Въпрос за мъжкото свободно време и хобито

• 12 719
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
.....
Да не говорим че аз като чаве тва ми беше най-омразното. Заточат ме за два месеца на майната си и забраат да ме земат... Sick Sick Sick

Еми хубоу де, как тогава хем мъжът да си ходи да си гледа хобито, хем жената да ходи да си гледа хобито, пък детето да не го оставят при бабата  newsm78
Или татковците могат да имат хобита, които деца не включват, пък майките така да си разпределят нещата, че хобито й да се съвместява с детето, хм  Thinking
Или майките хич нямат право на хобита  Crazy

# 91
Ако тия хобита са наистина толкова дълбоко вкоренени, аз пък се чудя - не мислихте ли за това кат се взимахте?  newsm78 Не се ли поопознахте първо да видите що за човек ви е отсреща, колко е отговорен, какви са му приоритетите и хобитата, дали ще намерите общ език и ще можете да се разбирате по такива въпроси?
....

Аха, мислила съм, само че тогаз той си запалва мотора, аз се мятам отзад и отиваме на палатка за 4-5 дни ей тъй на морето  Laughing
Сега с детето сме малко множко и не се събираме на мотора  Wink
Ама татко му си джитка, пък майка му тъпее вкъщи, щото и аз като Девиатора не съм по оставянето у баби и т.н.
Признавам, че е моя грешка, че не говорихме как ще я правим с моторджийството като се роди чавето, явно той си е направил сметката, че на него нищо не му пречи и пак ще си бръмчи насам натам. Ма мен е забравил да ме светне за бъдещите си планове  Mr. Green

# 92
Питам:нужно ли е свободното време на съпруга да бъде обсебено и заето от хобито,за да се чувства той пълноценен мъж?И по-точно как да подходя при тази ситуация?Хобито е риболов и на мен ми е много трудно като съпруга на такъв WhistlingМъжкото мнение също е ценно,защото на мен вече ми е трудно да градя емпатични отношения Peace

Мен ме изумява това, че една жена не може да превърне в страхотен ден за себе си риболовното  хоби на мъжа си. Давам ти следният съвет - изстудяваш бутилка бяло вино от предния ден (даже две), приготвяш храна  за себе си (тъй като мъжа съм сигурен, че е приготвил хладилната чанта с провизиите си) . Сваляш песни на телефона да си имаш. Намираш подходящ стол (сгъваем), хавлия, бански, няколко списания и задължително два презерватива (ако категорично рибата не пипа). Този багаж го товариш само ако има място, ако няма сама си решаваш кое да отпадне (без виното и кондомите). Като стигнеш язовира започваш да се забавляваш. Мъжа ти ще трябва, обаче, да жертва една пръчка. Започваш да ловиш и да си пийкаш леко, но никога, абсолютно никога няма да казваш дали кълве на останалите въдици. Къцаш си само с твоята въдица. Нали се сещаш ко стаа, ако кажеш:- кълве,-а мъжа ти трепне от напрежението и не извади нищо. Единствено споменаваш "наздраве за да тръгне", защото ако не кълве, само това изречение има смисъл сред природата. Мъжа ти, ако е пич, ще ти слага червеите и зарежда въдицата, ако спазваш това поведение. И така....ще видиш, че риболова е приятна работа дори и за жена. Пробвай един път и пиши. Mr. Green

# 93

Мен ме изумява това, че една жена не може да превърне в страхотен ден за себе си риболовното  хоби на мъжа си...

А мен ме изумява как за един човек страхотен ден може да значи да иде и да убива нещо.
Но хората са различни, така че нека не се чудим един на друг.

Освен това почивните дни са и за да се наспи човек, ако ще ставам по-рано, отколкото за работа, отиде "зареждането" за следващата седмица, особено както предната нощ обикновено сме пили до 3 ч.  Crazy

# 94
Това е много долно.Искаш някой друг да убива, а ти, когато е сготвено  chef  да си "затвориш очите" за  #2gunfire убийствата и да хапваш от рибните или другите животински деликатеси, добити на лов например. Кажи, че си вегетарианка и ще те разбера  Simple Smile

# 95
Нямам голям избор вкъщи, защото и детето, и мъжът ми са месоядни.
Ако от мен зависи, никога няма да купя, не обичам месо.

Но дори за хората, които обичат - има разлика дали убиваш, за да се нахраниш или убиваш за удоволствие. Да се загубиш в гората и да да изядеш нещо, за да оцелееш е едно, а да убиваш за хоби - друго. По магазините има достатъчно убити животни, пренаситено е, не е необходимо още да се убива.
Така че не ме убеждавай, че се прави за оцеляване, смешно е.

Но да не се отклоняваме от темата.
Хоби, което води до недоспиване, нещо не ми се връзва с отмора, а детето пък съвсем няма да си вдигна рано. Ако хобито е с нормално ставане, няма против. Като се приберем - лягам и почивам, готвене, пране, чистене - не ме интересуват  Peace

# 96
...
Мен ме изумява това, че една жена не може да превърне в страхотен ден за себе си риболовното  хоби на мъжа си. ....

Ами то хубаво си го написал, ама това при условие, че той е склонен да вземе жена си със себе си, и ако са само двамата.
Сега си представи, че той под ходене за риба има предвид да се съберат 5-6 мъже приятели с една каса бира и повече, с мезета, палатки и да отидат да се напиват за 2 дена някъде по реките.
Без жени или поне не техните.
И тя с нейното столче и масажно масълце как се вписва  Crazy
Това, дето си го написал е приятна разходка тип пикник на семейството без децата  Wink На такива хобита отивам и аз всекидневно даже, но нали се сещаш, че проблемът е когато господин Голямото хоби отива да си Хобира САМ, далече от жена си и детето/ децата.

# 97
Тя да му се натресе един път, пък може да му хареса да хобира с нея.

# 98

Мен ме изумява това, че една жена не може да превърне в страхотен ден за себе си риболовното  хоби на мъжа си...
А мен ме изумява как за един човек страхотен ден може да значи да иде и да убива нещо.

Спокойно,има мъже,дето хвърлят рибата обратно.    Peace
МОят мъж е от тях...

Цитат
Хоби, което води до недоспиване, нещо не ми се връзва с отмора...
Затова ние ходим поне за два дни.Първия ден се наспиваме,и тръгваме.
На втория ден мъжа става рано-рано и отива да лови рибата....пък ние с децата си доспиваме.
Като се наспим ,отиваме на пикника....

Абе,като искаш да се получи,начини много всички да са доволни.
Ама напоследък нещо не ми се търчи по поляните,та си ходи сам ...е ,с детето понякога.

# 99
Ако сте хитри мадами - трябва да поощрявате хобитата на по-глупавите си половинки. Инак поумняват.

Факт. Wink

# 100
.....
Да не говорим че аз като чаве тва ми беше най-омразното. Заточат ме за два месеца на майната си и забраат да ме земат... Sick Sick Sick

Еми хубоу де, как тогава хем мъжът да си ходи да си гледа хобито, хем жената да ходи да си гледа хобито, пък детето да не го оставят при бабата  newsm78
Или татковците могат да имат хобита, които деца не включват, пък майките така да си разпределят нещата, че хобито й да се съвместява с детето, хм  Thinking
Или майките хич нямат право на хобита  Crazy

Аре сеа...ще късаме ризи ли? Ай аман от мелодрами... За всичко си има начини. Ако става - взимаш го с теб.Тъкмо може да му хареса и малкото да се запали. Ако не - сега са модерни времена, има бол клубчета,бавачки али бали. Па ако треа некой път ще се редувате bowuu

Ивчо...тва за превръщането е един красив блян,нереализируем сън. Прекалено добре звучи за да е истина...Нали за да го направи треа да мисли като нас, бе приятелю, а тва вече е дори и леко притеснително. Да не говорим че треа да положи усилия и фантазия, нещо което на повечето модерни не им се отдава. newsm78

# 101
За мъжете, женските хобита не са проблем. Що така Thinking Мойта ходи на английски три пъти в седмицата , от 17.00 до 21.00, и обича всяка неделя да ходи с малкия из моловете или с някоя приятелка да си купят некви работи за себе си или за вкъщи, да пият кафе и др. Как не ми залипсва тя в тези недели или дни от 17 до 21 и да съм се тръшнал да се оплаквам. Сигурно, защото имам фантазия, както казваш ти, да измисля, какво интересно да правя, я мачле с приятели, я на язовира, я из горите. Проблема е в егоизма, проблема е, че ако те скучаят и им е тъпо, не искат ти да се забавляваш. Сам си отговорих.  Laughing

# 102
За мъжете, женските хобита не са проблем. Що така Thinking Мойта ходи на английски три пъти в седмицата , от 17.00 до 21.00, и обича всяка неделя да ходи с малкия из моловете или с някоя приятелка да си купят некви работи за себе си или за вкъщи, да пият кафе и др. Как не ми залипсва тя в тези недели или дни от 17 до 21 и да съм се тръшнал да се оплаквам. Сигурно, защото имам фантазия, както казваш ти, да измисля, какво интересно да правя, я мачле с приятели, я на язовира, я из горите. Проблема е в егоизма, проблема е, че ако те скучаят и им е тъпо, не искат ти да се забавляваш. Сам си отговорих.  Laughing

Точно казано...но явно им е къса паметта, както писаха и по медиите...та забравят и нашите саможертви в опит да им задоволим капризите и прищевките....но пък хобито се оказва проблем!!!!  Wink

# 103
  • Насред хаоса
Я, сега пък излезе, че само мъжете имали фантазия. Я ми дайте на мен свободно време, пък с колко неща мога да го запълвам ... бедна ви е фантазията.  Laughing

# 104
Както казва моя съквартирант "90% от българските мъже правят така че жените им да са доволни на 100%, а те въздишат и помнят другите 10..." Thinking

Общи условия

Активация на акаунт