Тема Незабравима 201

• 31 892
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
И нещо от мен, отново като интерпретиране на текст от песен. Ще познаете песента.

Ний в жертва паднахме на турски сериал, /Незабравима/
със сълзи на очите, с безсъние в нощта/сряда/
А бяхме щастливи през първи сезон,
но вторият отне ни едничкия купон.
Ний вечно ще помним ревливата Еда
и наш Хубавелко изпадащ все в беда.

Точно в 10.  smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 331
Търсих но не можах да намеря какъв е рейтинга след снощната серия.Някой може ли да го  постне? Praynig

# 332
Добро утро! След снощната бозичка, която гледах заради Едичка, ми хрумна едно стихче.

Бърлога

Харун нарамила Мецана
Пътя за гората хвана
Отзаде им реве Едичка
Глупавата й сестричка

Стигна Меца свойта дупка
На Еда пък ревна „Чупка!”
Харун в бърлогата завира
Едвам го целия побира

С лапа го погалва нежно
Тук е мястото надеждно
Па до него си поляга
Със синджир ръка му стяга

Вой се носи из гората
Търси си Бату момата,
дето бебе ще му ражда,
а сега не се обажда

Но Мецана не се дава
От леглото тя не става
Зимен сън с Харун ще спи
Мече напролет ще роди

Председателю , сташно стихче , и като го четох , реших да направя едно скромно продължение.

Изповед на мецана

Днес е ден чудесен,
влязох в гората с песен,
хитра съм си аз мецана,
за мене нямало забрана,

от пет години на Харун се точа,
но ето дойде време да му скоча,
за мераци пошли аз да се наточа,
че като го пипна , цял ще го разточа,

хванала съм го тоз красавец в капана,
сега се моля непорочно да захвана,
само дето не съм Дева Мария,
а смотана кифла и скумрия ,

какво да направя тоя мъж да ме иска,
а не като ме види  зъби да стиска,
с вериги ще го държа докато поиска,
мечото ми тяло да натиска ,

ако и тъй вече не стане ,
борба голяма ще настане,
с мечата лапа ще го удуша ,
или с кърпа ще го задуша,

От бърлогата не го пускам,
предпочитам аз го хрускам,
 на сестра си Еда не го връщам ,
и цяла  зима ще си го прегръщам.

Кесара , БГаньо  bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

# 333
Страхотни стихотворения!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 334
Мелда вчера ми намирисваше през компа  Laughing Mr. Green
Поне се преоблече като легна до Харун,. иначе човека нямаше да се събуди една седмица  Mr. Green
Прочетох коментари, как инспектора е намерил Еда, явно му се е обадила да разбере дали е истина, това което казва Бату и тогава той отива при нея да й каже. Peace
Аз не се учудвам,че Еда не уби Бату, тя не е такава, плюс това трябва ли да ходи в затвора, заради помяр, кой ще й гледа детето после? Tired
Очаквате смелост от нея, която дори Харун няма  Shocked Той нали е героят  Mr. Green
Сънят беше много готин Crazy

# 335
Поне се преоблече като легна до Харун,. иначе човека нямаше да се събуди една седмица  Mr. Green
Той и Харун беше вече облечен,сигурно тя го е обличала... hahaha hahaha ooooh! ooooh!

# 336
# 337
Здравейте момичета,
като ме е гепила една гнойна ангина в тези горещини.... #Cussing out #Cussing out , вече трети ден едва ставам от леглото.!!Чичо доктор ми бочка инжекции hahaha hahaha hahaha
Въпреки всичко сега прегледах вашите комен smile3525 newsm51 smile3525тари за снощния епизод и мисля да си го пусна!!
Благодаря на Рекси за разясненията и преводите!

# 338
  • София
Еда с пистолет в ръка не застреля Бату, който отвлече дъщеря й и я подложи на нечуван тормоз и който тя си мисли, че е убил Харун /Мелдището го спаси, колкото и да не искам да го признаия два пъти, но пък и допринесе за безумията на Бату/ и такъв човек тя не го застреля. Добиче да беше, щеше да изпита някакъв гняв, хайде да не е гняв, някакви наченки на разум. Толкова е първосигнална Еда !
Добър ден  Hug
Не мога да разбера този гняв към Еда,затова че не убила Бату  newsm78 newsm78 newsm78 постъпи си съвсем нормално,пистолета беше просто ответна реакция.Защо да убива Бату и после да лежи по затворите за такъв човек,а какво ще стане с детето й  #Crazy #Crazy #Crazy Нито Еда,нито Харун са такива бесмилостни същества,които ще убиват наред,както го прави Кенан,нито ще причинявам страдание на някой само за да постигнат целите си.Колкото и да мрази Бату Еда беше объркана от думите му,че Харун е жив,след шока от смъртта му,въпреки всичко той й съобщи най-хубавата новина,докато сестра й  уж спасявайки Харун си правеше тънките сметчици  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
В сериите напоследък има доста гафове,но не можем да съдим героите за реакциите им.В напрегнати моменти никога не се знае човек как би отреагирал на случващото му се.Лесно е да си стоим на диванчето и да съдим,но когато дадена беда ни се стовари на главата не се знае колко безумно бихме постъпили  Peace

# 339
Еда с пистолет в ръка не застреля Бату, който отвлече дъщеря й и я подложи на нечуван тормоз и който тя си мисли, че е убил Харун /Мелдището го спаси, колкото и да не искам да го признаия два пъти, но пък и допринесе за безумията на Бату/ и такъв човек тя не го застреля. Добиче да беше, щеше да изпита някакъв гняв, хайде да не е гняв, някакви наченки на разум. Толкова е първосигнална Еда !
Добър ден  Hug
Не мога да разбера този гняв към Еда,затова че не убила Бату  newsm78 newsm78 newsm78 постъпи си съвсем нормално,пистолета беше просто ответна реакция.Защо да убива Бату и после да лежи по затворите за такъв човек,а какво ще стане с детето й  #Crazy #Crazy #Crazy Нито Еда,нито Харун са такива бесмилостни същества,които ще убиват наред,както го прави Кенан,нито ще причинявам страдание на някой само за да постигнат целите си.Колкото и да мрази Бату Еда беше объркана от думите му,че Харун е жив,след шока от смъртта му,въпреки всичко той й съобщи най-хубавата новина,докато сестра й  уж спасявайки Харун си правеше тънките сметчици  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
В сериите напоследък има доста гафове,но не можем да съдим героите за реакциите им.В напрегнати моменти никога не се знае човек как би отреагирал на случващото му се.Лесно е да си стоим на диванчето и да съдим,но когато дадена беда ни се стовари на главата не се знае колко безумно бихме постъпили  Peace

Рекси , напълно съм съгласна с теб .  newsm10
Странни ми бяха и реакциите снощи на сълзите на Еда  newsm78.Вярно ,че тя плаче през по -голямата част на филма , но в такъв тежък момент ,беше най -логично да плаче. Какво можеше да направи  Thinking след като мислеше , че изгубила любимия си.

# 340
  • София
Изтрих снощния превод и го публикувам пак,че от умора бях объркала 2 израза  ooooh!

Еда-Харун(телефонния разговор)
Е-къде си ти?
Х-Еда
Е-Харун,ти  си
Х-любов моя
Е-скъпи,жив си.
Х-заради теб живея.
Е-не мога да повярвам.Не мога да повярвам че говоря с теб.Как си?
Х-добре съм.......Плачеш ли?
Е-да,но този път е от щастие.Върна се.
Х-много съм щастлив...Ямур?
Е-чака баща си,единствен мой.Без теб изобщо не е щастлива
Х-липсваш ми.
Е-и ти на мен,на Ямур също много й липсваш,любими.Къде си?Веднага ще дойда.
Х-д-р Нешат...
Е-добре,разбрах…не се преуморявай,недей...Обичам те Харун,повече от всичко те обичам.
Х- и аз теб...Обичам те.
Е-чакай ме,става ли?
Х-бързо ела
Е-веднага идвам,любов моя,идвам

# 341
Прочетох коментари, как инспектора е намерил Еда, явно му се е обадила да разбере дали е истина, това което казва Бату и тогава той отива при нея да й каже. Peace
Аз не се учудвам,че Еда не уби Бату, тя не е такава, плюс това трябва ли да ходи в затвора, заради помяр, кой ще й гледа детето после? Tired
Очаквате смелост от нея, която дори Харун няма  Shocked Той нали е героят  Mr. Green
Сънят беше много готин Crazy

Мале, мале! Слова не ми останаха. То полицията им затова е на тоя хал сигурно. Инспекторът лично обикаля крайбрежието да съобщава добрите новини на потърпевшите от престъпници, вместо да вземе да излови последните. Е те на това му се вика ефективност!

# 342
Въпросният "безпрецедентен" финал - да не се окаже накрая едно голямо нищо newsm78

Рекси, благодаря за преводите  Flowers Bouquet   Много миличко котенце-стоя и го гледам с минути  smile3537

# 343
# 344
Изтрих снощния превод и го публикувам пак,че от умора бях объркала 2 израза  ooooh!

Еда-Харун(телефонния разговор)
Е-къде си ти?
Х-Еда
Е-Харун,ти  си
Х-любов моя
Е-скъпи,жив си.
Х-заради теб живея.
Е-не мога да повярвам.Не мога да повярвам че говоря с теб.Как си?
Х-добре съм.......Плачеш ли?
Е-да,но този път е от щастие.Върна се.
Х-много съм щастлив...Ямур?
Е-чака баща си,единствен мой.Без теб изобщо не е щастлива
Х-липсваш ми.
Е-и ти на мен,на Ямур също много й липсваш,любими.Къде си?Веднага ще дойда.
Х-д-р Нешат...
Е-добре,разбрах…не се преуморявай,недей...Обичам те Харун,повече от всичко те обичам.
Х- и аз теб...Обичам те.
Е-чакай ме,става ли?
Х-бързо ела
Е-веднага идвам,любов моя,идвам

Благодаря ти, Рекси...  bouquet  bouquet  bouquet
Реших да остана на коментарите ви от снощи и откъсачните преводи от серията...На този етап не буди любопитството ми да я гледам, а и разочарованието на повечето от вас  е достатъчно красноречиво. Да се надяваме на един по-добър 86 епизод... Peace

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 13:56 от moxito

Общи условия

Активация на акаунт