Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, искам мнението Ви.
Снощи към 9 часа вечерта забелязах на салфетката в тоалетната една тънка кафява жилка. Много късно беше и нямаше как да се обадя на доктора, но и след това вече не се повтори случая. Реших, че днес ще звънна /на 60км. разстояние от кабинета съм/. Днес вече нямам подобни симптоми. Като се замисля вчера и днес ми се пада някъде около датата на цикъла. Та въпросът ми е дали да си изчакам до другата седмица, когато имам час за преглед или трябва веднага да тръгна за среща с доки? Досега не съм имала никакво зацапване и не знам, дали това, което ми се случи снощи се брои за зацапване.

# 631
Добро Утро мили момичета Simple Smile
Нямам търпение да свърши седмицата и да мога да си почина малко.....
Честит Петък!!!
Току що се връщам от преглед и съм много щастлива Party бебо е пораснал вече 5.5см и по размери отговаря да е в края на 12-та седмица.Според ултрасаунда всичко му е наред взеха ми кръв и за теста за Даун и сега ще си чакам 1 седмица.Бебо беше много смешно кръстосал краката като некой пенсионер на седянка.Едвам го избутахме да легне по гръб,че си беше на главата Blush голямо ръчкане му падна. Дадоха ми снимки за цял албум Laughing даже и с кръстосаните крачета.Сега мога да ида на една хубава разходчица в ботаническата градина. Лека нощ на вас и спинкайте спокойно Hug
Много се радвам на такива новинки  Hug  Hug  Hug прегръщам силно всички Ви  Hug   Hug  Hug

# 632

Наистина честит петък!

Дария, на мен ми се случи подобно нещо още в 5г.с. беше 10 вечерта и реших че като една умница ще проследя теча до сутринта. За щастие си останах само с това на тоалетната хартия. Сутринта все пак реших да званна на доки и най спокойно я попитах дали е нормално. Е тя ме понахока, извика ме да ме види, всичко беше ок и ми каза че ако пак ми се случи подобно нещо да сам отидела в патология /което на мен лично ама изобщо не ми допада/, а и ми каза да лежа. Е една вечер след работа лежах Simple Smile

Хубав ден на всички мами!

# 633
Добро утро и от мен мами HugСлед час съм на доки да видим най-накрая беб4о baby_neutral Надявам се всичко да е ок, Praynigдоста съм притеснена за първата ни среща с бебо  Laughing Laughing  Пожелавам на всички ви хубав де   bouquet

# 634
  • София
Момичета, искам мнението Ви.
Снощи към 9 часа вечерта забелязах на салфетката в тоалетната една тънка кафява жилка. Много късно беше и нямаше как да се обадя на доктора, но и след това вече не се повтори случая. Реших, че днес ще звънна /на 60км. разстояние от кабинета съм/. Днес вече нямам подобни симптоми. Като се замисля вчера и днес ми се пада някъде около датата на цикъла. Та въпросът ми е дали да си изчакам до другата седмица, когато имам час за преглед или трябва веднага да тръгна за среща с доки? Досега не съм имала никакво зацапване и не знам, дали това, което ми се случи снощи се брои за зацапване.

Обади се на лекара ти, на мене така започна и около 3-4 дни ме течеше по малко на тоал. хартия. Лекарката ми изписа Утрогестан и сега всичко е ОК Simple Smile Стискаме палци   bouquet

# 635
Здравейте мами, немога да влезна в Facebook, може ли да ми изпратите user и парола

# 636
  • Варна
Здравейте момичета!
Еййй, най- сетне петъка дойде, тази седмица имам чувстото, че работя не 5, а поне 7 дни  Tired .

Дария, обади се на  доки за твое спокойствие. Наблюдавай се, дано е еднократно и да не се тревожиш повече  Praynig
Като отворихте темата за раничките, бяха ми открили преди 2г някъде. Тогава доки беше твърдо за горене, защото беше много голяма. Допитах се до още лекари и всички бяха "за". И така горихме с ток. При прегледи след това съм питала дали си личи по някакъв начин, и всички отговарят отрицателно. Обаче аз все така се притеснявам за евентуалното нормално раждане, дали шийката ще може да се разтегне след тази манимулация.
Ако има мами сред вас, родили нормално след горене, моля ви да споделите!  Hug

Една много полезна статия, ако не сте я чели вече http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_7302_0.html
Ох, да ви се оплача как си изкарвам акъла днес няколко пъти - имаме гигантски хлебарки в офиса и едната е точно в шкафа с хартия до мен, колкото пъти отворя и ми е пред очите  Shocked Докато намеря с какво да я умъртвя и тя вече я няма  Twisted Evil ! И така няколко пъти! Казвайте препарати да ги трепя гадините! Имаше едни много ефикасни кубчета, търся ги тези дни по аптеките, но никъде ги няма. Не мога да работя спокойно, само се оглеждам за черната напаст  #2gunfire

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 10:44 от *Mishela*

# 637

Казват се Хлебомор и ги има в аптеките, но вече изглеждат малко по различно, като сплескани кубчета са. Струват 2-3лева.

# 638
здравейте момичета!  Hug
Днес толкова трудно станах сутринта...зверски ми се спи. Нямам търпение да се прибера вечерта и да си легна.
Снощи ми тече кръв от носа, което е много нетипично за мен.. Някой знае ли за какво е признак? Повече или по-малко течности трябва да пия? Повече или по-малко желязо да приемам. За втори път ми се случва през живота ми като първия път беше около седмица преди да разбера, че съм бременна...

# 639
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_221089534572622 момичета това е групата във ФБ.
Диването направи и скайп група : december.2011
 Hug

# 640
    Не знам дали съм права, но като ходих скоро на зъболекар, за профилактичен преглед, тя ми каза че вероятно венците ми че започнат да кървят, и каза нещо и за капилярите, по лесно се пукали май.

# 641
Аз също правих миналия ден там, но като отида да проверя резултата ми иска Код на пациента и Парола за достъп, а не са ми дали такива,би ли могла да ме насочиш, мерси

И на мен не ми дадоха код.Обясниха ми,че се влиза с личните данни-име,рожд.дата и дата на пробовземането:)

На същата тази страница с кода, но маааааалко по-надолу, има "Алтернативна идентификация" - там се попълват тези данни, за които говорите. Simple Smile

# 642
като отворя линка влизам в собственият си профил  newsm78

# 643
  • Варна
като отворя линка влизам в собственият си профил  newsm78

И при мен така. Аз друго се чудя - нали ще се види от приятелите ми, че се присъединявам към група еди коя си  Confused

# 644

Ох, да ви се оплача как си изкарвам акъла днес няколко пъти - имаме гигантски хлебарки в офиса и едната е точно в шкафа с хартия до мен, колкото пъти отворя и ми е пред очите  Shocked Докато намеря с какво да я умъртвя и тя вече я няма  Twisted Evil ! И така няколко пъти! Казвайте препарати да ги трепя гадините! Имаше едни много ефикасни кубчета, търся ги тези дни по аптеките, но никъде ги няма. Не мога да работя спокойно, само се оглеждам за черната напаст  #2gunfire

олее не си сама МИШЕЛА аз вчера влизам в кухнята и посягам към скаричката да правя принцеси и хоп изкочи малка мишка , а капана стои вече 3 дена... тая сутрин пускам пералня бъркам в торбата с прах и к'воо да видя вътре малко ГУЩЕРЧЕ... направооо ужассс и не разбирам от къде идвате тея гадини Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт