа !? Crazy Crazy Crazy Wink Wink Wink Wink Joy Joy Joy

# 146

Момичета, заповядайте 14 епизод - пълен. Превода е на Bonobo вграждане и качване mariana51. С благодарности....

Бонобо , Марианка , благодарим...!? newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 147

За всички момичета , които не са го гледали ...!? Peace Започва с първите му изяви и завършва със снимки от нашия филм...!? Peace

http://www.facebook.com/video/video.php?v=162189593845772&oi … 529243&type=1

Благодаря, Нели.
Определено последната фаза от развитието му най- ми допада. Wink

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Бунко , на всички ни !? Peace Peace Peace

# 148

Момичета, благодаря за труда ви! 

# 149
Някой може ли да преведе  сценария за финала за тези,които не знаят руски.

Общи условия

Активация на акаунт