Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 368
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • USA
Lara8 да живак е! Сьомгата е ок за сардините не знам.Мойта каза да не ям суши,хищни риби и дънни.Мисля ,че пъстърва е ок също.Аз лично до сега много не съм яла ,че не понасях миризмата,но сега съм по-добре и мисля да купя да видим пак ли ще напускам къщата като я готвя Laughing
Аз като стрелец нямам против и скорпион,но май не е желателно да подранява толкова Wink мама и брат ми са скорпиончета и са страхотни хора Peace

# 511
*Teddy* аз утре ще ходя в Ниа Мед за БХС. Ти при кого ходи. И моята кръв ще пътува за София.

# 512
Да, за пъстървата и аз четох, че е ок. Може другия път да си взема пъстърва. Аз много обичам сьомга и малко се притеснявам, че ако я ям толкова често може да ми омръзне. И преди готвенето замразявам рибата за поне 72 часа, за всеки случай.

Моите анализи показаха, че не съм изкарала токсопласмосис и трябва много да внимвам. Всичко се готви добре, плодовете и зеленчуците ги мия с оцет преди да ги консумирам. Избягвам да ям по заведения, ако ям си позволявам само пица. Сигурно ще кажете че се престаравам.  Laughing

# 513
Ехеее,браво момичета,оставих ви за 2 седмици и вие толкова много сте изписали,че незнам дали ще успея да ви изчета.Моя мъж си дойде ваканция за 2 седмици и не остана време да седна пред компа.Та сега влизам да ви се похваля.Миналата седмица се записах на ЖК видяхме бебчето,всичко му е наред и е цели 10см. и е доста едро  newsm44.Таткото гледаше с такъв интерес и доки му обясняваше кое какво е имаме си и ръчички и крачета и пръсчета .......и пишле .таткото е много щастлив.Ами това е от мен засега,връщам се да ви дочета....

# 514
Днес бях момичеата при моята доки.... с бебо всичко е наред и дори и се видя нещо между краката му  Mr. Green т.е. момче хадихме на една гледа4ка преди време всичко се сбъдва 1 по 1 забременях преди 23 години, че ще е момче и ,че ще имам раничка на шийката на матката... да точно така днес ми я откриха и сега 1 куп изследвания.... вие имате ли ли сте такав проблем споделете Confused Cry Cry Cry Cry

# 515
Е много стрелци в тази тема и аз съм стрелец родена съм на последния ден на зодията, термина ми е на 7ми декември така че живот и здраве с бебо  сме една зодия   Hug

# 516
Да, за пъстървата и аз четох, че е ок. Може другия път да си взема пъстърва. Аз много обичам сьомга и малко се притеснявам, че ако я ям толкова често може да ми омръзне. И преди готвенето замразявам рибата за поне 72 часа, за всеки случай.

Моите анализи показаха, че не съм изкарала токсопласмосис и трябва много да внимвам. Всичко се готви добре, плодовете и зеленчуците ги мия с оцет преди да ги консумирам. Избягвам да ям по заведения, ако ям си позволявам само пица. Сигурно ще кажете че се престаравам.  Laughing

Не се престараваш, Лара8. Най-добре наистина се пази и не контактувай много-много с котки, да не кажа изобщо. Аз съм изкарала токсоплазмоза - може би защото винаги сме имали куче или котка у дома, а през последните десетина година и двете. За съжаление миналата година кучо почина от старост ( беше на 14 години вече), но котката все още е налице - голяма, чисто бяла, с много много косми, които ръси наляво и надясно и глуха.
Аз също внимавам какво ям, но заради листериозата - преди няколко седмици в Белгия изтеглиха разни сирена от магазините, защото открили тази болест в тях. Тя е опасна за бременни, за останалите не много. Та оттогава не ям никакво тукашно сирене освен ако не е от пастьоризирано мляко. Добре че си имаме български магазин и аз разчитам основно на сиренето.

За рибите съм чувала, че някои не трябва да се ядат, но не си спомням кои точно, тъй като аз и риба е комбинация невъзможна, дори на Никулден.

Аз пък съм Близнаци - може би затова са ми се паднали и Близнаци. hahaha

Специални благодарности за момичето, което ми каза за количките Cosatto и за момичето, което ми каза къде се продават - Радостче, мисля, че ти беше. Ще ходя да ги видя следващата седмица в София.

# 517
tani4ka, и аз съм на 25.11. доста мами стрелци сме се събрали тук, а при нас и таткото е стрелец, а пък баткото овен, така че силно се надявам бебо да се появи според планираната зодия, т.е. да е стрелец (това го казвам, защото баткото го преносих 10 дни и се роди на първия ден от овен, а по план трябваше да е рибок) Simple Smile
за течностите да ви кажа доста е важно да се приемат в достатъчни количества (аз едвам успявам да изпия вечер чак по 2-3 чаши вода, когато вече съм тотално пресъхнала, защото изобщо не ми е вкусна нито пък соковете,  и разчитам главно на супи и плодове). последния път, като бях при доки, тя наблегна на пиенето на течностите, защото неприемането води до куп трудности - виене на свят, контракции и т.н.
това от мен. хубава вечер на вас и на бебоците и хубави резултатите на онези, които са стигнали вече до БХС.

# 518
*Teddy* аз утре ще ходя в Ниа Мед за БХС. Ти при кого ходи.
Ами на мен от много места ми препоръчаха д-р Иван Тодоров - останалите му колеги също много му се доверявали. Можело например всички да казват, че детето е момче, но ако го каже той - край, друго няма да е. И мама с 10-годишния ми брат каза, че наблюдаващият я гинеколог я е пращал при него за някакви неща. Много съм доволна и от прегледа. Обясняваше ми всичко на екрана, дори по едно време за малко включи 3D (предполагам де, не знам каква е разликата с 4D), за да видим бебешока. Не ми каза нищо за пол, защото според него още било рано и не можел да различи в момента. Но аз пък си тая надеждичка, че ако беше момче, все щеше да види нещо от атрибутите (гледам на повечето са успели да ги видят)... Следователно е девойка. Rolling Eyes Praynig Mr. Green
А ти утре като минеш през Ниа Мед, би ли драснала колко ти е излезнало?
Маминки, никоя от вас ли не може да ми каже нищо за размера на тази носна костица колко трябва да е? newsm78 Искам да не го мисля, а така ми е неспокойно. Confused

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 10:16 от *Teddy*

# 519
Теди ако има проблем с носната костица наблюдаващия те специалист ще ти каже.А то май размер няма просто там едно хрущялче или го има или не,но не съм сигурна.

# 520

Аз също внимавам какво ям, но заради листериозата - преди няколко седмици в Белгия изтеглиха разни сирена от магазините, защото открили тази болест в тях. Тя е опасна за бременни, за останалите не много. Та оттогава не ям никакво тукашно сирене освен ако не е от пастьоризирано мляко. Добре че си имаме български магазин и аз разчитам основно на сиренето.

И аз внимавам да ям само млечни продукти от пастьоризирано мляко. За кравето сирене се чудя дали се произвежда от такова мляко. Търсих в интернет информация, но нищо не намерих. Много ще се радвам ако някой ми каже.  

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 12:18 от Lara8

# 521
*Teddy* относно цената общо 80 лв. ми казаха да си приготвя - 40 лв.струват изследванията в София, 10 лв. транспортни разходи и 30 лв. преглед на 4Д. Момичето от регистратурата ме попита при кой от клиниката искам, ама аз като нямам мнение за никой я накарах тя да ми препоръча - при д-р Салджийска ще минавам. Аз също съм чувала добри отзиви за Тодоров и мисля към 20 г.с. и там да отида. За носната костица ще попитам колко трябва да е (дано не забравя де).

# 522
Момичета,аз само да ви пожелая приятен уикенд,че след малко тръгвам към болницата. Ако има нет  Laughing ще пиша от телефона ми. Поне МНОГО се надявам да разбера пола на бебето.Миналия път точно там ми казаха,че баткото е мъж  Mr. Green Лек и усмихнат ден!  Hug

# 523

Леко изкарване в болницата Shadows, стискам палци всичко да е наред Praynig

Хубав ден и много усмивки на всички  Grinning

# 524
  • София
здравейте и от мен отново Simple Smile аз съм утре на лекар и ще видим колко е пораслнал бебо Simple Smile
Искам да ви попитам, някой може ли да ми помогне с правенето на лентичка под профила ? Не мога да се справя, няколко пъти се опитвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт