Тема Незабравима 201

• 31 959
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
А пък дано с някоя нова реклама ни изненадат, като няма с какво друго  hahaha hahaha hahaha

# 46
  • Варна
От мен приятно гледане , по малко нерви ,  до първите реклами.
Чакай де, има още 15 минути до началото! Ама от потрес  вече не ни се и пише - само чакаме да изгледаме надявам се последния епизод от ужасиите ,и после  kiss dancing kiss
А още гадост ще ми дойде в повече  newsm78

# 47
Мокси,благодаря за новата ни тема   bouquet

Е мила компания пожелавам ви приятно гледане.Тъй като ме мързи да ставам и сменям страниците през 10 минути,благодарение на любимите ни реклами....дори да не пише...аз съм тук  hahaha

# 48
От мен приятно гледане , по малко нерви ,  до първите реклами.
Те първите реклами не ги бавят много!
Приятно гледане и от мен! Heart Eyes

# 49
  • Варна
Оф, оф...  clock newsm09 Желая ви безаварийно гледане! Hug

# 50
Оф, оф...  clock newsm09 Желая ви безаварийно гледане! Hug
+1  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 51
  • Варна

Кесарче,кудя се изгуби?Добре си си дошла у дома  welcome

Добре заварила , слънце , блудната дъщеря се завърна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 52
Ей, докато ви настигна, филма ще почне и даже ще свърши. Разноглед ме направихте днес с вашите творения, хрумки и закачки. На Дани специално благодаря за стиховете, които ми е посветила. Поздравявам я с поетичния й юбилей и й желая още поне няколко пъти по 900 стиха да напише. Поздрави и за всички останали таланти, от които форумът бъка. Ама да не би да са обявили конкурс за най-верен и продуктивен фен, който да поканят на финала? Те верно само от Турция ли ще бъдат - няма ли да има и международно присъствие? Ние тук заслужаваме всички да идем, ама дано се сетят. Иначе и без покани можем да се явим. Ни акъл, ни образование, ни талант ни липсва да го направим.
Няма да ни вземат Щефче, щото бая змии и гущери избълвахме срещу продуценти, сценаристи, координатори  и всичко дето мърда в тоя екип, с изключение на актьорите и гардеробиерите! Naughty

Бобо,няма да ви вземат,защото отсега сте ги засенчили с таланта си,ще останат без работа! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Добре, де! Аз реших по-деликатно и завоалирано да се изразя, а и ти не се изключвай!  hahaha hahaha hahaha

Никаква деликатност не заслужават,те пощадиха ли някой!Директно сте ги разбили отвсякъде с тоя извиращ талант! hahaha hahaha hahaha

# 53
  • София
allisas73, ani06, Bai bradar, bganio, BoBoYana, BuBuLe4ka-Kle4ka, danidorina, danitoo12, dima81b, dimana-nova, dim_dim, dorital, foksi, haha_pm, ioji, IR65, Isis, ivva, lilana 60, ljufis, magistra, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, nadejda 76, natalia, nezabravimka, Todorova-Yordanova-Ивелина, TONETO, twin4, vassilka85, vesela Simple Smile, Yanina_, диди88 (+ 5 Скрит/и) и 51 Гости преглежда(т) тази тема.

3 минути до старта на рекламите  hahaha hahaha hahaha

# 54
Желая на всички безпроблемно гледане и да след 10 минути за първата реклама Hug

# 55
Опа.....Вени я няма . Tired Що така  newsm78 Бобо тази вечер ти ли ще водиш статистическите данни. Hug Hug Hug

# 56
Почнааааааа

# 57
Почнаааааааа  Peace

# 58
Започва.... по   http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
Приятно гледане!

# 59
Приятно гледане! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт