Тема Незабравима 201

• 31 813
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Мисля си аз  newsm78, че и от тази среща в асансьора между Арас и Бату нищо няма да произлезе - сигурно Бату ще заплаши Арас с пистолета и кой знае какво ще го накара да направи пак? А така ми се искаше Арас да го смота, ама тая гад и на бой държи! Кой ли не го млати и него?  bash bash bash

Непобедим

Явно най-важния тук
е супермъжът Бату!
Злините му са безчет,
но в асансьора е тет-а-тет
с два пъти по-якия Арас!
Да видим ще ли е курназ!
Че Арас рече ли да се изкиха,
Бату в миша дупка ще натика!
Ама суперБату нали е,
пак някакси ще го надвие!
Малко нелепо взе да става,
че Бату все се отървава...
Навсякъде се примъква
и без проблем се измъква...
Шапка-невидимка сякаш носи,
враговете си изкара прости...
Ни охраната го спира,
ни полицията го намира...
Ама така е- филм да става!...
Нищо че стана боза и плява...
Че то и до края не остана...
Вече сме на финалната права!
Сериала залита към канала,
а злодеят пак побеждава...

# 466
на мен ми е интересен разговорът между Еда и Бату... А полицаят й каза, че Харун е жив, така ли?Simple Smile

# 467
Дани, много точно описание на ситуацията. За "Непобедим"  smile3525 smile3525 smile3525

# 468
  • Варна

Я, какво имаме тука! newsm03 newsm03 newsm03 Размазваща снимка!  smile3505 Разкошен мъж! newsm09

# 469
Айде, щом почваме със снимките и аз една да постна.

# 470
Привет незабравимки . Hug Heart Eyes Ей чок зор видях докато ви настигна  smile3529 newsm39 atwork малко остави ли ви човек нямате настигане .А как да подминеш такива красоти като уникалните стихчета на Бганьо,Кесара ,Бобояна ,Дани,Димана   newsm20 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Рекси ,Розичке страхотни гифчета сте постнали момичета  lovekiss lovekiss lovekiss
Ивве убийствена фотосесийка залепих се  за  компютъра като гербова марка  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm57 newsm57 newsm57 newsm08 newsm08 newsm08

Роси за клипчето ти оставам без думи само с един дълбок поклон  newsm20 newsm20 newsm20  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Благодаря ти за удоволствието  което ни доставяш и даряваш. txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51 newsm51

Мокси прекрасни оформления   love001  love001  love001

# 471

Я, какво имаме тука! newsm03 newsm03 newsm03 Размазваща снимка!  smile3505 Разкошен мъж! newsm09

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

http://www.youtube.com/user/rosisan22#p/u/52/_XYfm8wli0E[/video]

# 472
Айде, щом почваме със снимките и аз една да постна.

Така така да си го припомним от добрите стари времена ,че с тоз филм на финала ще ни затрият хубавото момче. newsm10 newsm10 newsm10

# 473
Лелеее, сега гледах серията... Верно има безумно нелеп край!!! Еда и Арас хукнаха веднага след разговора с Харун, кога Мелда успя да убеди сестрата да го преспи, да го премести, да го настани в друга къща, та чак и да си легне при него!!!!!!!!
Уааа!!! Факира Мелда!

# 474
Направо се чудя на себе си , как по едно време повярвах,че Мелда се е влюбила в Бату, та тя е все така побъркана за Харун  Shocked Shocked
А той колко е отвратен от нея, не е истина.. Tired
И като му каза за изнасилването, какво си помисли,че ще й пристане  Joy Joy Joy

# 475
Аз пък се издразних само на това,че Еда тръгна с Арас при Харун  Tired ooooh! Crossing Arms

# 476
Направо се чудя на себе си , как по едно време повярвах,че Мелда се е влюбила в Бату, та тя е все така побъркана за Харун  Shocked Shocked
А той колко е отвратен от нея, не е истина.. Tired
И като му каза за изнасилването, какво си помисли,че ще й пристане  Joy Joy Joy
Като му каза за изнасилването долових някакво съжаление в погледа на Харун , но тогава влезе сестрата и край..... newsm78

# 477
Момичета гложди ме мисълта  newsm78дали изобщо Харун ще разбере за мнимата бременност на Мелда . newsm78 Как ми се искаше да се правеше на заспал и да я чуе ама йок . Crossing Arms Филм да става а пък ,че ние му се нервим ....... Crossing Arms

# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт