Въпрос за мъжкото свободно време и хобито

• 12 711
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Я, сега пък излезе, че само мъжете имали фантазия. Я ми дайте на мен свободно време, пък с колко неща мога да го запълвам ... бедна ви е фантазията.  Laughing

Душа...Бедна ти е фантазията колко ми е богато въобръжението Party Party

# 106
  • Насред хаоса
Я, сега пък излезе, че само мъжете имали фантазия. Я ми дайте на мен свободно време, пък с колко неща мога да го запълвам ... бедна ви е фантазията.  Laughing

Душа...Бедна ти е фантазията колко ми е богато въобръжението Party Party
Така де, така! Ама не само твойто.  Party

# 107
Абе къде ги намирате тия жени... тия мъже... Честно все едно вицове си разказвате! Все още не мога да преценя колко е майтап, колко е лаф да става, преувеличение, и колко е истина. Като чета в такива теми си викам, на вас ни жена да съм ви, ни мъж  Laughing

# 108
Абе къде ги намирате тия жени... тия мъже... Честно все едно вицове си разказвате! Все още не мога да преценя колко е майтап, колко е лаф да става, преувеличение, и колко е истина. Като чета в такива теми си викам, на вас ни жена да съм ви, ни мъж  Laughing

Така и така си се отбила, я кажи сега ти кво мислиш по тая тема, че не е ясно всъщност. Тъкмо ще обсъдим кое майтап и кое лаф.  ribolov  Simple Smile

# 109
Добре e и жената и мъжът да имат хобита. АКо са различни не е проблем. А ако се пректикуват по едно и също време е перфектно. Няма ощетени.

# 110
  • Бургас
Най-добре и двамата да имат хобита- еднакви или различни нЕма значение, но да ги практикуват поотделно... ако е по едно и също време вече става супер, но малко като научна фантастика звучи  Mr. Green

# 111
Тогава ще си стискате чувствата и ще се съобразявате с хобитата на половинките. За да не е фантастично  Wink

# 112
  • Насред хаоса
Най-добре и двамата да имат хобита- еднакви или различни нЕма значение, но да ги практикуват поотделно...  Mr. Green
Мдааа. Нема начин аз например да се забия в локвите с пръчка в ръка, докато мога през това време да потроша някой лев на спокойствие ...  Mr. Green

# 113
Добре e и жената и мъжът да имат хобита. АКо са различни не е проблем. А ако се пректикуват по едно и също време е перфектно. Няма ощетени.
Няма ощетени, когато няма деца, а какво става когато има деца? Авторката на темата за това пита, а не по принцип Simple Smile

Ред.
Ох сега прочетох авторката... нещо съм се объркала кой точно е започнал темата Simple Smile
Извинете ме Simple Smile

# 114
....

Аре сеа...ще късаме ризи ли? Ай аман от мелодрами... За всичко си има начини. Ако става - взимаш го с теб.Тъкмо може да му хареса и малкото да се запали. Ако не - сега са модерни времена, има бол клубчета,бавачки али бали. Па ако треа некой път ще се редувате bowuu

...

Не става да вземам детето с мен, мъжът ми също не може да го взема с него /мотори и лов - не стават за бебета/. Пари за детегледачка няма. Остава баба или редуване.
Ма нали ти си тоя дето се оплаква, че като дете бил заточван при баба, та затуй питам как да се осъществи тая работа  newsm78
Редуването хубаво, ама той мрънка като е слънчево, а не може да побръмчи с мотора.
Затова аз съм недоволна.
То ако беше - днес аз ще се разходя, ти стой с детето, утре ти излез - аз ще се занимавам, щеше да е песен, ма не е така.
Иначе то на теория лесно.
Па и авторката гледам не се оплаква, че човекът ИМА хоби, а че много време го упражнява хобито.
Чакам чавето да порасне и да тръгна на лов и рокерски с баща си.

# 115
...Проблема е в егоизма, проблема е, че ако те скучаят и им е тъпо, не искат ти да се забавляваш. Сам си отговорих.  Laughing

Тъй си е за мен. Аз скучая и ми е тъпо и ме е яд, че той сега се забавлява някъде.
Завист, не е егоизъм.
Той е егоиста, щото ме е оставил да скучая, вместо да ме забавлява.  Mr. Green

# 116
Ох, болна тема  Sad
Ловът още не е свършил...риболовът се откривал  #2gunfire

# 117
  • Насред хаоса
Ох, болна тема  Sad
Joy Абе вместо да се радвате, че ще е някъде далече от вас да се забавлява с неговите си работи и да използвате това време за себе си, се вайкате тука ...

# 118
Цитат
Редуването хубаво, ама той мрънка като е слънчево, а не може да побръмчи с мотора.

Че той всяка свободна минута ли иска да бръмка....?

Няколко пъти в седмицата не му ли стигат?

Цитат
Няма ощетени, когато няма деца, а какво става когато има деца?
Децата ,с тати -да развиват и те хобито си!    Laughing

# 119
Ох, болна тема  Sad
Joy Абе вместо да се радвате, че ще е някъде далече от вас да се забавлява с неговите си работи и да използвате това време за себе си, се вайкате тука ...

Не бе, не го ща до мен всяка минута, но в уикендите, когато го излъжа да не ходи на лов, ходим някъде с децата, или с приятели, с нощувка, шопинг , ами по- интересно ми е  Peace Да не говорим как мразя ако донесе нещо....

Общи условия

Активация на акаунт