Че той всяка свободна минута ли иска да бръмка....?
Няколко пъти в седмицата не му ли стигат?
Краси, то свободното ни време и на двамата е събота и неделя, вечерите не става да ходи да кара - тъмно, на фарове, няма тръпка явно

Е за да бъда съвсем честна, наистина в последно време не му остава много време за удоволствия, все има нещо да се прави, щото и сме в постоянен несвършващ ремонт, та го разбирам, че иска малко да се поразсее, ама това не пречи да ми е скапано като духне някъде за цял ден.
Сомбре, да ти кажа най - ме е страх, че ще почна да се радвам като го няма, а не като си е тук, за мен това значи, че вече не ми е хубаво да сме заедно. Как да се радвам на това, че мъжът ми го няма

И не толкова заради това, че съм сама ми е криво, а че не сме някъде заедно тримата с детето. Ей тогава ми е най - добре.
Например ходи миналата седмица с един негов приятел до Дряново, отишли с моторите, пили кафе и хапнали там и се върнаха. Той си изкара добре, разтовари и т.н. аз с детето насам насам, не че толкова съм скучала, но друго щеше да е ако бяхме отишли до Дряново да се разходим тримата, до манастира примерно, ще си вземем нещо за хапване, ще седнем на някоя полянка да помързелуваме, ще потичаме с детето да поиграем и ще се приберем, ей тъй, това за мен е хубаво прекарване. Другото е живеене на отделни животи сякаш

Но така е когато имаме различна представа за приятно прекарване, той си представя да отиде сам някъде или с приятел, аз трима ни заедно с детето виждам в картинката.
Рая, моя като си донесе "нещо", сам си се разправя с въпросното нещо, аз изобщо не се слагам