Тема Незабравима 201

• 31 914
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Малко непубликувани снимки от последния епизод.

# 571
  • Русе

Малко хубави спомени!

Ех, този 1 сезон! Наистина ни остави незабравими моменти  Crazy
smile3521 smile3521 smile3521
Благодарение на Ерсой Гюлер и Мюждан Кайсерлъ/и - авторката на сценария.

# 572
Само 5 епизода до финала!!!Не е за вярване направо!Само дано някой не умре в последния,защото тогава ще е още по-гадно и все пак Мелда от какво ще умре?

Защо трябва да умира ? Може да заминава нанякъде или по-вероятно ми се струва да я приберат в лудницата. Ако я блъсне кола и загуби бебето / тя се подигра с еда и харун с тази бременност, че и лъжеше харун за загубата на бебето /, сега си мисля, че съдбата ще й изпрати точно това изпитание. Мелда ще лудне и ще я изпратят на лечение. Не вярвам да я убият, това би вгорчило /не смятам че трябва да е така, но би станало така/ щастието на Еда и Харун. Няма да я убият , а и много смърт в този втори сезон- родителите на Харун, Джамил, Едже и .....

# 573
Мен ме дразни това, че серии преди края намесват и нови герои - майката на Арас.
Това за какво ?! А и Арас такава лепка и безполезен образ във филма. Е, спаси Еда от безумното й решение да се самоубие и остави Ямур пълен сирак. Много по-полезен щеше да бъде да утешава Едже, да излезе от шока и си възвърне здравето, или пък ниса да беше утешавал, ама той като досадна муха, все след Еда. Този ибраз е едно от най-големите недоразумения на втория сезон. Напълно излишен. толга беше друго , но без този сериалът щеше да мине.

# 574
А Едже и Джамил как умряха?И какво става с Ниса?

# 575
Само 5 епизода до финала!!!Не е за вярване направо!Само дано някой не умре в последния,защото тогава ще е още по-гадно и все пак Мелда от какво ще умре?

Най-общо казано от злобата и комплексите си ще умре. Но и нейното не беше за завиждане. В нейните очи сестра й й отмъкна мъжа и това няма да се промени до края на живота й. Не е лесно наистина да се преживее такова нещо. Ще се побъркаш не, ами отогоре ще мине. Абе, това любовта и някои сходни й по сила и ирационалност чувства като ревност, завист, злоба, мъст, омраза са опасни и могат да бъдат страшно разрушителни.

# 576

Най-общо казано от злобата и комплексите си ще умре. Но и нейното не беше за завиждане. В нейните очи сестра й й отмъкна мъжа и това няма да се промени до края на живота й. Не е лесно наистина да се преживее такова нещо. Ще се побъркаш не, ами отогоре ще мине. Абе, това любовта и някои сходни й по сила и ирационалност чувства като ревност, завист, злоба, мъст, омраза са опасни и могат да бъдат страшно разрушителни.

Ама ти наистина ли вярваш, че сценаристите ще я убият ?  Rolling Eyes

# 577

Защо трябва да умира ? Може да заминава нанякъде или по-вероятно ми се струва да я приберат в лудницата. Ако я блъсне кола и загуби бебето / тя се подигра с еда и харун с тази бременност, че и лъжеше харун за загубата на бебето /, сега си мисля, че съдбата ще й изпрати точно това изпитание. Мелда ще лудне и ще я изпратят на лечение. Не вярвам да я убият, това би вгорчило /не смятам че трябва да е така, но би станало така/ щастието на Еда и Харун. Няма да я убият , а и много смърт в този втори сезон- родителите на Харун, Джамил, Едже и .....

Определено не ставаш за сценарист! Много милозливо го даваш към героите. Сърце не ти дава да ги избиеш поголовно до крак. Ама и аз съм същия, та какво се чудя.

# 578

Ама ти наистина ли вярваш, че сценаристите ще я убият ?  Rolling Eyes

На нищо вече не вярвам, а и не искам да я убиват, но те сценаристите си знаят работата, ако това вече не звучи като виц.

# 579

Едже се самоуби, искаше да умре и брат й заедно с нея в колата, но той оцеля.
Беше парализирана, измъчвана от вина, своята и на брат си и затова реши да се пожертва.
Джамил получи инфаркт. Щастлива си, че си си спестила сериите около смъртта му. Еда изплака океан от сълзи, погребението беше цяла една серия , изобщо с мъката на Гюлер много ни занимаваха втори сезон. Семейството на Харун е напълно обезличено, те дори за неговата "смърт" не жалеха така, както Гюлер се тръшкаха. Дано последните серии поне отделят малко за близките на Харун и някаква надежда за Ниса да бъде щастлива. Един от най-светлите образи във филма - добра, човечна.

# 580

Най-добре е да гледаш сериите - трудно се разказва това с две думи.

# 581
  • София
Мен ме дразни това, че серии преди края намесват и нови герои - майката на Арас.
Това за какво ?! А и Арас такава лепка и безполезен образ във филма. Е, спаси Еда от безумното й решение да се самоубие и остави Ямур пълен сирак. Много по-полезен щеше да бъде да утешава Едже, да излезе от шока и си възвърне здравето, или пък ниса да беше утешавал, ама той като досадна муха, все след Еда. Този ибраз е едно от най-големите недоразумения на втория сезон. Напълно излишен. толга беше друго , но без този сериалът щеше да мине.
Алисас,дишай,по-лежерно гледай  на събитията.  Peace
Арас изобщо не е излишен като герой  ooooh! ooooh! ,това че ти и Каламитси още от самото начало не харесвате образа му не значи че е излишен в сюжета,щом е вкаран като герой има смисъл участието му.По същата логика може да се заключи че и Едже беше излишна във филма.Не искам да влизам пак в познатия спор Едже или Арас,защото почти изцяло  е в полза на Арас,като изключим последните действия на Едже.Майката на Арас също я дадоха с умисъл,за да може той да приеме напълно потеклото си и да се убеди,че дори и от други родители,пак са били горди със син като него. Thinking

# 582

Най-добре е да гледаш сериите - трудно се разказва това с две думи.
Почти целият втори сезон бе посветен на това.Погребението на Джемил беше пресъздадено с пълна покруса и детайлност в цял епизод от 1час и 50 мин. При Едже нещата се получиха по-интересно, но накрая върнаха топката при Бату и Мелда, та работата се размириса.

# 583
На нищо вече не вярвам, а и не искам да я убиват, но те сценаристите си знаят работата, ако това вече не звучи като виц.

Вярно звучи като виц, тия сценаристи направо са за линчуване, как съсипаха филма накрая.
Бавничко го съсипваха целия втори сезон, ама сега направо главоломно преди края.
Искрено се надявам поне любовта и щастието накрая на Харун и Еда да не прецакат...

Листопад, Забраненият плод, са много хубави филми, защото са по романи, там не могат така да пишат на парче и да окепазяват героите. Има един филм, който надявам се да купи нашата телевизия - Каква е вината на Фатмагюл с Берен Саат. Великолепен филм ! От много малкото, което съм гледала съм очарована. Изумителна игра на Берен Саат. Без да е типична красавица , има толкова чар в нея и е толкова талантлива. Ако турците решат да направят турска версия на Отнесени от вихъра, Берен Саат е тяхната Скарлет  Heart Eyes. С тези зелени очи, чаровна детска усмивка, женски хитрости и чар, и най-вече страхотно борбения характер. Дано пък я забележи някой ам. режисьор да изиграе Скарлет, великолепна ще бъде наистина !
Не се сдържах да не споделя за нея, но наистина е чудо ! Hug

Дано и Серхан и Йозлем получат и други свои звездни роли в киното, със сигурност, ще следя и за тях. Изнесоха целия филм Незабравима. Без тях нямаше да е нищо филмът.

# 584
И на мен много ми се иска Ниса да бъде щастлива,а Бату да го вкарат в затвора,толкова злини извърши!!!
Ето и нещо от мен малко е сълзливо на моменти,но много се надявам да ви хареса Simple Smile

Слънцето отново се издигна,когато те съзрях,но беше късно
Чувствах,че живея,когато всъщност гаснех бавно
Отдаде ми живота си,а аз го захвърлих през океана от мечти
които изградихме заедно
Сега остана само болката от разрухата на тази любов
Не очаквах да ми бъде толкова трудно най-вече
защото не осъзнавах колко силно те обичам
Вярвах,че някога ще ми простиш,че ще ме разбереш
Най-малко исках да видя сълзи в очите ти
Всеки път щом затворех вратата ти беше там
С всяка въздишка,с всеки удар на часовника
отсъствието ти напомняше за себе си
Вече няма какво да кажа,няма какво да сторя
Не мога да се върна назад
Моля се само ако някой ден се срещнем отново
да ми позволиш да те прегърна,да те докосна
дори и за последно да те почувствам до себе си
макар и за секунда да се стопля в прегръдката ти
Прокарвайки пръсти през косата ти
да срещна погледа си с твоя
и ти отново да ме погалиш
със същата любов и нежност
с която ме милваше тогава
Но прекалено много те обичам
за да те видя как отново страдаш
Не бих понесъл да ме гледаш с презрение
и с всяка изминала секунда се моля
това да е било сън от който двамата се будим
заедно,препускайки безспирно към тези мечти
Аз съм просто един мечтател с илюзии на малко дете
но не губя надежда,че времето
ще ни отвори вратичка към щастието
Днес ти разкривам същността си
и жадувам само да простиш на това сърце
което винаги е било твое и винаги ще бъде
това сърце,чието едничко желание е да бъде обичано....от теб

А ето и още едно,малко по-различно е но се надявам и то да ви хареса.И двете са мое дело Simple Smile

Какво би направил ако просто искаш да избягаш
но няма път по който да поемеш?
Къде би отишъл ако имаш нужда от някого
който да бди над съня ти?
Какво би станало ако едничката надежда си отиде завинаги?
Как би могъл да изтриеш живота си толкова лесно?
Когато си отчаян и загубил вяра
просто надникни в душата ми и ще видиш
че това сърце има нужда само от мъничко смелост
защото този огън все още гори дълбоко вътре в нас
Просто трябва да знаеш кой си!
Ако миналото не те оставя нито за миг
ако тъжните спомени те застигнат като ураган
помни че има една ръка която винаги е готова да те хване
и ще почувстваш,че всичко ще бъде наред
Че макар малко болезнен този свят е наш
И ако му позволиш ще ти върне усмивката
Само бъди търпелив и ти обещавам