Тема Незабравима 201

• 31 815
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
На мен честно казано ми е жал за Мелда.Имам предвид,че можеше да остане жива защо трябва да умира въпреки гадориите които извърши можеха да я закарат нанякъде примерно да замине или нещо от този род,не знам но това е мнението ми Simple Smile
И между другото Харун ще оздравее нали?

# 451
Интересна новина се шири из форума - Аблата ще бъде елиминирана. Честно казано я съжалявам. Не знам защо ни показват падението й по този начин. Може би искат да ни внушат, че една "забранена" любов погуби много хора и посланието е младите хора в Турция да си вземат поука от това! newsm78

# 452
  • Русе
Интересна новина се шири из форума - Аблата ще бъде елиминирана. Честно казано я съжалявам. Не знам защо ни показват падението й по този начин. Може би искат да ни внушат, че една "забранена" любов погуби много хора и посланието е младите хора в Турция да си вземат поука от това! newsm78
Koметке, не търси послания и поуки! Такива "животни" тука няма! hahaha Пишат си нещо "драска4ите", а ние се 4удим в каква форма да си го представим! newsm47

# 453
Дано само Еда и Харун накрая се съберат много се надявам Simple Smile Яд ме е доста за Ниса и Бату,защото бяха хубава двойка,ама тя горката се побърка заради него Sad
Ето и малко снимки от мен Simple Smile

Хайде от мен лека вечер и до утре Simple Smile

# 454
  • Русе
Компания, лека ве4ер и от мен!  love001

# 455
  • София
На мен изобщо не ми е жал за Мелда,ама хич.През цялото време съвсем съзнателно си въртеше интригите,знаейки колко наранява околните и си мислеше че като прехвърля вината за случващото се на Еда,това оневинява постъпките й.Никоя жена не заслужава това което преживя,изнасилването,но отношенията й с Бату впоследствие не бяха насила.Снощи обясняваше на Харун,че не искала да е с врага му,била принудена,бил я насилил,а после като се натиска с него в парника и отиде в бърлогата им да го подхване от вратата за краката,пак ли друг й е виновен  #Crazy #Crazy #Crazy Да не споменаваме и безумната идея да задържи детето му с ясната мисъл какъв убиец е баща му и че тя не може да има бъдеще с него ,след като е издирван.Мелда е психарка,дори по-голяма и от Кенан.Самия той снощи се чудеше и питаше каква е целта й,какво се стреми да постигне.
Имаше си ясна цел още от самото начало ,а именно да се възползва от безпомощното състояние на Харун и съвсем целенасочено я преследваше.Когато Харун спеше,а тя му говореше сама си каза-можехме да имаме шанс,нещата помежду ни можеха да се получат може би,може би.Тези й думи на мен ми говорят,че осъзнава,че дори и без Еда връзката им е нямала напълно шанс.  Peace

# 456
Koметке, не търси послания и поуки! Такива "животни" тука няма! hahaha Пишат си нещо "драска4ите", а ние се 4удим в каква форма да си го представим! newsm47
Вени, не е зле да помислим за покушение над тетрадките със спирали, така ще ми послужат за камината през зимата.   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Лека вечер на теб!

# 457
  • Варна
Здравейте, дами и господа! Hug
Пууу, нямате настигане, ей! running Докато ви изчета- чок зор! sweating Ама си струваше усилията newsm10- истинско удоволствие да се види клипчето на Росисан smile3505 newsm74 smile3518 smile3525, оригиналните стихчета- браво на творците  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose...., интересните коментари по различни въпроси  Hug!
Снощи се чувствах малко кофти след серията, видя ми се постно, ама днес съм на друг акъл! Crossing Arms Гледах я пак- на спокойствие, без да се разсейвам с досадни реклами и да следя коментарите в темата и не е чак толкова зле, колкото ми се стори вчера! NaughtyДействието си върви, имаше хубави моменти, разкриха се характерите на героите- Мелда, Арас- бива, бива! thumbsup
Мелда е много странен образ, винаги съм твърдяла, че е гадина, щото това, дето го натвори в първия сезон показа един методичен ум на роден злодей- не е придобито, не са импулси в момент на гняв, а планирани злодеяния с единствената цел да нараняват! Ето и сега е същото!
И в първия сезон не пропусна шанса си да се възползва от моментната безпомощност на Харун за долните си цели и сега пак го прави!

Ода за Мелда

Мелда на своя глава реши
Харун от опасност да спаси!
Той не ще да я диша,
тя пък се развъздиша,
прегрешенията си призна,
съвестта си от тежест отърва,
обаче от закрилница
се превърна в насилница-
Харун няма да остави,
насила хубост ще прави!
Рече, отсече и си го взе!
Горкото безпомощно момче...
Почти направен на парчета,
а душата му страда клета...
Как ли не го омайва Мелда,
а той си знае- Еда, та Еда...
И Мецана хептен побесня,
че пак е пренебрегнатата тя
и хайде през устата с парцала!
И на кревата до него разцъфтяла!
Ето го Харун- така окован,
мъжът с години желан и мечтан,
в леглото натикан насила,
вързан за таблата с верига...
Изпълни й се заветната мечта-
да бъдат като мъж и жена!
Дано е щастлива сега,
докато той, упоен, вика Еда...

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 00:40 от danidorina

# 458
На мен изобщо не ми е жал за Мелда,ама хич.През цялото време съвсем съзнателно си въртеше интригите,знаейки колко наранява околните и си мислеше че като прехвърля вината за случващото се на Еда,това оневинява постъпките й.Никоя жена не заслужава това което преживя,изнасилването,но отношенията й с Бату впоследствие не бяха насила.Снощи обясняваше на Харун,че не искала да е с врага му,била принудена,бил я насилил,а после като се натиска с него в парника и отиде в бърлогата им да го подхване от вратата за краката,пак ли друг й е виновен  #Crazy #Crazy #Crazy Да не споменаваме и безумната идея да задържи детето му с ясната мисъл какъв убиец е баща му и че тя не може да има бъдеще с него ,след като е издирван.Мелда е психарка,дори по-голяма и от Кенан.Самия той снощи се чудеше и питаше каква е целта й,какво се стреми да постигне.
Имаше си ясна цел още от самото начало ,а именно да се възползва от безпомощното състояние на Харун и съвсем целенасочено я преследваше.Когато Харун спеше,а тя му говореше сама си каза-можехме да имаме шанс,нещата помежду ни можеха да се получат може би,може би.Тези й думи на мен ми говорят,че осъзнава,че дори и без Еда връзката им е нямала напълно шанс.  Peace
Мелда е егоцентрична и властолюбива, като добавка и възпитана по строг патриархален модел.
Тя не може да приеме конкуренцията на сестра си, защото винаги я е подценявала и не я е вземала насериозно. Затова не можа да приеме това поражение! Аз съжалявам Мелда, не ми е жал за нея!  Thinking Не беше достатъчно интелигентна за да приме неизбежното.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 21:48 от kometka76

# 459
На мен изобщо не ми е жал за Мелда,ама хич.През цялото време съвсем съзнателно си въртеше интригите,знаейки колко наранява околните и си мислеше че като прехвърля вината за случващото се на Еда,това оневинява постъпките й.Никоя жена не заслужава това което преживя,изнасилването,но отношенията й с Бату впоследствие не бяха насила.Снощи обясняваше на Харун,че не искала да е с врага му,била принудена,бил я насилил,а после като се натиска с него в парника и отиде в бърлогата им да го подхване от вратата за краката,пак ли друг й е виновен  #Crazy #Crazy #Crazy Да не споменаваме и безумната идея да задържи детето му с ясната мисъл какъв убиец е баща му и че тя не може да има бъдеще с него ,след като е издирван.Мелда е психарка,дори по-голяма и от Кенан.Самия той снощи се чудеше и питаше каква е целта й,какво се стреми да постигне.
Имаше си ясна цел още от самото начало ,а именно да се възползва от безпомощното състояние на Харун и съвсем целенасочено я преследваше.Когато Харун спеше,а тя му говореше сама си каза-можехме да имаме шанс,нещата помежду ни можеха да се получат може би,може би.Тези й думи на мен ми говорят,че осъзнава,че дори и без Еда връзката им е нямала напълно шанс.  Peace

Мелда не може да си прости, че му отказа да отиде с него в Ава. Но тя отказа, защото обяснението й бе, че има срочна работа. С това още тогава тя подсъзнателно не беше сигурна в любовта на Харун и се стараеше да му се докаже в работата. Тя смяташе, че по този начин го впечатлява и същевременно се доказваше най-вече пред себе си, понеже вече бе спретнала лъжата за семейството си.Тя не беше сигурна и в неговото предложение за брак и в себе си. Прикри се зад големите си отговорности в холдинга.Това е нейната голяма драма. Тя смесва двете неща-работа и любов и обратно.Винаги гледаше да се доказва. Другата й грешка е ,че се стараеше да контролира събития и  хора и всичко около нея. С това стана и голяма манипулаторка.  После сме свидетели всичките й тези “качества“ до какви драми доведоха околните.Стигна до там, че не може да го има с добро и го окова.
Ако наистина Мелда излезе от сериала, то тя ще бъде Незабравима.

# 460
  • Варна
Отде я измъдриха тая грозната снимка- нямам идея! Само като я видях и  #Crazy cry ooooh! Не съм виждала друга, на която Серхан да изглежда толкова нелепо! smile3555 Тоя му имидж май е от "Под дъжда", щото не съм го виждала в нашия сериал, дори и в най- лошите му и неглиже сцени, да изглежда толкова....айде да го кажа странно, абсурдно направо! Много лоша снимка! Не можаха ли да ползват някоя друга, той има такива разкошни снимки, на които красотата и чара му са подчертани! newsm03

# 461
Отде я измъдриха тая грозната снимка- нямам идея! Само като я видях и  #Crazy cry ooooh! Не съм виждала друга, на която Серхан да изглежда толкова нелепо! smile3555 Тоя му имидж май е от "Под дъжда", щото не съм го виждала в нашия сериал, дори и в най- лошите му и неглиже сцени, да изглежда толкова....айде да го кажа странно, абсурдно направо! Много лоша снимка! Не можаха ли да ползват някоя друга, той има такива разкошни снимки, на които красотата и чара му са подчертани! newsm03
Нищо му няма на момчето на снимката.Верно,че е в малко по-различна  светлина   Laughing, ама пак е убав...

# 462
Дани, ей тоз хубавец ти носи цветенца за поредного хубаво стихотворение - ода за Аблата!

# 463
На тази снимка Серхан изглежда направо идиотски! Има много по-хубави снимки, например онази от летището когато се завърна с Ямур! Там беше умопомрачителен с това спортно сако! #Crazy

# 464
Като се сетя за снимки на Серхан, дето съм припадала и виждам тази е разликата е огромна  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт