Тема Незабравима 201

• 31 993
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Приятно гледане,и при мен почнаааааа!

# 61
Здравейте и от мен! Приятно гледане, а коментарите - след малко

# 62
Леле, Бату засече Мелда в болницата!

# 63
Бату има поглед на дрогиран. Как разбра в коя стая е Харун?

# 64
браво на мелда

# 65
  • Варна
Ха честита ви първа реклама Grinning Grinning Grinning Grinning

# 66
allisas73, Bai bradar, BoBoYana, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, dianaKA, dorital, foksi, galin4eto, haha_pm, IR65, Isis, ivva, katia111, lilana 60, ljufis, magistra, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, moni97, nadejda 76, ndimitrova, nezabravimka, onii, rumina, TONETO (+ 8 Скрит/и) и 48 Гости преглежда(т) тази тема.
Първи реклами...

# 67

Така да е   Peace ама незнаем след малко какви ще ги сътвори  newsm78

# 68
Ееее,Бату си влиза и си излиза в същата болница,в която го гонеше охраната предният епизод.Аман от глупости #Cussing out

# 69
Аиде бе Бату се разхожда без проблем в болницата! newsm78

# 70
  • Варна
Не знам кой и как е яхнал метлата, ама Мелда я е яхнала! afwitch В крайна сметка обаче спаси живота на Харун, годеницата, а той пък пише "Е" на чаршафите! Grinning

# 71
  • София
А така....в болницата само Менделинка и Бату - няма охрана, няма полиция, няма Тарък...никой! И цялата болница знае кой е Харун Арслънлъ, само Еда го оплаква!  smile3555

# 72
Доктора да се обади в полицията.

# 73
ще я реабилитират мелда. добре, че тя поне е с главата си сега, та може да направи нещо разумно.
колкото и да ми е мъчно за еда, по-добре е да не знае къде е харун, заради бату.
но пък еда можеше и да умре, уф, сложно е.
но дотук - браво на мелда иначе харун си отиваше.
подигравка с турската полиция, но само това да е.

# 74
реклами, що ли се изненадвам.
Малкото как настоява да търсят баща й. Мелда до тук се държи с акъла си, кога ли ще превърти

Общи условия

Активация на акаунт