Тема Незабравима 201

• 31 885
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  txtloves                        

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves              

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 316

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  txtloves                        

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves              

Розичкееее #Crazy #Crazy #Shocked newsm03 newsm03 newsm09 newsm09 newsm57 newsm57 newsm57 #Silly #Silly #Silly
Страхотни гифчета   love001 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 317
  • Варна
За мен това беше вместо сън. Ще се радвам, ако го приемете като пожелание за ден, изпълнен с надежда и любов.

UNUTULMAZ 85 - Sensizlik - Candan Erçetin - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 85 - Без теб - Джандан Ерчетин - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/qc4eAoIw9fg

Ти си луда,колкото си искаш!!!
 Ала съня ти е повече от прекрасен! Думи нямам - толкова нежност, тъга и любов . Поезия в картина и музика .
     Роси, това е вторият ти най-висок връх! Превзела си го на един дъх!   bouquet  bouquet  bouquet

# 318
Рекси,благодаря за преводите и поясненията .  bouquet  bouquet
Серията беше направо комична.Е толкова гафове и недомислици накуп не бях гледала.Много ми е интересно какъв ли ще е рейтинга след тази серия?Дано най-после да разберат,че и 1000 режисьори да сменят докато не сменят сценаристите  няма полза.
На Мелда  явно девиза и е"с нахалство към прогрес".Е ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА.Гониш го,пъдиш го ,а то ЙОК няма да си ходя.
[/quot

Здравейте и от мен. Стана тя каквато стана. За Мелда имам категорично мнение и вчера се опитах да го споделя. Тя така е възпитана, че се смята винаги за права. Тя няма никога да се промени.
Сама прави живота си нещастен. Заблудата е ужасно нещо. Някой път такава заблуда, свързана с надежда  за реванш остава за цял живот.  Познавам такава жена. Унищожи всичко около себе си за една химерна любов с мъжа на сестра си, защото винаги смяташе, че тя по заслужава да го има, а не сестра й.

# 319
Рекси,благодаря за преводите и поясненията .  bouquet  bouquet
Серията беше направо комична.Е толкова гафове и недомислици накуп не бях гледала.Много ми е интересно какъв ли ще е рейтинга след тази серия?Дано най-после да разберат,че и 1000 режисьори да сменят докато не сменят сценаристите  няма полза.
На Мелда  явно девиза и е"с нахалство към прогрес".Е ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА.Гониш го,пъдиш го ,а то ЙОК няма да си ходя.
[/quot

Здравейте и от мен. Стана тя каквато стана. За Мелда имам категорично мнение и вчера се опитах да го споделя. Тя така е възпитана, че се смята винаги за права. Тя няма никога да се промени.
Сама прави живота си нещастен. Заблудата е ужасно нещо. Някой път такава заблуда, свързана с надежда  за реванш остава за цял живот.  Познавам такава жена. Унищожи всичко около себе си за една химерна любов с мъжа на сестра си, защото винаги смяташе, че тя по заслужава да го има, а не сестра й.

Нещо обърках в публикуването на предишния си пост. Моля да ми простите. Нали съм новак.

# 320
Розичке , с тези красоти станах така  #Shocked #Shocked  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотни са !      bouquet bouquet  bouquet

# 321
Добро утро! След снощната бозичка, която гледах заради Едичка, ми хрумна едно стихче.

Бърлога

Харун нарамила Мецана
Пътя за гората хвана
Отзаде им реве Едичка
Глупавата й сестричка

Стигна Меца свойта дупка
На Еда пък ревна „Чупка!”
Харун в бърлогата завира
Едвам го целия побира

С лапа го погалва нежно
Тук е мястото надеждно
Па до него си поляга
Със синджир ръка му стяга

Вой се носи из гората
Търси си Бату момата,
дето бебе ще му ражда,
а сега не се обажда

Но Мецана не се дава
От леглото тя не става
Зимен сън с Харун ще спи
Мече напролет ще роди

# 322
Пак си мисля за снощната простотия.... Възможно ли е Бату да се разхожда , където си иска ? Полицията не охранява нито болницата, нито дома на Харун и на Тюркян, където със сигурност Бату би обикалял. Еда с пистолет в ръка не застреля Бату, който отвлече дъщеря й и я подложи на нечуван тормоз и който тя си мисли, че е убил Харун /Мелдището го спаси, колкото и да не искам да го признаия два пъти, но пък и допринесе за безумията на Бату/ и такъв човек тя не го застреля. Добиче да беше, щеше да изпита някакъв гняв, хайде да не е гняв, някакви наченки на разум. Толкова е първосигнална Еда ! Арас и обяснява, че е опасно да отиде при Харун, защото Бату е по стъпките му, тя само едно си знае, че нищо няма да я спре !  Ако Еда беше убила Бату, това щеше да е израстване за нея, да различава злото и да го унищожава. А тя пак безпомощна ревла, ей, как не им писна бе толкова серии я гледаме ревяща.... Ако беше мъничко разум проявила как да стигне при Харун, без да го излага на опасност, но няма такова нещо.
От първата серия до последната - ревла и подвластна или на глупавите си решения или на емоциите си.
Извинявайте, ама много съм бясна за загубеното време снощи.
Как могат така да принизят филма и актьорите ?!
Ако някой намине през турските форуми, интересно ми е какво пишат там.

Благодарност на рекси за преводите.
Роси, не съм видяла клиповете ти, сигурно са прекрасни, но след снощи просто нямам желание. Обидно ми е, когато така правят на маймуни зрителите си.

Приятен и ползотворен ден на всички ви !

# 323
И още нещо за последно...

Какво пречеше един такъв сценарий. Еда усеща присъствието на Харун, разпознава го, разбира, че е жив, но изиграва чудесно сцената със скръбта, след което има една цел - да заведе Харун на място, където ще е в безопасност от Бату. И тя да беше тази, която го спасява. Също така - примамва Бату на среща и го предава на полицията или тя самата го застрелва.
Ето такава Еда би ми харесала. Чувствена , но също така и разумна, смела, борбена.
Толкова мъка и донесе животът, най-близките й, защо да не стигне до такова израстване!
А тя безпомощна ревла, която Харун ще си отглежда като второто дете в семейството.
Не пречи много да я обича и такава или именно такава, говорили сме го,  Heart Eyes, но все пак поне грам развитие да бяха показали в Еда.

# 324
И още нещо за последно...

Какво пречеше един такъв сценарий. Еда усеща присъствието на Харун, разпознава го, разбира, че е жив, но изиграва чудесно сцената със скръбта, след което има една цел - да заведе Харун на място, където ще е в безопасност от Бату. И тя да беше тази, която го спасява. Също така - примамва Бату на среща и го предава на полицията или тя самата го застрелва.
Ето такава Еда би ми харесала. Чувствена , но също така и разумна, смела, борбена.
Толкова мъка и донесе животът, най-близките й, защо да не стигне до такова израстване!
А тя безпомощна ревла, която Харун ще си отглежда като второто дете в семейството.
Не пречи много да я обича и такава или именно такава, говорили сме го,  Heart Eyes, но все пак поне грам развитие да бяха показали в Еда.

Само една поправка от мен - не се знае кое поред дете в семейството ще е. Засега второ, но май е на път да стане трето. Ами какво да правим сега - Еда просто не е такъв човек, както обича да казва жена ми за себе си, когато трябва да измие примерно чиниите или да сготви нещо.

# 325
  • Варна
Добро утро! След снощната бозичка, която гледах заради Едичка, ми хрумна едно стихче.

Бърлога

Харун нарамила Мецана
Пътя за гората хвана
Отзаде им реве Едичка
Глупавата й сестричка

Стигна Меца свойта дупка
Харун в бърлогата завира
Едвам го целия побира

С лапа го погалва нежно
Тук е мястото надеждно
Па до него си поляга

Вой се носи из гората
Търси си Бату момата,
дето бебе ще му ражда,
а сега не се обажда

Но Мецана не се дава
От леглото тя не става
Зимен сън с Харун ще спи
Мече напролет ще роди

Председателю , сташно стихче , и като го четох , реших да направя едно скромно продължение.

Изповед на мецана

Днес е ден чудесен,
влязох в гората с песен,
хитра съм си аз мецана,
за мене нямало забрана,

от пет години на Харун се точа,
но ето дойде време да му скоча,
за мераци пошли аз да се наточа,
че като го пипна , цял ще го разточа,

хванала съм го тоз красавец в капана,
сега се моля непорочно да захвана,
само дето не съм Дева Мария,
а смотана кифла и скумрия ,

какво да направя тоя мъж да ме иска,
а не като ме види  зъби да стиска,
с вериги ще го държа докато поиска,
мечото ми тяло да натиска ,

ако и тъй вече не стане ,
борба голяма ще настане,
с мечата лапа ще го удуша ,
или с кърпа ще го задуша,

От бърлогата не го пускам,
предпочитам аз го хрускам,
 на сестра си Еда не го връщам ,
и цяла  зима ще си го прегръщам.

# 326
И нещо от мен, отново като интерпретиране на текст от песен. Ще познаете песента.

Ний в жертва паднахме на турски сериал, /Незабравима/
със сълзи на очите, с безсъние в нощта/сряда/
А бяхме щастливи през първи сезон,
но вторият отне ни едничкия купон.
Ний вечно ще помним ревливата Еда
и наш Хубавелко изпадащ все в беда.

# 327
ох, приготвих се за серията и пих кафе и сега няма да мога да заспя, но и това не се издържа.
адски слаба серия, нямам думи просто.
и това вече към финала, такова творческо безсилие.
да обезмислят труда на такива превъзходни актьори.
ако не са серхан и йозлем, никога не бих гледала подобна боза. Naughty
Абсолютно съм съгласна! Това което ни дават е няколко степени под умствените ни възможности и страшно много дразни. То не ти се гледа.

# 328

Бърлога

Харун нарамила Мецана
Пътя за гората хвана
Отзаде им реве Едичка
Глупавата й сестричка

Стигна Меца свойта дупка
Харун в бърлогата завира
Едвам го целия побира

С лапа го погалва нежно
Тук е мястото надеждно
Па до него си поляга

Вой се носи из гората
Търси си Бату момата,
дето бебе ще му ражда,
а сега не се обажда

Но Мецана не се дава
От леглото тя не става
Зимен сън с Харун ще спи
Мече напролет ще роди

Бганьо,страхотна "Бърлога"  hahaha hahaha smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImaoОправи ми настроението след снощната серия. smile3501 smile3501 smile3501

# 329
Изповед на мецана

Днес е ден чудесен,
влязох в гората с песен,
хитра съм си аз мецана,
за мене нямало забрана,

от пет години на Харун се точа,
но ето дойде време да му скоча,
за мераци пошли аз да се наточа,
че като го пипна , цял ще го разточа,

хванала съм го тоз красавец в капана,
сега се моля непорочно да захвана,
само дето не съм Дева Мария,
а смотана кифла и скумрия ,

какво да направя тоя мъж да ме иска,
а не като ме види  зъби да стиска,
с вериги ще го държа докато поиска,
мечото ми тяло да натиска ,

ако и тъй вече не стане ,
борба голяма ще настане,
с мечата лапа ще го удуша ,
или с кърпа ще го задуша,

От бърлогата не го пускам,
предпочитам аз го хрускам,
 на сестра си Еда не го връщам ,
и цяла  зима ще си го прегръщам./Кесара/
 newsm62 newsm62 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo newsm51 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo
"а смотана кифла и скумрия"ох,ще ме уморите от смях тази сутрин.Кесарче,страхотно продължение на  стихчето на Бганьо. smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт