Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 650
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
сега гледам началото, че го изтървах..... ей, много досаден тоя м-фа, като конска муха, пфууууу

# 376

Момичета каква романтика чакахме, какво ни поднесоха. Доста вяла серия с раздвижване накрая- според мен, разбира се. Като цяло серия на двойките, но най ми харесаха Мерием и Кадир. Тази жена цял живот сама, търчи и оправя чужди бакии, но ето че се появи Кадир, един кавалер и я накара да се почувства жена, поне за малко- много й се радвах. Кака Муки, май ще си седне на дупето- в този живот нищо не е случайно, стига е разхождала бедра по плажа. За нашите сладури, думи нямам, огън ги гори отвътре, как удържат още не знам. То не са погледи , вълнения, сънища- ама сценаристите разполагат. Фатма да беше заспала на рамото му, като хората, а не да се подпира на ръчичка. Нашата мома добра е усвоила вредните навици на йенге си Мукадес, а иначе изисква много от Керим- Какво още криеш от мен, исках да ти вярвам и т. н.  Керим да вземе да й се яви по "организъм", а не да облича пижамата и да й покаже кой е мъжа в къщи- цяла серия й гледам розовите бузки. Joy На Керим ореол на главата ще му сложим.

# 377
Аз мисля,че тя говори с адвоката-той беше притеснен като дойде Мерием.

Благодаря !!!  Hug  Значи отива в полицията ...!? Peace Peace

Може да се е обадила на Кадир, да му е казала и той да й е уредил среща с другия адвокат, дето работят заедно по делото newsm78

Това е най-вероятното !? Peace  

Ани , но от друга страна адвоката има кола и може той да отиде при нея...!? newsm78

# 378
За снимката-мисля,че Керим е разбрал и е ядосан,че не му е казала.

# 379

Момичета каква романтика чакахме, какво ни поднесоха. Доста вяла серия с раздвижване накрая- според мен, разбира се. Като цяло серия на двойките, но най ми харесаха Мерием и Кадир. Тази жена цял живот сама, търчи и оправя чужди бакии, но ето че се появи Кадир, един кавалер и я накара да се почувства жена, поне за малко- много й се радвах. Кака Муки, май ще си седне на дупето- в този живот нищо не е случайно, стига е разхождала бедра по плажа. За нашите сладури, думи нямам, огън ги гори отвътре, как удържат още не знам. То не са погледи , вълнения, сънища- ама сценаристите разполагат. Фатма да беше заспала на рамото му, като хората, а не да се подпира на ръчичка. Нашата мома добра е усвоила вредните навици на йенге си Мукадес, а иначе изисква много от Керим- Какво още криеш от мен, исках да ти вярвам и т. н.  Керим да вземе да й се яви по "организъм", а не да облича пижамата и да й покаже кой е мъжа в къщи- цяла серия й гледам розовите бузки. Joy На Керим ореол на главата ще му сложим.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 380

Момичета , обобщавам - Мелтем, адвоката имат коли , ще дойдат при нея...!?  Peace

Полицията и бащата са вариантите...!?  newsm78 newsm78 newsm78

# 381
Аз мисля,че тя говори с адвоката-той беше притеснен като дойде Мерием.

Благодаря !!!  Hug  Значи отива в полицията ...!? Peace Peace

Може да се е обадила на Кадир, да му е казала и той да й е уредил среща с другия адвокат, дето работят заедно по делото newsm78

Това е най-вероятното !? Peace  

Ани , но от друга страна адвоката има кола и може той да отиде при нея...!? newsm78

Може тя да не е искала, за да не го види Керим и да вземе да разбере за какво става въпрос  newsm78

# 382
За снимката-мисля,че Керим е разбрал и е ядосан,че не му е казала.

Аз нещо  важно да не съм изпуснала - за коя снимка иде реч...!? #Crazy #Crazy #Crazy

# 383

newsm10 newsm51

# 384
  • Пловдив
Това е тайна среща. В полицията не може да е тайна, с бащата - няма да посмее....
Среща с неизвестното.....
Керим можеше да я закара в полицията, а тя се дърпаше от сутринта....

# 385
 newsm78 newsm78 newsm78

Знаем ли какво си казаха двамата адвокати по телефона? Кадир продиктува нещо на другия и май нищо не каза след това на на Мерием.

newsm78 newsm78

# 386
Това е тайна среща. В полицията не може да е тайна, с бащата - няма да посмее....
Среща с неизвестното.....
Керим можеше да я закара в полициятаjavascript:void(0);, а тя се дърпаше от сутринта....

Мацо , ти знаеш как пали Керим...Помниш ли след побоя как хукна и не го интересуваше нищо...Може адвоката да я е посъветвал да отиде в полицията...!?   Peace Peace Peace

# 387
newsm78 newsm78 newsm78

Знаем ли какво си казаха двамата адвокати по телефона? Кадир продиктува нещо на другия и май нищо не каза след това на на Мерием.

newsm78 newsm78

Погледна си портфейла , мисля , че му свършваха парите ...Мисля , че си продиктува банковата сметка...Този престой не беше планиран ...!?  Чух , че говореше за пари...!? Peace

# 388

Тук в началото на пета серия тегли пари и благодари на колегата си...!?  Peace

http://www.ddizi.com/izle/27478/Fatmagulun-Sucu-Ne-36.-Bolum.htm/5

# 389
  • Пловдив
newsm78 newsm78 newsm78

newsm78 newsm78

Каза му номера на картата . за да му преведе пари, че нямаше и след това дадоха, че тегли от банкомат....

Общи условия

Активация на акаунт